Det franske klassiske franske kjøkken. Snobbet, fornem, snørrhoven og ekstravagant? Eller jordnære delikatesser med råvarer i fokus?
Rettene i vårt franske matkurs trives best på et livlig brasserie. Gode jordnære retter som nytes i hyggelig jovialt og ujålete selskap.
På vårt franske matkurs lærer du de oppskrifter, teknikker og lure tips som skal til for å kunne starte din eget franske brasserie.
Menyen består blant annet av et utvalg småretter. Les hors d’oeuvres.
Den erkeklassiske potetsuppen Vichyssoise.
Moules mariniere comme au restaurant d'Artagnan à Oslo 1983, der sjefen gikk i læra.
Crepe Suzette og vaniljeis eller for å si det på pent «glace à la vanille».
Dessuten blir det biff eller «Entrecôte à la béarnaise». Da vil du kunne du lære hemmeligheten bak hvordan man lager en ekte béarnaise som aldri sprekker.
På dette kurset kan vi tilby en drikkepakke til med viner utvalgt til måltidet, hvor dere får oppleve herlige kombinasjoner med litt vinkunnskap.
Du får personlig oppfølging og veiledning underveis i kurset.
Vi avslutter som vanlig med et herlig måltid.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Hverdagskurs starter kl. 18 og lørdagskurs starter kl. 12.
Vår ankomstbar åpner en time før.
I matkurs.no kurslokaler
Ingen spesielle forkunnskaper er påkrevd
+ fire timer
Alle som liker god mat
Gavekort på kursKontakt oss