Login | Create new business account

Kurs: Fisk og skalldyrkurs


Kombinert klasserom og praksis4 timerKursNorsk



Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur.

Tilberedning av fisk er en vanskelig kunst.

Mange liker ikke fisk. Men vår påstand er at de fleste liker riktig tilberedt fisk. Et fiskestykke kan være perfekt, smakfull og saftig tilberedt, men sekunder senere kan den oppleves som tørr og med kjedelig smak.

På kurset har vi fokus på fiskemiddagen i hverdagene og vi har fokus på fiskerettene du kan briljere med på festmiddager.  

Kurset tar for seg:

Viktigheten av riktig temperaturer ved tilberedning av fisk. Demo på filetering av rund og flat fisk. Grunnleggende tilberedningsmetoder speking, damping, panering, steking og graving. I tillegg koker deltagerne kraft, til suppe og saus, som selvfølgelig også lages... enkelt fra bunnen av uten pulver fra pose... dessuten avslører vi et par kokketriks. 

Deltagerne får jobbe med sjøkreps, blåskjell, torsk, kveite og laks. Ikke minst tar vi tak i hverdagsfiskemiddagen laget på fryst fisk.  

Det blir laget en hel del mat, så det vil spises en hel del fiskemat.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.


Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.

 

Hverdagskurs  starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.
Vår ankomstbar åpner en time før.

Les om våre smitteverntiltak her

Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet. 

  • Det blir laget en del mat, så det vil også spises en hel del fiskemat.
  • Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs.

 



Stedsbeskrivelse


I våre kurslokaler.

Adressen er Stockholmgata 8.  

0566 Oslo



Forkunnskaper


Man trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset.



Varighet


Mandagskurs starter  kl 18. og lørdagskurs starter kl 12 . og varer i overkant av 4 timer.



Studiepoeng


 

Ingen studiepoeng. Men kjærestepoeng kan det vanke om man serverer gode sjøretter... da orker man mer etter måltidet..



Innlevering


Bare bespisning.



Målgruppe


Alle som spiser



Gavekort på kurs

Sjekk om du er registrert fra før

Før vi går videre ønsker vi å ta en rask sjekk for å se om du allerede er registrert i systemet. Hvis du ikke finnes fra før vil alt du taster inn føres videre til skjemaet.
{{ ctrl.registration_message }}
Det kan se ut til at du allerede har en konto. Har du glemt passordet trykk her for å sette et nytt passord.

Påmelding
Fisk og skalldyrkurs

Start her
100% sikkert skjema
Tar ett minutt å fullføre
Hurtig respons

Kampanje!
Felt som er merket med * må fylles ut
Ønsket valuta *
Dato og sted *
Deltakere
Hvor mange? (Gavekort)
Evt. kampanjekode (Gavekort)
Kampanjekoden er korrekt og rabatt er lagt til.
Fant ingen kampanje. Skrev du kampanjekoden riktig?
Kampanjekode er korrekt, men kampanjen gir ikke bedre pris enn nåværende kampanje.
{{ctrl.campaign_message_text}}
Deltaker {{$index+1}}
{{item.is_required ? item.title + '*' : item.title}}
{{item.is_required ? item.title + '*' : item.title}} {{item.tooltip}}
*{{ error }}
Format: {{ctrl.form.field[section.title][outerIndex][item.id]['format']['format'] }}
{{key}} = {{value}} .
{{item.title}}
{{item.is_required ? item.title + '*' : item.title}} {{item.tooltip}}
{{item.title}}
{{item.title}}
{{item.title}}
Filen ble lastet opp
Filen ble fjernet
Laster opp... {{item.upload_progress}}%
{{ file.file.name }} Fjern
{{ctrl.total_price-ctrl.total_with_discount | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
{{ctrl.voucher_payable | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
Derav MVA {{ctrl.total_vat | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
X

MVA per produkt:

{{arr[1]}}
Betalingsinformasjon
{{ invoice_field.title }}*
Number: 1+2 *
Vennligst rett opp følgende og forsøk igjen
{{ctrl.errors_msg}}
Sender...
Vent til opplasting av fil er ferdig


Betaling vil skje via Payex (VISA, MasterCard, Diners Club, Eurocard med flere)





Powered by