Kurs: Effektiv med Outlook (Jobb smartere i Outlook)


Klasserom4 timerDeltidKursNorsk

Dette kurset har ikke oppført noen dato for studiestart. Bruk skjemaet under for å kontakte leverandør for nærmere informasjon.


Dette er ikke et tradisjonelt Outlook kurs. Det tar utgangspunkt i din personlige effektivitet, og utelukkende det. Dvs perspektivet er våre velprøvde metoder for personlig effektivitet. Best practises innen temaer som: Effektiv tidsstyring. Effektiv organisering. Effektiv prioritering. Effektiv planlegging. Effektiv delegering. Og derved hvordan man gjør dette smartest i Outlook.

De fleste funksjoner kan gjøres på mange måter. Vi kan alle, men lærer deg den vi erfaringsmessig mener er best. Akkumulert og forbedret basert på over 12 års erfaring fra 1000 vis av deltakere på kurs innen personlig effektivitet. 

Deltakere ledesigjennom alle nødvendige funksjoner. Deltakere følges opp gjennom kurset, interaktivt og med hands-on praksis. Deltakere får et kompendium som kan brukes som oppslagsverk etter kurset. 

Deltakere tilbys også oppfølging i etterkant, på din egen arbeidsplass. Meget nyttig, med formål å sikre varig læring.Stedsbeskrivelse


Trondheim.Forkunnskaper


Dette er et kurs for personer som bruker Outlook ofte/daglig. Men som kjenner at det nok er funksjoner som man ikke bruker, eller ikke bruker optimalt.Varighet


4 timer innkl pauser og lunsj.Målgruppe


Dette er et kurs for personer som bruker Outlook ofte/daglig. Men som kjenner at det nok er funksjoner som man ikke bruker, eller ikke bruker optimalt. 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere