Skole > Trondheim Jeger og Fiskeforening

Trondheim Jeger og Fiskeforening

Postadresse:
v/ Lars Erik Støver Asylveita 5 , 7012 Trondheim

Se kurstilbud fra Trondheim Jeger og Fiskeforening

Om Trondheim Jeger og Fiskeforening

Leder 3/2006

Hei alle sammen!

 

Sitter her og nyter sommeren i fulle drag, Ute er det trøndersk høysommer, solfyllt og varm.
Aktiviteten i foreningen er fortsatt stor og dreier nå over fra fiske og mer mot jakt.

 

Tidligere i sommer hadde vi flere større arrangement. Først ute var den tradisjonelle Åpen Dag på skytebanen. Dagen ble flyttet fra søndag til lørdag for å sammenfalle med Jonsvatn-dagen. Dessverre fikk vi en trykkfeil i annonsen i TJFF-NYTT, denne fikk mange til å tro at det fortsatt var søndag som var dagen.. Dette vil vi på det sterkeste beklage. Pent vær og trivelige aktiviteter for hele familien gjorde allikevel dette til en flott dag for alle.

 

Fiskeutvalget fulgte opp med en godt besøkt kaifiske-konkurranse to uker senere. Også dette en aktivitet for hele familien, men spesielt rettet mot barna. Pølser og brus fikk føtter å gå på. Masse spenning og høy premieringsgrad gjør dette til en minnerik dag.

 

Helga etter satte vi alle kluter til og arrangerte NM i Nordisk Trap. Dette er et stevne i regi av idrettsforbundet, og mønstret ca 120 skyttere fra hele landet. Før stevnet måtte vi foreta en kraftig ansiktsløftning av skytebanen ved Jonsvatnet, noe som alle brukere vil nyte godt av framover. Mange flittige hender var i aktivitet i tiden før og under stevnet. Takk til dere, og spesielt til Sanimir som var iniativtager til at vi skulle påta oss NM- arrangementet og hadde store deler av arrangøransvaret på sine skuldre.

 

Som om dette ikke var nok, så klarte fiskeutvalget å lage en riksnyhet ut av salget av fiskekort i Nidelva for halv pris til kvinnelige fiskere. Først i avisene og så på radioen, deretter fikk vi storeslem i NRK Fjernsynet. Satt tilfeldigvis å så på Sommeråpent, da dukket Arne Holand ( fiskeutvalget) opp, stående midt i Nidelva sammen med et par kvinnelige fiskere. Arne fikk satt fokus på viktige saker for oss både når det gjelder familie- og flere aktive kvinnelige utøvere, og det i beste sendetid! Dette er en positiv publisitet om foreningen som ikke lar seg kjøpe for penger, så takk Arne og resten av fiskeutvalget!

 

Skytebanen er igjen i full aktivitet etter ferien i juli, det oppfordres til å benytte tiden fram til jakta til noen ekstra treningsskudd. På denne årstiden kan det være ganske fullt på banen, men vi gjør vårt beste for at alle skal få minst mulig ventetid.

Se kurstilbud fra Trondheim Jeger og Fiskeforening