Dette kurset har ingen fremtidige kursdato(er) oppført. Bruk skjemaet for å kontakte kursholderen for mer informasjon.
Meze- Mat fra midtøsten
Det libanesiske kjøkken er i tillegg til å være det viktigste i midtøsten påvirket kulinarisk fra alle himmelretninger.
Middagsbordet er en lang sjenerøs fest full av fargerike meze som kan sammenlignes med tapas.
Retter som gjerne toppes med olivenolje, nøtter, og herlige friske urter.
De mest kjente rettene i en meze, som Tabboule og Hummus er bare toppen av isfjellet i midtøstens rikholdige kjøkken.
Du får en innføring i bruk av eksotiske ingredienser som sesampasta, rosevann og appelsinblomstvann.
På dette kurset lager vi et bredt utvalg av retter med grønnsaker, kjøtt og fisk som Kibbeh, Kafta, Sammakeh Harra og Fatteh og vi lager krydrede berbiske pølser, Merguez.
Du får personlig oppfølging og veiledning underveis i kurset.
Vi avslutter som vanlig med et herlig måltid.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Hverdagskurs starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.
Vår ankomstbar åpner en time før.Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
Les om våre smitteverntiltak her
Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost. Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der.
I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no. Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.
Matkurs.no Stockholmgata 8 0566 Oslo
matinteresse og kulturinteresse
4 timer