Kurs: Mer matglede, mindre karbohydrater (Individuell påmelding)


Praksis6 timerDeltidKursNorsk

Dette kurset har ikke oppført noen dato for studiestart. Bruk skjemaet under for å kontakte leverandør for nærmere informasjon.


Dette er et spennende kurs med masse matglede for alle som av ulike årsaker vil prøve et kosthold med lite karbohydrater. Her går vi inn på hvilke fordeler et slikt kosthold har, spesielt med tanke på vektreduksjon og et balansert blodsukkernivå. Ved å tilføre gunstig fett og protein og finne gode erstatninger for bl.a. brød, ris og pasta oppnår alle merkbare resultater! Cecilie Schandy Kvernvik skreddersyr kurset så det passer for deg som kun spiser fisk og skalldyr, men det vil også være proteinkilder fra kjøtt på kurset. Her blir det noe godt å spise for enhver smak - både festmat, hverdagsmat og kosesnacks!

Kurset bygger på LCHF-filosofien (Low Carb High Fat) med tanke på en rask vektreduksjon, men også på "middelhavskost" som en grunnleggende livsstilsendring for å beholde en lettere og sunnere kropp over lang tid. Cecilie deler med glede sine beste oppskrifter, kunnskap, tips og triks for at du skal lykkes med dine mål. Er du nysgjerrig på om det kan passe for deg? Kom på et helaftens kurs i sjarmerende omgivelser på Det Lille hotel i Risør!Stedsbeskrivelse


Sørlandsperlen Risør og Sjømannssuitene Det Lille Hotel danner en usedvanlig stemningsfull og vakker ramme rundt disse matkursene, så vi anbefaler at kurset legges inn som en del av et weekendopphold. NB! Prisen gjelder kurs pluss overnatting for en person i dobbeltrom.

Risør ligger ca. 230 km fra Oslo og 120 km fra Kristiansand, med gode veier og offentlige kommunikasjoner både øst- og vestfra. Forkunnskaper


IngenVarighet


Helaften fra kl. 17Målgruppe


Alle som ønsker varig vektkontroll og sunt kosthold 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere