Kurs: Photoshop Elements


Klasserom1 dagHeltidKurs
Start Sted Språk
Ta kontakt Hele landet Norsk

Formålet med kurset:

 

Dette er ikke et fotokurs og har ingenting med selve fotograferingen å gjøre, men dreier seg om behandlingen av fotografier i den digitale verden. Bildebehandling er et eget fag og de færreste har satt seg inn i hvordan digitale bilder kan behandles og bruker dem bare slik de er. Med alle de nye digitale mediene for fotografering er man nødt for å kunne i alle fall det grunnleggende om bruk av bilder.

Hva illustrerer egentlig et bilde hvor 95% av bildet kun er himmel, skog eller en vegg? Vil dette ødelegge for deg på mer enn en måte om du bruker det i en jobbsammenheng? Det går riktignok an å beskjære et bilde på en enkel måte i f eks Word, men slike ting er egentlig ikke bildebehandling, for hele bildet er jo der fortsatt.

Visste du at du også kan få tunge og trege dokumenter om du bruker en uredigert bildefil? Det er stor forskjell på en Wordfil på 30 Kb mot en fil med det samme uredigerte bildet hvor Wordfilen er på 5 Mb. Om det skulle være flere bilder i det samme dokumentet blir det mye større. Tro hva de tenker de som mottar en slik fil på epost?

 Stedsbeskrivelse


  • Hele landet på forespøsel
  • Bedriftsinternt kurs


Forkunnskaper


Generell god forståelse om grunnleggende PC bruk.Varighet


1 Dag- 9:00-15:00

Studiepoeng


IngenInnlevering


IngenMålgruppe


For de som vil lære bildebehandling. 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere