Dette kurset har ingen fremtidige kursdato(er) oppført. Bruk skjemaet for å kontakte kursholderen for mer informasjon.
Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur.
Tilberedning av fisk er en vanskelig kunst.
Mange liker ikke fisk. Men vår påstand er at de fleste liker riktig tilberedt fisk. Et fiskestykke kan være perfekt, smakfull og saftig tilberedt, men sekunder senere kan den oppleves som tørr og med kjedelig smak.
På kurset har vi fokus på fiskemiddagen i hverdagene og vi har fokus på fiskerettene du kan briljere med på festmiddager.
Kurset tar for seg:
Viktigheten av riktig temperaturer ved tilberedning av fisk. Demo på filetering av rund og flat fisk. Grunnleggende tilberedningsmetoder speking, damping, panering, steking og graving. I tillegg koker deltagerne kraft, til suppe og saus, som selvfølgelig også lages... enkelt fra bunnen av uten pulver fra pose... dessuten avslører vi et par kokketriks.
Deltagerne får jobbe med sjøkreps, blåskjell, torsk, kveite og laks. Ikke minst tar vi tak i hverdagsfiskemiddagen laget på fryst fisk.
Det blir laget en hel del mat, så det vil spises en hel del fiskemat.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Hverdagskurs starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.
Vår ankomstbar åpner en time før.
Les om våre smitteverntiltak her
Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
I våre kurslokaler.
Adressen er Stockholmgata 8.
0566 Oslo
Man trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset.
Mandagskurs starter kl 18. og lørdagskurs starter kl 12 . og varer i overkant av 4 timer.
Ingen studiepoeng. Men kjærestepoeng kan det vanke om man serverer gode sjøretter... da orker man mer etter måltidet..
Bare bespisning.
Alle som spiser