Kurs: OPC UA


Kombinert klasserom og praksis1 dagKursNorsk

Dette kurset har ikke oppført noen dato for studiestart. Bruk skjemaet under for å kontakte leverandør for nærmere informasjon.


OPC UA har mange nye bruksområder, f.eks. er OPC UA kompatibel på tvers av plattformer og fungerer derfor like godt for embedded-løsninger som bedriftsapplikasjoner. Noe annet grunnleggende nytt ved OPC UA er mulighet for å innføre informasjonsmodeller slik at det er enklere for brukere å finne akkurat den informasjonen de har behov for. Dette muliggjør igjen at OPC UA kan bli et sentralt element i industribedrifters IT-strategier.

Hensikten med kurset er å gi deltagerne en detal­jert oversikt over OPC teknologiene. Alle spesifikasjoner som anvendes i industrien, samt den nye OPC UA spesifikasjonen blir gjennomgått. Deltagerne vil etter kurset vite hvilke OPC tekno­logier som er aktuelle i en gitt situasjon, samt være vel forberedt på å ta disse i bruk i prosjekter.

 Stedsbeskrivelse


Garder kurs og konferansesenter, Sogndalsveien 3, 2060 Gardermoen

Det går buss fra søyle B18 utenfor ankomsthallen ved Oslo Lufthavn Gardermoen 2 ganger i timen, buss nr. 854 og 855. Bussen stopper på Lilleplassen like i nærheten av konferansesenteret. 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere