Dette kurset har ingen fremtidige kursdato(er) oppført. Bruk skjemaet for å kontakte kursholderen for mer informasjon.
Det italienske kjøkken er ujålete, usnobbete, upretensiøst, enkelt og velsmakende.
Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Pynt og fjas på maten finner man ikke. Man legger ikke «ein liten persilledusk på toppen» i Italia. Det vil jo ødelegge smaken helt. Her snakker vi kultur.
|
Det italienske begrepet antipasti handler om et utvalg av mat (en enhet kalles antipasto) satt sammen til en anretting med anipasti. Til tross for at man tenker på antipasti som en forrett foran hovedretten. Er det også mulig å spise dette som en hel hovedrett. Enkle småretter, raske å tilberede.
Kursmenyen inneholder blant annet: Aubergine med mozzarella, risotto med sopp, petto di Pollo eller kyllingrullade fylt med skinke og Mascarpone og hjemmelaget pasta. Det lages salat på blomstergrønnsaker, det lages et utvalg med forskjellige typer med pesto og det lages «Gratin di frutti di bosco allo zabaione».
Lær mer om maten fra vår europeiske matkulturs vugge. Meld deg på det italienske matkurset.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
På dette kurset kan vi tilby en drikkepakke med italienske viner utvalgt av vår sommelier til måltidet
Vi har alle rettigheter.
Hverdagskurs starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.
Vår ankomstbar åpner en time før.
Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
Les om våre smitteverntiltak her
I våre kurslokaler.
Adressen er Stockholmgata 8.
0566 Oslo
Man trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset.
Mandagskurs starter kl 18, og lørdagskurs starter kl 12 og varer i cirka 4 timer.
Men kurset er praktisk så tidsbruken kan variere fra kurs til kurs.
Hvem trenger studiepoeng... man lærer jo å lage italiensk mat?
Ingen innlevering annet enn til seg selv.
Matelskere.... og deres venner.