Indisk mat er deilig smakfullt og passe sunt.
På dette kurset får deltagerne skjerpet matkompetansen med et utvalg klassiske indiske retter. Kursdeltagerne vil jobbe med krydder, urter og belgfrukter. Det jobbes med fugl, fisk, lam og yoghurt. Det er fokus på balanse i smakene, hvordan man demper det sterke med det milde og ivaretar råvarenes opprinnelige smak, selv om svetten pipler i pannen.
Hva vil vi lage? På menyen står et utvalg retter, dipper og leskende drikker.
Det lages raita, chutney, dahl, pakora, tandoori, pasanda, vindaloo, chapati og selvfølgelig både salt og søt lassi.
Liker du godt krydret mat, liker du dette kurset!
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Hverdagskurs starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.
Vår ankomstbar åpner en time før.
Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
I våre kurslokaler.
Adressen er Stockholmgata 8.
0566 Oslo
Man trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset.
Mandagskurs starter kl 18, og lørdagskurs starter kl 12 og varer i cirka 4 timer.
. Men kurset er praktisk så tidsbruken kan variere fra kurs til kurs.
Ingen studiepoeng. Men man strekker tolleransen for krydder.
Maten spiser du selv.
Kurset passer for alle som liker at det lukter litt karri i oppgangen.
Gavekort på kursKontakt oss