Kurs: Hvordan kan du forhandle ennå bedre?


Bedriftsintern1 dagHeltidKursNorsk

Dette kurset har ikke oppført noen dato for studiestart. Bruk skjemaet under for å kontakte leverandør for nærmere informasjon.


Hva om bedriftens ledergruppe sammen deltok i forberedelser til forhandlinger om temaer dere ikke har samarbeidet om tidligere? Se for deg at hele ledergruppen blir delt i mindre grupper for å finne forhandlingstekniske løsninger og resultater. Hva skjedde? Hvorfor ble det slik? Hvordan jobber dere sammen under press?

Her kan vi erfare hvordan det er å jobbe sammen med ulike personligheter i grupper under forberedelser til og utførelse av forhandlinger. Avhengig av hvem du som kunde er kan et typisk case ta deg med til forhandlingsmøter med tyske produsenter og leverandører til nabokrangel om fjerning av busker på eiendomsgrensen til lønnsforhandlinger med dine ansatte.

  

  • Når har du bruk for forhandlingskunnskap i ditt daglige virke?  
  • Hvorfor er det viktig å kunne skille mellom de ulike forhandlingsfasene? 
  • Hva er det mest viktige foran en forhandlingsprosess? 
  • Hva slags forhandlingsstil har du? 
  • Praktiske forhandlingsøvelser med tilbakemeldinger

Målet er at du får et mer spisset forhold til forhandlinger og at du har blitt kjent med noen nyttige teknikker du kan bruke uavhengig av hva du jobber med. 

Vi veksler mellom dialog, teori, eksempler og praktiske teamøvelser. Vi avslutter med å oppsummere.  

Du som kunde har stor innflytelse i hva du ønsker mest vektlagt under et slikt kurs, varighet og sted. Du har mulighet for en oppfølging i etterkant for å høre hvordan det har gått og hvordan ulike teknikker eventuelt har blitt brukt i praksis, eventuelt med fokus på forbedringspotensiale.

 Stedsbeskrivelse


Etter bedriftens ønskeForkunnskaper


Ingen forkunnskaper krevesVarighet


Etter bedriftens ønske. Dagskurs eller 2-dagerskursMålgruppe


Ledere og enhver som ser verdien av å kunne mer om forhandlinger og forhandlingsteknikk, som ønsker å få med seg mest mulig av verdier fra "forhandlingsbordet"! 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere