Dette kurset har ingen fremtidige kursdato(er) oppført. Bruk skjemaet for å kontakte kursholderen for mer informasjon.
Dette er 4 1/2 -timers grunnkurs i baking med surdeig for den som er over middels glad i velsmakende surdeigsbakst.
Kurset passer både for den som ønsker å tilby surdeigsbakst til familien, og kokken som ønsker å gi gjestene en magisk opplevelse fra brødkurven kommer på bordet.
Kursleder er Ida Abertsen som er en surdeigentusiast som elsker å formidle kunnskap om guddommelig surdeigsbakst gjennom blant annet Instagramprofilen Surdeigshimmelriket.
Vi gjennomgår hva som skjer i en surdeig, og hva du bør kjenne til for å få holde liv i surdeigstarteren.
Ved dette kurset får du også en innføring i søt surdeigsbakst, om bruk av overskudd av surdeigstarter og om surdeigsbakst generelt.
Dette er et praktisk kurs , hvor vi deler erfaringer, og kjenner på deigene underveis. Alle får med seg en surdeig hjem, samt en god del herlige bakverk.
Vi starter kurset med en varm suppe med brød til (selvsagt), før vi dykker ned i mysteriene rundt surdeigens liv og virke.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Ta med gode sko, forstykke får du låne hos oss
Hverdagskurs starter kl 17 og lørdagskurs starter kl 12.
Vår ankomstbar åpner en time før.
Les om våre smitteverntiltak her
I våre kurslokaler.
Adressen er Stockholmgata 8.
T-Bane linje 5 til Carl Berners Plass
Flybuss til Carl Berners Plass
Trikk nr 12, 13 og 19 til Birkelunden
Buss nr 30,60 og 74 til Birkelunden/ Schleppegrellsgate
Bil: Parkeringshus i Københavngata 10
0566 Oslo
Kurset passer både for den som ønsker å tilby surdeigsbakst til familien, og kokken som ønsker å gi gjestene en magisk opplevelse fra brødkurven kommer på bordet.
4 ,5 timer
Kurset passer både for den som ønsker å tilby surdeigsbakst til familien, og kokken som ønsker å gi gjestene en magisk opplevelse fra brødkurven kommer på bordet.