Kurs: Bakekurs


Praksis4 TimerDeltidKursNorsk



Hva du skal passe på ved elting av deigen? Hvorfor slå ned deigen når den heves? Hvorfor så lite gjær? Hvilken temperatur skal brød bakes på? Når er brødet du baker ferdig bakt? Hvorfor skal du bake brød selv?

 

Dette er kurset er et 4 1/2 timers grunnleggende bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Kurset passer for den som ønsker å bake gode brød til familien eller kokken som ønsker å utvide sine bakeferdigheter for å gi gjestene gode munnopplevelser fra brødkurven til desserten.

Kurset har fokus på hva som skjer i en deig. Hvilke grep kan du ta for å løfte det ferdige resultatet fra gjærduftende smakløse boller til luftige aromatiske rundstykker.

Kurset tar for seg glutenarbeid, behandling av gjær, bruk av bakepulver, hvordan man lager luftige usyret brød som chapati (brød uten hevemiddel) .

Vi starter kurset med en varm suppe med brød til (selvsagt), før vi hiver oss i gang med eltinga.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.


Vi har alle rettigheter.

Ta med gode sko. Dette er et praktisk kurs. Deltagerne jobber selv og blir kjent med deigene underveis. Kursholder deler erfaringer og viser teknikker.

Alle får med seg god del herlige bakverk med seg hjem samt et oppskriftshefte for videreutvikling av egne bakeferdigheter.

 

Hverdagskurs  starter kl 17 og lørdagskurs starter kl 12.
Vår ankomstbar åpner en time før.

Les om våre smitteverntiltak her



Stedsbeskrivelse


 Matkurs.no Stockholmgata 8 0566 Oslo



Forkunnskaper


Passer for alle som er nteressert i baking av gjærbakst og med surdeig



Varighet


4 ,5  timer



Målgruppe


Kurset passer for den som ønsker å bake gode brød til familien eller kokken som ønsker å utvide sine bakeferdigheter for å gi gjestene gode munnopplevelser fra brødkurven til desserten.



Gavekort på kurs

Sjekk om du er registrert fra før

Før vi går videre ønsker vi å ta en rask sjekk for å se om du allerede er registrert i systemet. Hvis du ikke finnes fra før vil alt du taster inn føres videre til skjemaet.
{{ ctrl.registration_message }}
Det kan se ut til at du allerede har en konto. Har du glemt passordet trykk her for å sette et nytt passord.

Påmelding
Bakekurs
Start her
Skjemaet bruker SSL-kryptering
Tar ett minutt å fullføre
Hurtig respons

Kampanje!
Felt som er merket med * må fylles ut
Kundetype*
Ønsket valuta *
Dato og sted *
Deltakere
Hvor mange? (Gavekort)
Evt. kampanjekode (Gavekort)
Kampanjekoden er korrekt og rabatt er lagt til.
Fant ingen kampanje. Skrev du kampanjekoden riktig?
Kampanjekode er korrekt, men kampanjen gir ikke bedre pris enn nåværende kampanje.
{{ctrl.campaign_message_text}}
Deltaker {{$index+1}}
{{item.tooltip}}
{{item.is_required ? item.title + '*' : item.title}}
{{item.is_required ? item.title + '*' : item.title}} {{item.tooltip}}
*{{ error }}
Format: {{ctrl.form.field[section.title][outerIndex][item.id]['format']['format'] }}
{{key}} = {{value}} .
{{item.title}}
{{item.title}}
{{item.tooltip}}
{{item.is_required ? item.title + '*' : item.title}} {{item.tooltip}}
*{{ctrl.line_item_errors[section.title+'-'+outerIndex+'-'+item.id]}}
{{item.tooltip}}
{{item.title}}
{{item.title}}
{{item.title}}
Filen ble lastet opp
Filen ble fjernet
Laster opp... {{item.upload_progress}}%
{{ file.file.name }} Fjern
Velg kompetanse du allerede har fra listen nedenfor
{{ctrl.total_discount | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
{{ctrl.total_voucher_discounts | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
{{ reserved.title }}
{{ctrl.total_amount_after_discounts_and_vouchers | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
MVA {{ctrl.total_vat | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
Betalingsinformasjon
{{ invoice_field.title }}*
Number: 1+2 *
Vennligst rett opp følgende og forsøk igjen
{{ ctrl.errors_msg }}
Sender...
Vent til opplasting av fil er ferdig


Betaling vil skje via Swedbank Pay (VISA, MasterCard, Diners Club, Eurocard med flere)





Powered by