Kurs: Mat og vinkurs

Culinarius

KlasseromDeltidKurs

Dette kurset har ikke oppført noen dato for studiestart. Bruk skjemaet under for å kontakte leverandør for nærmere informasjon.
MAT OG VINKURS

Våre kurs kan være i deres egne lokaler eller hos oss. Vi arrangerer kurs i hele fylket som passer for alle. Vi legger vekt på å gi våre kursdeltagere en annerledes og lærerik mat og vin opplevelse.


Her kan du utvikle dine matkunnskaper sammen med profesjonelle kokker - både eksterne og Culinarius sine egne.  Ønsker man å sette opp egne kurs med egne tema er dette også det mulig. Vi arrangerer kurs både for private, proffe og for firmaer. Dette er en annerledes måte å ha sosialt samvær på,
enten det er på kvelden eller dagen.


Å lage mat sammen i team har vist seg å være både samlende og overraskede morsomt. Våre kurs - i motsetning til mange andre - er basert på at man selv deltar aktivt. Her må man selv kutte, steke,  dele, koke, dekke - det er den beste måten å lære på. Og vi legger vekt på at alle har fått med seg det viktigste. Og du mottar Kursbevis.

 

Åpne kurs
Dette er kurs hvor alle kan delta. Kursene passer både for dem som føler seg som nybegynnere og de som kan litt mer. Disse blir annonsert i media.

 

Lukkede kurs
Dette har blitt mer og mer populært. Dette er for grupper på inntil 12 deltakere som kjøper en egen kurskveld. Her spesial lager vi kurset i hvert enkelt tilfelle. Dette kan være alt fra rene kurs til mer sosiale arrangementer.


Hva skjer ?
Kokken kommer inn og presenterer det som skal foregå. Kveldens meny eller tema presenteres. Arbeidsoppgaver fordeles. Så når gruppene ferdig med matlagingen og alle går til bords, vin serveres og gruppene kommer en og en på kjøkkenet for å legge opp maten etter hvert, deretter må den respektive gruppen servere retten samtidig som de presenterer hva de serverer
og forteller litt om hva de har gjort, hva som gikk galt og hvorfor.Slik fortsetter det hele til hele måltidet er gjennomført, tidsrammen er 5-6 timer.


Kurs med påmelding
Dette er kurs hvor alle kan delta. Kursene passer både for dem som føler seg som nybegynnere og den som kan litt mer. Kun 12 deltagere på hvert kurs.
Kursene starter vanligvis kl. 18.00 og avsluttes ca. kl.22.00

 

Kurs som er bestilte og holdes i våre lokaler
Dette er for grupper på inntil 12 deltakere som kjøper en egen kurskveld. Her spesial lager vi kurset etter deres ønske.
Dette kan være alt fra rene kurs til en hygge kveld med mat og vin

 

Kurs som holdes hjemme på ditt kjøkken
Dette er for grupper på inntil 12 deltakere som kjøper en egen kurskveld. Her spesial lager vi kurset etter deres ønske.
Vi tar med alt som trengs for å spise, drikke og lage mat.
Dette kan være alt fra rene kurs til en hygge kveld med mat og vin .
Skal vi ordne med vin til et slikt arrangement tar vi 15 % i påslag.

 

Generell info
Alle som vil gå på kurs melder sin interesse, via email, telefon, telefaks eller du stikker innom. Kursene starter vanligvis kl. 18.00 og avsluttes ca. kl.23.00
Kursavgiften varierer etter prisen på råvarene og du betaler den ved fremmøte. Normal pris ligger på ca 800 – 1200 kr pr. pers og det er jo ikke så ille for en 6 retters middag. Kurslederne er både interne og eksterne, prisen vil også variere på grunn av dette. Pris vil alltid være avtalt på forhånd.

 

Hvordan foregår et kurs
Kjøkkensjefen kommer inn og presenterer det som skal foregå i løpet av kvelden. Snakker litt om mat-trender-viner. Kveldens meny presenteres og vi går på kjøkkenet. Gruppene får en viss tid på seg til å lage rettene under nøye oppfølging av kjøkkensjefen. Det er jo en helt annen opplevelse enn et restaurantbesøk vi snakker om. Alle får Culinarius Diplom og CulinariusPinsett. 

Påmelding
Mat og vinkurs hos Culinarius
Start her
100% sikkert skjema
Tar ett minutt å fullføre
Hurtig respons

KAMPANJE!!!
Felt som er merket med * må fylles ut
Ønsket valuta *
Dato og sted *
Kursdeltakere
Hvor mange? (Gavekort)
Kampanjekoden er korrekt og rabatt er lagt til.
Fant ingen kampanje. Skrev du kampanjekoden riktig?
Kampanjekode er korrekt, men kampanjen gir ikke bedre pris enn nåværende kampanje.
Deltaker {{$index+1}}
Filen ble lastet opp
Filen ble fjernet
Laster opp... {{item.upload_progress}}%
{{ file.file.name }} Fjern
{{total_price | fprice}} kr {{currency}}
{{total_price-total_with_discount | fprice}} kr {{currency}}
{{total_with_discount | fprice}} kr {{currency}}
{{total_vat | fprice}} kr {{currency}}
X

MVA per produkt:

{{arr[1]}}
Betalingsmåte *
Number: 1+2 *
Vennligst rett opp følgende og forsøk igjen
{{errors_msg}}
Sender...
Vent til opplasting av fil er ferdig

Dette skjemaet er 100% sikkert.
Culinarius vil snart kontakte deg og bekrefte! 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere