Kurs: Selgertrening


Klasserom1 dagHeltidKurs
Start Sted Språk
Ta kontakt Hele landet Norsk

Selgertrening

 

Selgerkurs danner basis for den kunnskapen man faktisk må ha for å arbeide som selger. Likevel vil salgskurs alene aldri være nok for at selgerne skal få drillet sin metodebruk og forstå hva de forskjellige metodene innebærer og hvilke fordeler de har. Ikke minst er det viktig å vite når man skal bruke den ene metoden fremfor den andre.

Alle forstår at skuespillere og sangere ikke bare leser gjennom teksten og deretter setter i gang med fremføringen for publikum. Akkurat slik er det med selgere også. Øvelser og repetisjoner må til. Vi bruker å snakke om at ting skal sitte i "fingrene", men i dette tilfellet blir det "å få det til å sitte i tungen".

Hva vi gjør på disse treningskursene er rollespill og en del quiz fra aktuelle situasjoner hvor vi ber om valg av metodebruk. Forutsetningen er selvsagt at alle kjenner til de forskjellige metodene på forhånd. Vi har også endel casetilfeller der vi ber om en forklaring på hvorfor kunden gikk uten å kjøpe noe. Forklaringen kan også like gjerne være noe hos kunden som ligger utenfor selgerens ansvar. I slike tilfeller er det viktig at selgeren ikke tar dette til seg som en personlig feil. Eliminering av unødig fundering og rask gjenoppbygging av tapt humør vil også være viktig drilling på disse treningsøktene.

Vi vil anbefale alle som har et behov for drilling av salgsferdigheter, uavhengig av om du/dere er tidligere kunde hos oss, om å kontakte oss for å avtale tidspunkt for trening. Vi setter tema etter at vi har foretatt en behovsanalyse og  kartlegging av tidligere kunnskaper. Varigheten varierer vi etter deres ønsker og treningsøktene kan også legges til helger eller ettermiddager/kveld ved behov.

For bedriftsintern trening er det fint om du kontakter oss for en nærmere samtale. Vi tilrettelegger da for spesifikke produkter eller produktgrupper etter eget ønske.

Priser avhenger av antall deltakere og tidspunkt.

Husk at det er veldig god butikk å benytte seg av vår selgertrening.

 Stedsbeskrivelse


  • Over hele landet på forespørsel
  • Bedriftsinternt kurs


Forkunnskaper


IngenVarighet


1 dag - kl 9:00 - 15:00

Studiepoeng


IngenInnlevering


IngenMålgruppe


Alle som jobber med salg 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere