Kurs: Skrivekurs med Jan Kjærstad i London


AnnetKurs

Dette kurset har ikke oppført noen dato for studiestart. Bruk skjemaet under for å kontakte leverandør for nærmere informasjon.
Om kurset

Målet for kurset er å komme i gang med skriveprosessen, samt å øke bevissthetsnivået rundt bruk av virkemidler; Hvordan etablere interessante hovedpersoner? Hva er det som skaper den gode fortelling? Valg av tid og sted, synsvinkler, metaforer m.m. vil også berøres. Dette betyr i praksis at Kjærstad kommer til å holde innledende forelesninger om disse emnene og røpe noe om egne arbeidsmetoder. I tillegg vil deltagerne gis inspirerende øvelser, for eksempel oppgaver som går ut på å beskrive noe kjent på en ny måte, slik at en skjerper blikket for klisjéer og blir flinkere til å skape originale tekster.

Basen vår i Swiss Cottage inviterer til lange spaserturer og gode samtaler, for dem som måtte ønske det. Hampstead er for øvrig berømt for sine intellektuelle, kunstnere, musikere, skuespillere og forfattere - utallige berømtheter har bodd i området, så det er nesten ikke til å unngå å tråkke i kjente forfatteres fotspor.

Jan Kjærstad kommer til å følge opp hver enkelt deltager så langt det lar seg gjøre, og det vil i tillegg bli anledning til uformelle samtaler hver kveld rundt middagsbordet.

 

Dag 1: Ettermiddagsøkt med innføringsforedrag. Vi blilr kjent med hverandre.

Dag 2: Formiddag med forelesning og teori. Ettermiddag fri, med innlagt skriveøvelser.

Dag 3: Dag til egen disposisjon, med innlagt skriveøvelser.

Dag 4: Formiddag med gjennomgang av øvelser. Ettermiddag fri, med innlagt skriveøvelser.

Dag 5: Formiddagsøkt med oppsummering.


Om forfatteren

Jan Kjærstad er regnet som en av Nordens fremste forfattere. Han debuterte som forfatter i 1980 og har siden mottatt en rekke priser: Kritikerprisen i 1984, Aschehougprisen i 1993, Henrich Steffens-prisen i 1998, Doblougprisen i 2000 og Nordisk Råds store litteraturpris i 2001.

 

Om reisen og oppholdet

Vi flyr direkte med Norwegian fra Oslo Gardermoen onsdag kl 07.20 og ankommer London Gatwick kl 08.40, felles transport fra flyplassen til hotellet. Vi skal bo på Best Western Swiss Cottage Hotel, et sjarmerende viktoriansk townhouse. Eierne er ivrige antikvitetssamlere, noe som gjenspeiles i hele hotellet og bidrar til å skape en særegne atmosfære, mer som et landsted enn et storbyhotell.

 

Kurset kommer i første rekke til å avholdes i hotellets konferanserom, men det vil også legges opp til individuelle oppgaver som den enkelte kursdeltager løser på egnet sted etter eget ønske. Detaljert program fastlegges på et senere tidspunkt. Felles middager kommer til å bli en sosial bærebjelke hver kveld.

 

Sent på søndag ettermiddag arrangeres det transport fra hotellet til Gatwick. Flyavgang kl 19.50 med ankomst kl 23.10 på Gardermoen.

 

Pris og betalingsbetingelser

Turen koster 12.990,- per person (- 15 % rabatt for Bokklubbens medlemmer og Bokkildens kunder = 10.990,-) og inkluderer:

  • Fly tur-retur Oslo - London - Oslo
  • Transport fra flyplassen til hotellet i London, samt retur til flyplassen
  • Overnatting i dobbeltrom (enkeltrom kan ordnes på forespørsel mot et tillegg på 1480 kroner) 
  • Skrivekurs med Jan Kjærstad


Stedsbeskrivelse


Velkommen til London. Utgangspunktet for vårt opphold er Swiss Cottage, et sjarmerende område i Camden, der velklingende navn som Bloomsbury, Hampstead og Regent's Park betegner steder i nabolaget. Er det kanskje i denne særegne spenningen mellom by og land, gammelt og nytt, at du finner inspirasjon til å skrive? Bli med til London, finn ny inspirarsjon, og spør Jan Kjærstad om alt du måtte lure på i forhold til hans forfatterskap og kunsten å skrive en god fortelling! 

Påmelding
Skrivekurs med Jan Kjærstad i London hos Inspiratour
Start her
100% sikkert skjema
Tar ett minutt å fullføre
Hurtig respons

KAMPANJE!!!
Felt som er merket med * må fylles ut
Ønsket valuta *
Dato og sted *
Kursdeltakere
Hvor mange? (Gavekort)
Kampanjekoden er korrekt og rabatt er lagt til.
Fant ingen kampanje. Skrev du kampanjekoden riktig?
Kampanjekode er korrekt, men kampanjen gir ikke bedre pris enn nåværende kampanje.
Deltaker {{$index+1}}
Filen ble lastet opp
Filen ble fjernet
Laster opp... {{item.upload_progress}}%
{{ file.file.name }} Fjern
{{total_price | fprice}} kr {{currency}}
{{total_price-total_with_discount | fprice}} kr {{currency}}
{{total_with_discount | fprice}} kr {{currency}}
{{total_vat | fprice}} kr {{currency}}
X

MVA per produkt:

{{arr[1]}}
Betalingsmåte *
Number: 1+2 *
Vennligst rett opp følgende og forsøk igjen
{{errors_msg}}
Sender...
Vent til opplasting av fil er ferdig

Dette skjemaet er 100% sikkert.
Inspiratour vil snart kontakte deg og bekrefte! 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere