Vi lager et utvalg av julete småretter med variasjoner over tradisjonell julemat.
På dette kurset må vi jo innom tricksene for perfekt ribbe eller kalkun, men vi vil også gi inspirasjon til å skape nye smaksopplevelser med typiske juleråvarer og skape julete smaksopplevelser med utypiske juleråvarer.
Vi avslutter med et måltid hvor deltagerne kan nyte det de har laget.
Det er anledning til å kjøpe seg noe å drikke ved ankomst, under kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
På dette kurset kan vi tilby en drikkepakke med viner utvalgt av vår sommelier til måltidet Dette kan bestilles og forhåndsbetales i sammenheng med påmeldingen.
Hverdagskurs starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.
Vår ankomstbar åpner en time før.
Les om våre smitteverntiltak her
Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
Stockholmgata 8
4 timer
Gavekort på kursKontakt oss