Dette kurset har ingen fremtidige kursdato(er) oppført. Bruk skjemaet for å kontakte kursholderen for mer informasjon.
Hva du skal passe på ved elting av deigen? Hvorfor slå ned deigen når den heves? Hvorfor så lite gjær? Hvilken temperatur skal brød bakes på? Når er brødet du baker ferdig bakt? Hvorfor skal du bake brød selv?
Dette er kurset er et 4 1/2 timers grunnleggende bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Kurset passer for den som ønsker å bake gode brød til familien eller kokken som ønsker å utvide sine bakeferdigheter for å gi gjestene gode munnopplevelser fra brødkurven til desserten.
Kurset har fokus på hva som skjer i en deig. Hvilke grep kan du ta for å løfte det ferdige resultatet fra gjærduftende smakløse boller til luftige aromatiske rundstykker.
Kurset tar for seg glutenarbeid, behandling av gjær, bruk av bakepulver, hvordan man lager luftige usyret brød som chapati (brød uten hevemiddel) .
Vi starter kurset med en varm suppe med brød til (selvsagt), før vi hiver oss i gang med eltinga.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Ta med gode sko. Dette er et praktisk kurs. Deltagerne jobber selv og blir kjent med deigene underveis. Kursholder deler erfaringer og viser teknikker.
Alle får med seg god del herlige bakverk med seg hjem samt et oppskriftshefte for videreutvikling av egne bakeferdigheter.
Hverdagskurs starter kl 17 og lørdagskurs starter kl 12.
Vår ankomstbar åpner en time før.
Les om våre smitteverntiltak her
Matkurs.no Stockholmgata 8 0566 Oslo
Passer for alle som er nteressert i baking av gjærbakst og med surdeig
4 ,5 timer
Kurset passer for den som ønsker å bake gode brød til familien eller kokken som ønsker å utvide sine bakeferdigheter for å gi gjestene gode munnopplevelser fra brødkurven til desserten.