Login | Create new business account

Kurs: Pizzakurs


Praksis4 timerDeltidKursNorsk



Det er populært å kjøpe kjøtt som er marinert, vakuumert, kokt, grillet, revet, hakket,  sauset, puttet i brød og toppet med søt dressing før det endelig kan dyttes i munnen. Mulig det var svinekjøtt et sted i starten av prosessen, men det må man nesten ta en DNA test for å finne ut av. 

Hvorfor ikke bare lage mat? Hva er galt med smaken av råvarene som er brukt? Hva med pizza? Pizza blir best når du lager den enkelt med få ingredienser. Pizza burde vært et synonym for godt. « Det smakte pizza." Enkel, fin, fyldig smak. Det er pizza. 

 Det kan være vanskelig å forstå hvorfor man skal gå på et kurs hvor man lærer at det enkleste er det beste. 

Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages. Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet. 

På pizzakurset jobber deltageren med deigen. Hvordan få deigen smidig, myk og smakfull?

På pizzakurset jobber deltagerne med sausen. Hvordan få frem syren, sødmen og umami?

På pizzakurset reflekteres der rundt toppeingen. Hvordan få den saftig og riktig tilberedt?

På pizzakurset erfarer man rett tilberedning. Hvordan rett temperatur løfter skorpen sprø og smakfull? 

 

Hvor langt unna ferdigpizza kan vi komme? Det kan du bedømme etter og ha spist deg gjennom kurset. 

Det er foresten lov å fylle opp et glass eller to med noe italiensk.   

Dette kurset arrangeres sammen med Forno vedfyrte steinovner http://forno.no . Vi vil gjerne fortelle om vedovnene på kurset, men det er ligger ikke en forventning om salg av ovn i enden av kurset. 

Vi ønsker bare å formidle budskapet om enkelhet, renhet og smaken av råvarene som brukes. Smaken og stemningen blir italiensk av seg selv.   Kurset starter på hverdager  kl 18.00 og på lørdager kl 12:00 .

Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. 
Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.
Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der.
I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no.  Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.



Stedsbeskrivelse


matkurs.no



Forkunnskaper


ingen



Varighet


Mandagskurs starter  kl 18,  og lørdagskurs starter kl 12 og varer i cirka 4 timer.



Målgruppe


For den som vil lære om god mat



Gavekort på kurs

Påmelding
Pizzakurs

Start her
100% sikkert skjema
Tar ett minutt å fullføre
Hurtig respons

Kampanje!
Felt som er merket med * må fylles ut
Ønsket valuta *
Dato og sted *
Kursdeltakere
Hvor mange? (Gavekort )
Kampanjekoden er korrekt og rabatt er lagt til.
Fant ingen kampanje. Skrev du kampanjekoden riktig?
Kampanjekode er korrekt, men kampanjen gir ikke bedre pris enn nåværende kampanje.
Deltaker {{$index+1}}
Filen ble lastet opp
Filen ble fjernet
Laster opp... {{item.upload_progress}}%
{{ file.file.name }} Fjern
{{ctrl.total_price | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
{{ctrl.total_price-ctrl.total_with_discount | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
{{ctrl.total_with_discount | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
{{ctrl.total_vat | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
X

MVA per produkt:

{{arr[1]}}
Betalingsmåte *
Number: 1+2 *
Vennligst rett opp følgende og forsøk igjen
{{errors_msg}}
Sender...
Vent til opplasting av fil er ferdig


Betaling vil skje via Payex (VISA, MasterCard, Diners Club, Eurocard med flere)