Kurs: Illustrator grunnleggende


Klasserom3 dagerDeltidKurs

Dette kurset har ikke oppført noen dato for studiestart. Bruk skjemaet under for å kontakte leverandør for nærmere informasjon.
Adobe Illustrator er skaperverktøyet for proffe illustratører og grafiske formgivere, men også et program for deg som vil lage enkle illustrasjoner til web, Power Point, Word etc.

 

Adobe Illustrator setter standarden for vektorgrafikk med nyskapende funksjoner og kraftige verktøy for effektiv publisering av tegninger på WWW, på trykk og alle andre steder.

 

Bruk utvidede webfunksjoner som symboler, objektbasert stykking, overlappende stilark og forbedret støtte for SVG og Macromedia Flash (SWF) til å lage flott webgrafikk.

 

Håndter grafikk som gjentas på et websted effektivt og utforsk nye kreative muligheter med det nyskapende symbolverktøyet. Forvreng grafikk, tekst og bilder med dynamisk innkapsling og fordreiningseffekter og rediger deretter de forvrengte objektene.

 

Utnytt fordelene med forbedret ytelse, tettere integrasjon med andre Adobe produkter og optimalisert Mac OS X-støtte.

 

Bruk dynamisk datadreven grafikk for å arbeide effektivt: generer ulike varianter av tegninger automatisk ved å definere objekter som variabler og lage skript som kobler variablene til en database.

 

Produser ulike varianter av tegninger for forskjellige media, for eksempel avanserte trykkpresser, tilpassede websider, elektroniske bøker, lommedatamaskiner og trådløse enheter.

 

Med Adobe Illustrator kan du bruke grafikken til det du måtte ønske.

Noe av det man erfaringsmessig strever mest med i Illustrator er å mestre penneverktøyet. Derfor legges det ekstra vekt på å lære og mestre nettopp dette.

De viktigste begrepene og teknikkene gjennomgåes ved hjelp av praktiske øvelser.

 

 

Målsetting
Etter fullført kurs skal kursdeltakerne ha kjennskap til programmets fundamentale konsepter og beherske de viktigste funksjonene. Man skal kunne lage enkle illustrasjoner, logodesign osv.

 

 

Kursinnhold

    * Introduksjon
          o Brukergrensesnitt, Paletter, Menyer, Farger, websikre farger, vektor vs. pixler, filformater, oppløsninger, arbeidsmetodene
    * Verktøyene
          o Flytteverktøy, markeringsverktøy, tekstverktøy, formverktøy, tegne-/maleverktøy, pen/Beziér-verktøy, redigeringsverktøy, rotere, skalere, reflektere, formovergang og fargeovergang
    * Layers
          o Introduksjon til lag, lage et nytt lag, kopiere lag, slette lag og arrangere lag
    * Vektormanipulasjon
          o Lage/tegne egne figurer, manuell tegning over en innscannet mal, redigere vektorobjekter, strek- og fyllfarge, effekter, styles, gjennomsiktighet, gruppere objekter, slå sammen objekter og justere objekter i forhold til hverandre
    * Samspill med andre programmer
          o Import/eksport av filer
    * Kundens ønsker

 

 

Metodikk
Gateway tilbyr praktisk og virkelighetsnær opplæring.

I tillegg til å jobbe med kurs og opplæring, er våre instruktører også konsulenter som jobber med utvikling og problemløsninger i den aktuelle programvare. Dette betyr at instruktørene kjenner den praktiske bruk av programmet i ulike bedriftsmiljøer.

 

Vi har som oftest små grupper på kurs, slik at kursleder kan ta seg av hver enkelt. Alle deltakere får egen PC under kurset. Kursleder vil vise ulike teknikker på storskjerm, deltakerne vil deretter få oppgaver der de kan prøve ut disse teknikkene.

 

Deltakerne vil få utdelt dokumentasjon som vil bli benyttet under kurset, slik at man lettere kan bruke dokumentasjonen som oppslagsverk i ettertid.

 Forkunnskaper


Deltagerne må på forhånd ha elementær kjennskap til bruk av Mac eller PC. Man behøver ikke å ha jobbet med Illustrator på forhånd. 

Påmelding
Illustrator grunnleggende hos Gateway
Start her
100% sikkert skjema
Tar ett minutt å fullføre
Hurtig respons

KAMPANJE!!!
Felt som er merket med * må fylles ut
Ønsket valuta *
Dato og sted *
Kursdeltakere
Hvor mange? (Gavekort)
Kampanjekoden er korrekt og rabatt er lagt til.
Fant ingen kampanje. Skrev du kampanjekoden riktig?
Kampanjekode er korrekt, men kampanjen gir ikke bedre pris enn nåværende kampanje.
Deltaker {{$index+1}}
Filen ble lastet opp
Filen ble fjernet
Laster opp... {{item.upload_progress}}%
{{ file.file.name }} Fjern
{{total_price | fprice}} kr {{currency}}
{{total_price-total_with_discount | fprice}} kr {{currency}}
{{total_with_discount | fprice}} kr {{currency}}
{{total_vat | fprice}} kr {{currency}}
X

MVA per produkt:

{{arr[1]}}
Betalingsmåte *
Number: 1+2 *
Vennligst rett opp følgende og forsøk igjen
{{errors_msg}}
Sender...
Vent til opplasting av fil er ferdig

Dette skjemaet er 100% sikkert.
Gateway AS vil snart kontakte deg og bekrefte! 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere