Kurs: Anhukerkurs og signalgiver Nettundervisning


Virtuelt klasserom6 TimerDeltidHeltidKursNorsk



Nyhet!

Vi tilbyr Nettundervisning i Anhuker og signalgiver.

Det vil si at teori Anhuker og signaliver gjennomføres på nett med video konferanse og muligheter for dialog mellom kurs instruktør og deltaker. 

Praksis gjøres med begrenset antall deltakere pr praksis del av kurset, med enn til hver tid gjeldende smitteverntiltak. Praksis avtales fortløpende etter fullført teori kurs

Eksamen gjøres på nett elektronisk.

Vi ønsker å gi deg som skal arbeide med å stroppe med løfteredskaper mer kunnskap om sikkerhet, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike løfteredskaper. Etter å ha fullført vårt anhukerkurs og stroppekurs skal du ha en bevisst holdning til farene som kan oppstå og hvordan du kan unngå disse. Med et stropp og anhukerkurs vil du kunne signalisere til arbeidskolleger på en måte som gjør at sikkerheten på arbeidsplassen opprettholdes.

Hvem passer anhukerkurs for?
Et stroppekurs og anhukerkurs egner seg for deg som benytter løfteredskap og som skal utføre tyngre løft med maskiner, kraner og annet tilsvarende utstyr. Alle som huker på og av last skal ha anhukerkurs og anhukerbevis. Det gjelder også vikarer, vedlikeholdspersonell og arbeidsledere. Dette er en regel vi i Kompetansebedriften setter pris på når dette er med på å øke sikkerheten på arbeidsplasser hvor tunge løfteredskaper benyttes aktivt. Det skal både være gøy, men samtidig trygt og sikkert når du skal utføre din jobb.

Vi ønsker å gi alle som skal arbeide med løfteredskaper mer kunnskap om hvordan man bruker disse på en riktig og sikker måte slik at mulighetene for et uhell er minimale. Etter vårt stroppekurs og anhukerkurs vil man få en bevisst holdning til farene som kan oppstå under arbeid med slike redskaper og hvordan du kan unngå disse. Du skal kunne signalisere til dine arbeidskolleger hurtig og på en måte som gjør at sikkerheten på arbeidsplassen opprettholdes på en best mulig måte.

Vi i Kompetansebedriften tilbyr anhukerkurs og signalgiverkurs over hele landet, og dersom det er ønskelig kan vi holde et stropp og anhukerkurs på engelsk eller ved hjelp av en dyktig og erfaren tolk. Vi har et stort nettverk av meget kompetente tolker som kan betjene de aller fleste språk. Vårt læremateriell får du på engelsk, polsk og norsk. Vi har ca. 2000 kursdeltakere som hvert eneste år lærer om trygghet, signaler og sikkerhet på arbeidsplassen. Vi får svært mange gode tilbakemeldinger fra våre deltakere på anhukerkurs som har fått et anhukerbevis de kommer til å få bruk for i mange år.

Hensikten med kurset?

Vi mener at hensikten med å ta et slik kurs er at personer som jobber med løfteredskap skal tilegne seg kunnskap om bruk, vedlikehold, daglig kontroll og kasseringsregler av ulike løfteredskap. En skal også kunne gi signaler til 6 fører av kran eller annen løfteinnretning slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås. Vi har satt fokus på gruppen med stropp og anhukere, signalgivere og andre som daglig jobber med kran og løft. Dette er spesielt for deg som jobber i bygg- og anleggsbransjen og bruker løfteredskaper daglig i mange varianter.

Med et anhukerbevis har du et arbeidsdokument som varer i mange år, som øker sikkerheten for både deg selv og alle dine kolleger, og du får større valgmuligheter dersom du skal ut på arbeidsmarkedet og finne en jobb.

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger vi kan få da dette hjelper oss med å holde oss oppdaterte på hva våre kursdeltakere behøver og ønsker for å øke sin kompetanse og mestringsfølelse. Kompetansebedriften sørger for at alle våre signal- og anhukerkurs er oppdaterte på nye lover og forskrifter kontinuerlig og til enhver tid! Kompetansebedriften er en sertifisert opplæringsbedrift der du vil lære praktisk bruk av verktøy og teori som vil hjelpe deg om noe skulle gå galt.

Kontakt oss vennligst dersom du har spørsmål vedrørende anhukerbevis eller noen av våre andre nyttige kurs. Vi kan forsikre deg om at vi kan tilpasse et anhukerkurs eller andre kurs etter dine reelle utfordringer i arbeidslivet. Du kan nå oss på Telefon: 22 66 01 33, chatten her på siden eller sende oss en E-post: post@kompetanse-bedriften.no. Vi vil besvare deg så fort vi har anledning.

Kompetansebedriften AS er, ved siden av å være kursholder for arbeid med anhukning og løfteredskap, en totalleverandør av sikkerhetsprodukter og opplæring til industrien. Vår filosofi er enkel: Nøkkelen til en sikker og effektiv arbeidsdag går gjennom god kunnskap og riktig utstyr. I vårt kurssenter Oslo holder vi interessante og lærerike kurs presentert på en pedagogisk og lettforståelig måte. Har du spørsmål om våre kurs må du bare ta kontakt med våre kursholdere, vi er her for å kunne gi deg rådgivning og profesjonell hjelp.

Hvorfor velge kurs hos oss?

 Fokus på sikkerhet på arbeidsplassen
 Våre kurs blir presentert på en pedagogisk og forståelig måte
 Vi har bred kompetanse
 Seriøs og dyktig aktør på markedet
 Gode fagkunnskaper rundt emnet
 Profesjonelle og åpent for å tilpasse kurs etter ønske og behov

Våre kursholdere og instruktører har lang erfaring fra bygg, anlegg og offshorevirksomhet. Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ditt behov.

 

 Innhold i vårt anhukerkurs:

  • Lover, regler og forskrifter
  • HMS – helse, miljø og sikkerhet
  • Sakkyndig og daglig kontroll
  • Typer og oppbygging av løfteredskap
  • Fiberstropper, ståltau, kjettingredskap og andre løftekomponenter
  • Kasseringsregler for løfteredskap
  • Bruk av løftetabeller
  • Vekt, tyngdepunkt og arbeidsvinkel bedømmelse
  • Signaler og tegn


Stedsbeskrivelse


På nett og praksis hos kompetansebedriften AS eller hos kunde





Sjekk om du er registrert fra før

Før vi går videre ønsker vi å ta en rask sjekk for å se om du allerede er registrert i systemet. Hvis du ikke finnes fra før vil alt du taster inn føres videre til skjemaet.
{{ ctrl.registration_message }}
Det kan se ut til at du allerede har en konto. Har du glemt passordet trykk her for å sette et nytt passord.

Påmelding
Anhukerkurs og signalgiver Nettundervisning
Start her
Skjemaet bruker SSL-kryptering
Tar ett minutt å fullføre
Hurtig respons

Kampanje!
Felt som er merket med * må fylles ut
Kundetype*
Ønsket valuta *
Dato og sted *
Deltakere
Hvor mange? (Gavekort)
Evt. kampanjekode (Gavekort)
Kampanjekoden er korrekt og rabatt er lagt til.
Fant ingen kampanje. Skrev du kampanjekoden riktig?
Kampanjekode er korrekt, men kampanjen gir ikke bedre pris enn nåværende kampanje.
{{ctrl.campaign_message_text}}
Deltaker {{$index+1}}
{{item.tooltip}}
{{item.is_required ? item.title + '*' : item.title}}
{{item.is_required ? item.title + '*' : item.title}} {{item.tooltip}}
*{{ error }}
Format: {{ctrl.form.field[section.title][outerIndex][item.id]['format']['format'] }}
{{key}} = {{value}} .
{{item.title}}
{{item.title}}
{{item.tooltip}}
{{item.is_required ? item.title + '*' : item.title}} {{item.tooltip}}
*{{ctrl.line_item_errors[section.title+'-'+outerIndex+'-'+item.id]}}
{{item.tooltip}}
{{item.title}}
{{item.title}}
{{item.title}}
Filen ble lastet opp
Filen ble fjernet
Laster opp... {{item.upload_progress}}%
{{ file.file.name }} Fjern
Velg kompetanse du allerede har fra listen nedenfor
{{ctrl.total_discount | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
{{ctrl.total_voucher_discounts | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
{{ reserved.title }}
{{ctrl.total_amount_after_discounts_and_vouchers | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
MVA {{ctrl.total_vat | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
Du må velge kursdato før du kan benytte voucher.
{{ ctrl.voucher_system.error_message }}
Betalingsinformasjon
{{ invoice_field.title }}*
Number: 1+2 *
Vennligst rett opp følgende og forsøk igjen
{{ ctrl.errors_msg }}
Sender...
Vent til opplasting av fil er ferdig


Betaling vil skje via Swedbank Pay (VISA, MasterCard, Diners Club, Eurocard med flere)





Powered by