Høgskole: Master i Teologi

Det Teologiska Menighetsfakultet

Klasserom5 årHeltidHøgskole
Start Sted Språk
Ta kontakt Oslo NorskMastergradsstudiet i teologi vil stimulere til faglig helhetsforståelse, å utvikle evnen til selvstendig faglig refleksjon, til metodisk arbeid og skriftlig framstilling av fagstoffet. Studiet gir også innsikt i vitenskapsteoretiske og metodiske problemstillinger, og erfaring med å gjennomføre et selvstendig vitenskapelig arbeid.

 

Mastergraden i teologi har et omfang på 300 studiepoeng og er normer til 5 år (10 semestre), inkludert et selvstendig arbeid på minst 30 studiepoeng. Studiet kan gjennomføres på engelsk.

Programmet har følgende studieretninger:

 

 

Katolsk teologi
Ønsker du en faglig fordypning i katolsk tro? Katolske studier er et spennende og relativt nytt fagområde innenfor kristendoms- og teologistudier i Norge. Menighetsfakultetet er det eneste studiested som tilbyr studier innenfor fagområdet i dag.

 

Den katolske kirke er en verdensomspennende kirke med en rik åndelig og teologisk tradisjon som står overfor mange utfordringer i vår tid. Gjennom å studere Den katolske kirkes tradisjon i fortid og nåtid inviteres du til å forstå og reflektere over kristendommens rolle i vår verden, både lokalt og globalt.

 

 

Metodistisk teologi
Programmet er utviklet i samarbeid med Høyskolen for Kristendom, Metodistkirkens Studiesenter. Metodistkirken har med sitt utgangspunkt i Den anglikanske kirke, røtter både i den felles oldkirkelige teologiske tradisjon, i reformasjonens tolkning av denne og i vekkelseskristendommens pietistiske retning. Metodistkirken har alltid levd i spenningen mellom det å være kirke og det å være en bevegelse, men har i hele sin historie lagt vekt på den personlige gudsrelasjon og det praktiske kristne liv.

 

Studiet bygger på den grunnutdanning MF tilbyr i KRL-faget, og gir i tillegg en inngående forståelse av metodismens historie og teologi. Studiet imøtekommer de krav Metodistkirken stiller for ordinasjon til eldste/pastor.

 

 

Åpen studieretning
En mastergrad i teologi med åpen studieretning komponeres forholdsvis fritt etter de ønsker for bredde eller fordypning den enkelte student har. Det er anbefalt å starte studiet med grunn- og fordypningsstudier i KRL (til sammen 80 sp) samt ex.phil. og ex.fac. Dernest gå videre med språk- og teologistudier. Ta kontakt med studieveileder for å sette sammen graden.Forkunnskaper


Generell studiekompetanse eller dokumentert realkompetanse.Innlevering


300

Be om gratis info
Master i Teologi hos Det Teologiska Menighetsfakultet
Felt som er merket med * må fylles ut
Ønsket valuta *
Dato og sted *
Kursdeltakere
Hvor mange? (Gavekort)
Kampanjekoden er korrekt og rabatt er lagt til.
Fant ingen kampanje. Skrev du kampanjekoden riktig?
Kampanjekode er korrekt, men kampanjen gir ikke bedre pris enn nåværende kampanje.
Deltaker {{$index+1}}
Filen ble lastet opp
Filen ble fjernet
Laster opp... {{item.upload_progress}}%
{{ file.file.name }} Fjern
{{total_price | fprice}} kr {{currency}}
{{total_price-total_with_discount | fprice}} kr {{currency}}
{{total_with_discount | fprice}} kr {{currency}}
{{total_vat | fprice}} kr {{currency}}
X

MVA per produkt:

{{arr[1]}}
Betalingsmåte *
Number: 1+2 *
Vennligst rett opp følgende og forsøk igjen
{{errors_msg}}
Sender...
Vent til opplasting av fil er ferdig

Dette skjemaet er 100% sikkert.
Det Teologiska Menighetsfakultet vil snart kontakte deg 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere