Kurs: Kunden i fokus


Nettbasert kursDeltidKursNorsk

Dette kurset har ikke oppført noen dato for studiestart. Bruk skjemaet under for å kontakte leverandør for nærmere informasjon.


K U N D E N  I  F O K U S

Kunden i fokus bygger rundt daglig salgsdialog i butikk. Workshoppene avdekker generelle handlevaner for kjønn, alder, karakter og type, og gir veiledning for hvordan best behandle den enkelte kunde. Kursdeltagere/ansatte lærer hva som danner den totale butikkopplevelsen, stifter bekjentskap med ulike stereotypier, lærer hva som former kroppspråket, og bevisstgjøres den enkelte karakter og type. Her arbeides med flere typer oppgaver for hvordan gjenkjenne og lese ulike personlighetskarakterer, handlingsplaner, samt trening på salgsteknikk og mestringsevne.

 

Workshops i emnet:

  • Kroppsspråk
  • Kundekjennskap
  • Salgsprosessen del 1
  • Salgsprosessen del 2

 

Om ShopSense Pro - Basic

VJ CONCEPT byr en selvbetjent og digital bedriftløsning, med fire påbyggende moduler som til sammen favner 10 ulike emner. Tjenester og funksjoner er spesielt utarbeidet damesegmentet – klær, sko og tilbehør. ShopSense Pro er en uavhengig opplæringsplattform for ansatte med fokus på butikkens salgsarena, produkt, fysisk kundekontakt og daglig salgsdialog. ShopSense Pro integreres likeverdig i små som større bedrifter.

ShopSense Pro er en dynamisk opplæringsplattform som ei krever forkunnskaper, og ser at behov for opplæring varierer sterkt fra bedrift til bedrift, fra salgsteam og ned til den enkelte ansatt. Derfor byr ShopSense Pro på flere mulige løsninger og svarer på ulike problemstillinger som gir opplæringen særpreg, struktur og progresjon. Teamet/ansatte arbeider med pensum i form av teori med fordypning (tankeoppgaver) som den enkelte ansatt også kan løse på egen hånd. Hver modul inneholder selvtester tilgjengelig online som relaterer til pensum, hvor den enkelte straks leser av resultat for eget ståsted. 

 

Utvid med Premium og Professional!

ShopSense Pro vektlegger en todelt teori/praksis-modell som ivaretar det praktiske yrket, den enkelte bedrift og hvordan praktisere tilegnet kunnskap i butikk. Workshop-biblioteket veileder i hvordan forberede til workshop, avdekke hva som bør vektlegges for egen butikk og salgsteamets spesifikke behov for målsetning. Workshop-biblioteket gir tilgang til digitale forelesninger, morsomme verktøy, teoretiske og praktiske oppgaver for nedlasting, treningsoppgaver for praksis i butikk, prøver med fasit til butikksjef/opplæringsansvarlig, support online m.m. Workshop-biblioteket gir opplæringen integritet, yrkestolthet og glede i bedriften!

 

VJ CONCEPT forteller om ShopSense

Hør Vibeke Johnsen fortelle med egne ord hva ShopSense kan gjøre for din bedrift: Trykk her!Målgruppe


Varehandel damesegmentet - klær, sko og tilbehør. 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere