Kurs: Microsoft PowerPoint


Nettstudier3 timerKursNorsk

Dette kurset har ikke oppført noen dato for studiestart. Bruk skjemaet under for å kontakte leverandør for nærmere informasjon.


E-læringskurset i bruk av Microsoft PowerPoint 2010 gir en god veiledning i det nye programmet. Kurset er tilgjengelig både på engelsk og norsk. Det finnes to versjoner av norskspråklige kurs – et kurs lærer deg å bruke det norske MS PowerPoint 2010 og det andre det engelske MS PowerPoint 2010. Kurset er tilrettelagt for nybegynnere. I tillegg passer kurset også for dem som allerede bruker PowerPoint, men som ønsker å få vite mer om hva man kan gjøre der.

Kurset er inndelt i 5 kapitler, som i sin tur er inndelt i flere underkapitler. I slutten av hvert kapittel finner du oppgaver, der du skal vise i praksis hva du har lært deg. I kurset om MS PowerPoint 2010 gis det en oversikt over hvordan å danne en presentasjon, sette inn tekst og illustrasjoner, legge til effekter og skrive ut støtteark.

Med gode kunnskaper i bruk av PowerPoint kan du lage profesjonelle presentasjoner som vil overbevise i de fleste anledninger.Stedsbeskrivelse


NettbasertForkunnskaper


IngenVarighet


Ca. 3 timer for å fullføre kurset.  Send meg info (ekstern) 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere