Kurs: Ung og høysensitiv


Annet3 timerKursNorsk

Dette kurset har ikke oppført noen dato for studiestart. Bruk skjemaet under for å kontakte leverandør for nærmere informasjon.


Ung og høysensitiv

Dette er et kveldskurs, kl.18.00 - 21.00. Vil inspirere og tilrettelegge for at du kan bli den beste utgaven av deg selv. Gjennom kurset jobber vi med å oppdage egne resursser, hva er jeg god til, hva liker jeg å gjøre og ikke minst; hva inspirerer meg? Vi ser nærmere på hva som muligens holder meg tilbake, negative og destruktive tankemønstre. Vi trener på å vende fokus bort fra sammenlikning med andre, at jeg ikke er flink nok, pen nok, god nok osv og mot mine styrker, resursser og det jeg er god på. Vi jobber med ditt potensiale og at du er god nok som du er!

Vi ser på hva det vil si å være særlig sensitiv/høysensitiv, styrker og utfordringer. Erfaringsutveksling og normalisering.

Vi jobber med mental trening, mindfulness for ungdom, som hjelper til med å stoppe opp og gire ned i hverdagen. I en aktiv hverdag som krever mye, er stressmestring avgjørende for at vi skal ha det bra.

Dette kurset har også blitt brukt i 9. klasse ved ungdomsskoler. Også i skolen ser vi viktigheten av å forebygge en god psykisk helse og trene oss på stressmestring.Målgruppe


Ungdom 14 - 18 år 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere