Kurs: Datakortet 1- 7 Nettkurs ( Norsk) - MS Office 2010


Nettbasert kursKursNorsk

Dette kurset har ikke oppført noen dato for studiestart. Bruk skjemaet under for å kontakte leverandør for nærmere informasjon.


Stadig flere bedrifter har behov for folk med kunnskaper om data og databehandling. Kan du dokumentere at du har slik kunnskap? Datakortet oppnår man ved å gjennomføre og bestå 7 sertifiserende tester og derigjennom så blir man sertifisert som bruker på de vanligste kontorapplikasjonene.
 
Datakortet er et internasjonalt kompetansebevis som gir deg dokumentert grunnleggende datakompetanse. I utlandet kalles datakortet for "European Computer Driving Licencse" eller ECDL.
 
Datakortet er delt inn i 7 moduler, og i løpet av datakortstudiet vil du tilegne deg kunnskaper og kan teste deg selv for å se om du har kunnskaper nok til å ta de sertifiserende testene for hver modul.
 
Mål med kurset:
 Deltakeren skal kvalifiseres for de sertifiserende testene innen de 7 Datakortmodulene og etter avsluttet kurs kunne jobbe smartere og mer effektivt.
 
Krav til forkunnskaper:
Et innføringskurs i data eller noe erfaring med data fra før er nødvendig.
 
Kurset Datakortet Modul 1-7  tar for seg 7 moduler som Datakortet består av:
• Grunnleggende IT-forståelse
•Windows
•Word
•Excel
•Access
•PowerPoint
•InternetExplorer / Outlook
 
Gjennomføring:
 
Gjennomføres på Internett, interaktivt. Kurset inneholder tekst, bilder, videofremvisninger, små tester og en mengde oppgaver. Enkelt og fleksibelt.
 
Kursdeltageren har on-line tilgang i 12 måneder fra man starter å ta kurset.  Dette gjør at man har tilstrekkelig tid til å tilegne seg nødvendige kunnskaper.
 
Sertifiserende tester:
 Etter avsluttet selvstudium vil man kunne avlegge sertifiserende tester on-line hos et godkjent test senter.
 
Finansiering:
 LO organiserte kan søke stipend. Klikk: LOs Utdanningsfond, Fagforbundet, Handel og Kontor.
 
Er du organisert i en annen fagforening eller har spørmål, kontakt oss for nærmere informasjon om dine muligheter for stipend. Ta kontakt med din fagforening for å få mer informasjon. Vi hjelper gjerne med søknaden.
 
Vi fakturerer bedrifter og deltagere som ønsker å betale selv.  Bedrifter som ønsker å melde på et større antall deltagere kan ta kontakt for å avtale dette. Søknad 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere