Dette kurset har ingen fremtidige kursdato(er) oppført. Bruk skjemaet for å kontakte kursholderen for mer informasjon.
Å grille er en perfekt måte tilbringe en hyggelig sommerkveld med gode venner.
Grilling er sannsynligvis vår eldste tilberedningsmetode. I boken «Modernist Cuisine» hevdes det at grilling er en så gammel tilberedningsmetode, at den er eldre enn den moderne menneskearten. Modernist Cuicine hevder at grilling er spiren til menneskelig kultur og evolusjon. Det er kanskje derfor vi elsker lukten og smaken av grillmat.
Som regel når man inviterer til en grillfest kommer gjestene med hver sin pakke grillpølser. Kanskje noen har kjøpt med noe ferdigmarinert grillmat. Det er hyggelig med venner, men hva med lage litt god mat i tillegg?
Forberedelse er nøkkelen til suksess
På kurset vil du få prøve deg på marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Du vil få prøve deg på å grille biffkjøtt, fugl, fisk og grønnsaker. På kurset testes også noen supre partyvinnertriks, som f.eks å grille en kylling på en ølboks.
Neste grillfest blir som et Kinderegg, god mat, god stemning og gode venner.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
På dette kurset kan vi tilby en drikkepakke med viner utvalgt av vår sommelier til måltidet Dette kan bestilles og forhåndsbetales i sammenheng med påmeldingen.
Vi har alle rettigheter.
Hverdagskurs starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.
Vår ankomstbar åpner en time før.
Meld på Grillkurs
I våre kurslokaler.
Adressen er Stockholmgata 8.
0566 Oslo
Ingen spesielle
Mandagskurs starter kl 18. og lørdagskurs starter kl 12
og varer i overkant av 4 timer.
Kun grillpoeng.
Ingen innleveringer... bare tygging.
Alle