Vi begynner med tungen, og ender med halen.
På dette kurset tar vi for oss stykningsdeler fra hele dyret. Forskjellige typer kjøtt, med forskjellige egenskaper, som krever litt forskjellige tilberedningsmetoder. Kurset omhandler viktigheten av riktig temperatur i tilberedningen og vi jobber med prosessene som er involvert i tilberedningen.
Vi gir også en innføring i pølsemaking.
Kort sagt skal vi lage mat av hele dyret.
Hva lærer du?
•
Vi benytter metoder som bresering, sous vide samt tilberedning av møre stykningsdeler.
Jakter du, eller får slaktedyr på kjøkkenbenken fra tid til annen. og gjerne ønsker å kunne lage god mat av alt sammen? Kurset passer også for deg som ikke jakter, men som ønsker å lære om gode tilberedningsmetoder for kjøtt.
På dette kurset går vi gjennom hva stykningsdeler heter og hvor på dyret man finner de.
Vi gir også en innføring i pølsemaking. Pølse lages.
Du får personlig oppfølging og veiledning underveis i kurset.
Vi avslutter som vanlig med et herlig måltid.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Hverdagskurs starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.
Vår ankomstbar åpner en time før.
Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
Matkurs.no Stockholmgata 8 0556 Oslo
Jakt og matinteresse
4 til 4,5 time.
Jegere og andre som kommer i befatning med slakt.
Gavekort på kursKontakt oss