Kurs: Image og målgruppe


Nettbasert kursDeltidKursNorsk

Dette kurset har ikke oppført noen dato for studiestart. Bruk skjemaet under for å kontakte leverandør for nærmere informasjon.

Les mer / PåmeldingI M A G E  O G  M Å L G R U P P E

Image og målgruppe skildrer markedet, definerer prisnivå, hva som former bedriften/butikkens målgruppe og den typiske kunden. Kursdeltagere/ansatte stifter nærmere bekjentskap med samfunnets sosiale grupper, lærer å avdekke produktpreferanser og hvordan nyttegjøre dette i ulike salgsperioder. Kursene setter videre fokus på butikkens arena; som visual merchandising og hva som former butikkens profil. Kursdeltagerne/ansatte bevisstgjøres butikkens utstråling, lærer bl.a. om utstillingens betydning, om generell vareeksponering og verdien av butikkens stoppekraft. Kursdeltagerne/ansatte får arbeide med ulike oppgaver som synliggjør butikkens salgsarena, samt praktisere hvordan nyttegjøre beliggenhet, synsvinkler, varepresentasjoner, soner og gangbaner. Her skapes innsikt og inspirasjon for hvordan nyttegjøre butikkens muligheter i det daglige arbeid.

 

Workshopper:

  • Målgruppe og produktpreferanse
  • Butikksjangre
  • Butikkprofil og eksponering del 1
  • Butikkprofil og eksponering del 2
  • Produktkjede og prissetting

 

Om Workshop-biblioteket

VJ CONCEPT byr et selvbetjent og digitalt workshop-bibliotek, med hele 29 workshops innen 10 ulike emner, spesielt utarbeidet damesegmentet – klær, sko og tilbehør. Workshop-biblioteket er et uavhengig digitalt opplæringsverktøy for ansatte med fokus på butikkens arena, produkt, fysisk kundekontakt og daglig salgsdialog. For større bedrifter med flere salgsavdelinger, anbefaler vi å kombinere med våre tjenester av kurs og opplæring. Mer informasjon finner du her.

Det kreves ingen forkunnskaper for å nyttgjøre vårt workshop-bibliotek. Hver pakke inneholder alt du trenger for å kjøre en profesjonell og fullstendig aktivitet i egen bedrift for opptil 4 kursdeltagere/ansatte med tilgang i hele 7 dager. Med hver workshop følger en beskrivelse som veileder Butikksjef/kursleder i hvordan forberede til aktivitetsdag, og hva som bør vektlegges for egen butikk og salgsteamets spesifikke behov for målsetning. Også den enkelte ansatte forberedes til selve aktivitetsdagen, i form av konsis og illustrert teori.

Workshop-biblioteket vektlegger en todelt teoretisk/praksis-modell som ivaretar det praktiske yrket, den enkelte bedrift og hvordan praktisere tilegnet kunnskap i butikk.  Ansatte får tilgang til digitale forelesninger, benytte morsomme verktøy som spesielt er utviklet for damesegmentet, teoretiske og praktiske oppgaver for nedlasting, treningsoppgaver for praktisering i butikk, prøver med egen fasit til butikksjef/kursleder, kursbevis til hver deltager, support online m.m. Workshop-biblioteket tilrettelegger en engasjerende aktivitetsdag med yrkestolthet og glede i din bedrift!Målgruppe


Varehandel damesegmentet - klær, sko og tilbehør.

Be om gratis info
Image og målgruppe hos www.vjconcept.no
Felt som er merket med * må fylles ut
Ønsket valuta *
Dato og sted *
Kursdeltakere
Hvor mange? (Gavekort)
Kampanjekoden er korrekt og rabatt er lagt til.
Fant ingen kampanje. Skrev du kampanjekoden riktig?
Kampanjekode er korrekt, men kampanjen gir ikke bedre pris enn nåværende kampanje.
Deltaker {{$index+1}}
Filen ble lastet opp
Filen ble fjernet
Laster opp... {{item.upload_progress}}%
{{ file.file.name }} Fjern
{{total_price | fprice}} kr {{currency}}
{{total_price-total_with_discount | fprice}} kr {{currency}}
{{total_with_discount | fprice}} kr {{currency}}
{{total_vat | fprice}} kr {{currency}}
X

MVA per produkt:

{{arr[1]}}
Betalingsmåte *
Number: 1+2 *
Vennligst rett opp følgende og forsøk igjen
{{errors_msg}}
Sender...
Vent til opplasting av fil er ferdig

Dette skjemaet er 100% sikkert.
www.vjconcept.no vil snart kontakte deg 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere