Uke | Startdato Start | Sluttdato | Frist | Sted | Instruktører | Tidspunkt | Språk | Ledige plasser Plasser | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
09 | 01.03.2021 01.03.2021 | 01.03.2021 | 01.03.2021 | Oslo Vis adresse |
Oslo Vis adresse |
18:00 - 22:00 | Norsk | 10 plasser 10 | |
12 | 23.03.2021 23.03.2021 | 23.03.2021 | 23.03.2021 | Oslo Vis adresse |
Oslo Vis adresse |
18:00 - 22:00 | Norsk | 6 plasser 6 | |
17 | 01.05.2021 01.05.2021 | 01.05.2021 | 01.05.2021 | Oslo Vis adresse |
Oslo Vis adresse |
12:00 - 16:00 | Norsk | 9 plasser 9 | |
21 | 25.05.2021 25.05.2021 | 25.05.2021 | 25.05.2021 | Oslo Vis adresse |
Oslo Vis adresse |
18:00 - 22:00 | Norsk | 10 plasser 10 | |
23 | 12.06.2021 12.06.2021 | 12.06.2021 | 12.06.2021 | Oslo Vis adresse |
Oslo Vis adresse |
12:00 - 16:00 | Norsk | 12 plasser 12 | |
25 | 21.06.2021 21.06.2021 | 21.06.2021 | 21.06.2021 | Oslo Vis adresse |
Oslo Vis adresse |
18:00 - 22:00 | Norsk | 12 plasser 12 | |
34 | 28.08.2021 28.08.2021 | 28.08.2021 | 28.08.2021 | Oslo Vis adresse |
Oslo Vis adresse |
12:00 - 16:00 | Norsk | 12 plasser 12 |
Startdato: 01.03.2021 |
Sluttdato: 01.03.2021 |
Sted:
Matkurs. NO Stockholmgata 8 0566 Oslo
Oslo Norge Oslo
|
Instruktører: |
Frist: 01.03.2021 |
Tidspunkt: 18:00 - 22:00 |
Språk: Norsk |
Ledige plasser: 10 plasser |
Trykk for mer info |
Lukk |
Startdato: 23.03.2021 |
Sluttdato: 23.03.2021 |
Sted:
Matkurs. NO Stockholmgata 8 0566 Oslo
Oslo Norge Oslo
|
Instruktører: |
Frist: 23.03.2021 |
Tidspunkt: 18:00 - 22:00 |
Språk: Norsk |
Ledige plasser: 6 plasser |
Trykk for mer info |
Lukk |
Startdato: 01.05.2021 |
Sluttdato: 01.05.2021 |
Sted:
Matkurs. no Stockholmgata 8 0556 Oslo
Oslo Norge Oslo
|
Instruktører: |
Frist: 01.05.2021 |
Tidspunkt: 12:00 - 16:00 |
Språk: Norsk |
Ledige plasser: 9 plasser |
Trykk for mer info |
Lukk |
Startdato: 25.05.2021 |
Sluttdato: 25.05.2021 |
Sted:
Matkurs. NO Stockholmgata 8 0566 Oslo
Oslo Norge Oslo
|
Instruktører: |
Frist: 25.05.2021 |
Tidspunkt: 18:00 - 22:00 |
Språk: Norsk |
Ledige plasser: 10 plasser |
Trykk for mer info |
Lukk |
Startdato: 12.06.2021 |
Sluttdato: 12.06.2021 |
Sted:
Matkurs. NO Stockholmgata 8 0566 Oslo
Oslo Norge Oslo
|
Instruktører: |
Frist: 12.06.2021 |
Tidspunkt: 12:00 - 16:00 |
Språk: Norsk |
Ledige plasser: 12 plasser |
Trykk for mer info |
Lukk |
Startdato: 21.06.2021 |
Sluttdato: 21.06.2021 |
Sted:
Matkurs. NO Stockholmgata 8 0566 Oslo
Oslo Norge Oslo
|
Instruktører: |
Frist: 21.06.2021 |
Tidspunkt: 18:00 - 22:00 |
Språk: Norsk |
Ledige plasser: 12 plasser |
Trykk for mer info |
Lukk |
Startdato: 28.08.2021 |
Sluttdato: 28.08.2021 |
Sted:
Matkurs. NO Stockholmgata 8 0566 Oslo
Oslo Norge Oslo
|
Instruktører: |
Frist: 28.08.2021 |
Tidspunkt: 12:00 - 16:00 |
Språk: Norsk |
Ledige plasser: 12 plasser |
Trykk for mer info |
Lukk |
Pizza blir best (italiensk) om du lager den enkelt med få ingredienser.
Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages.
Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet.
På pizzakurset jobber deltageren med deigen. Hvordan få deigen smidig, myk og smakfull?
På pizzakurset jobber deltagerne med sausen. Hvordan få frem syren, sødmen og umami?
På pizzakurset reflekteres der rundt toppingen. Hvordan få den saftig og riktig tilberedt?
På pizzakurset erfarer man tilberedning. Hvordan forskjellig ovnstemperatur lager skorpen sprø og smakfull?
Det er forresten lov å fylle opp et glass eller to med noe italiensk.
Vi har alle rettigheter.
Vi baker pizza i vedfyrte steinovner fra http://forno.no og i vanlige ovner.
Vi ønsker å formidle budskapet om enkelhet, renhet og smaken av råvarene som brukes.
Hverdagskurs starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.
Vår ankomstbar åpner en time før.
I våre kurslokaler.
Adressen er Stockholmgata 8.
T-Bane linje 5 til Carl Berners Plass
Flybuss til Carl Berners Plass
Trikk nr 12, 13 og 19 til Birkelunden
Buss nr 30,60 og 74 til Birkelunden/ Schleppegrellsgate
Bil: Parkeringshus i Københavngata 10
0566 Oslo
ingen
Hverdagskurs starter kl 18, og lørdagskurs starter kl 12 og varer i cirka 4 timer.
For den som vil lære om god mat