På Internett siden 2000
Norges ledende kursportal med
over 10 000 kurs og studier!
A A A
Skole > Rogaland Sjøaspirantskole

Rogaland Sjøaspirantskole

Postadresse:
Tømmerodden, 4085 Hundvåg
Besøksadresse:
Tømmerodden, 4085 Hundvåg

Se kurstilbud fra Rogaland Sjøaspirantskole

Om Rogaland Sjøaspirantskole

Velkommen om bord!


Vi har utdannet sjøfolk i over 50 år. Les historien om Gann her. 21. februar 2007 kjøpet vi nytt skip, tidligere hurtigruten M/S Narvik. Det er et flott skip, som er meget godt egnet til vårt bruk som skoleskip. Som passasjerskip har vi køyeplass til over 200 passasjerer og 45 besetning, så vi har god plass til 105 elever.

Skoleskipet M/S Gann har sin base på Buøy like utenfor Stavanger. På land har vi skolebygg med bl.a. verkstedsavdeling, elektrolab, fritidsrom, kontorer etc. Vi har også en egen fotballbane. Ved skolen vår legger vi vekt på å gi deg en allsidig opplæring, slik at du i løpet av skolegangen kan finne ut hva du vil gjøre - enten fortsette en utdannelse for et yrke til sjøs eller en jobb på land.

 

Alle elevene bor om bord i skoleskipet. Skipet blir derfor både vårt hjem og et utmerket redskap for opplæringen i sjøfartsfagene. Dessuten bruker vi skipet til spennende tokt både utenlands og langs deler av norskekysten.

 

Aktivitetene om bord tar sikte på å skape et godt miljø blant elevene bygget på kristne grunnverdier. Rogaland Videregående Sjøaspirantskole drives av Unge Sjømenns Kristelige Forening og har som formål på kristen grunn å gi en grunnleggende maritim utdannelse. USKF arrangerer festsamvær for elever og ansatte. En kveld i uken er vanligvis avsatt til møtekvelder der en får besøk av humanitære og kristne organisasjoner. I forbindelse med frokosten blir det holdt en kort andakt ved en av skipets faste besetning. Det arrangeres miljøaktiviteter om bord, diverse turneringer, turer og ekskursjoner etc. Kan du spille, så ta med instrument!

 

Skolen har biljard, bordtennis, trimrom og tråløst nettverk med internett tilgang. Elevene disponerer også en livbåt til turer og fiske etc.

 

Se kurstilbud fra Rogaland Sjøaspirantskole

Ja takk! Send meg gratis info om kurstilbud fra Rogaland Sjøaspirantskole
Start her
100% sikkert skjema
Tar ett minutt å fullføre
Hurtig respons

Felt som er merket med * må fylles ut
Vil vite mer om *
Navn *
E-post *
Telefon
Kommentarer og spørsmål
Number: 1+2 *
Ja, send meg gratis info!

Dette skjemaet er 100% sikkert.
Rogaland Sjøaspirantskole vil snart kontakte deg