Somalia har historisk omfattende handelstradisjoner. Det somaliske kjøkken er derfor en spennende blanding av somaliske, etiopiske, indiske, arabiske, persiske og italienske mattradisjoner.
På dette kurset vil du få nye smaksopplevelser av eksotiske krydderier og veiledning fra stolte somaliske damer .
Injera som er et viktig sentralt element i somaliske måltid må vi selvsagt lage og vi lager tradisjonelle retter som soor, sugar og sambosa , samt en herlig fiskerett og selvfølgelig borsokor, en søt smaksbombe til dessert.
Vi avslutter som vanlig med et herlig måltid.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Dette kurset er et samarbeid med Sidra Catering
Sidra Catering er en oppstartsbedrift organisert av Aljana som arbeider for at flere kvinner med minoritetsbakgrunn skal lykkes i arbeidslivet.
Hverdagskurs starter kl 18 og Lørdagskurs starter kl 12
Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
Les om våre smitteverntiltak her
I våre kurslokaler.
Adressen er Stockholmgata 8.
T-Bane linje 5 til Carl Berners Plass
Flybuss til Carl Berners Plass
Trikk nr 12, 13 og 19 til Birkelunden
Buss nr 30,60 og 74 til Birkelunden/ Schleppegrellsgate
Bil: Parkeringshus i Københavngata 10
0566 Oslo
Interesse for mat og matkultur
4 timer inkludert måltid
Mennesker med interesse for mat og matkultur
Gavekort på kursKontakt oss