Kurset starter med et foredrag om hvordan man lager festmiddag til mange. Hvordan man er gjest i eget selskap, nyte mat og drikke med gode venner, uten stress. Foredraget er en real «myteknuser» og vil gi deltagerne gode tips og teknikker for eksklusiv mat med enkle metoder før vi går på kjøkkenet hvor deltagerne lager en 4 retters festmeny av sesongens råvarer.
Rutinerte kurskokker hjelper til.
Hvordan få en brukbar saus til å smake fantastisk?
Bli med når smakens fysiologi avsløres. Ti minutter med smakeskje og kokkens smakpalett over en sausekjele slår alltid an.
Når maten er klar har vi dekket opp til et festmåltid som gjerne nytes med en drikkemeny som presenteres av en av våre sommelierer.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
På dette kurset kan vi tilby en drikkepakke med viner utvalgt av vår sommelier til måltidet Dette kan bestilles og forhåndsbetales i sammenheng med påmeldingen.
Vi har alle rettigheter.
Kurset starter klokken 18:00
Meld deg på Sesongens 4 retters festmatkurs
Høstmenyen består av herlige retter, med blant annet sjøkreps, kamskjell, lammecarrè, friske bær i bakverk og hjemmelaget iskrem.. og desembermenyen blir en kreativ variasjon over juleretter.
Vintermenyen har selvfølgelig skrei og vi lager en fantastisk rett med vaktelegg.
Sommermenyen har selvfølgelig hvit asparges og rabarbra, samt grillet kje.
Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
Matkurs .no
Stockholmgata 8 0566 Oslo
4,5 timer
Gavekort på kursKontakt oss