Kurs: Ledelse av virtuelle team - en ny arbeidshverdag (NETT-WEB-kurs)


Klasserom3 timerDeltidKursNorskKurset: "Ledelse av virtuelle team" som kombinert NETT-WEB kurs

Det estimeres at det vil finnes over en milliard mennesker som arbeider virtuelt innen 2025.  Behovet for virtuell ledelse er imidlertid ikke kun knyttet til et framtidsscenario;  behovet er allerede tilstede også i din organisasjon, og som leder må du lykkes i dette nye landskapet.  Ikke bare er virtuelle arbeidssituasjoner kostnadsbesparende, men det tiltrekker seg ofte også de beste talentene og den mest presise kompetansen.  Dette komplette kurset henter kunnskap fra det beste og nyeste innen internasjonal ledelsesteori, men baserer seg også i stor grad på beste praksis fra store og små bedrifter som lykkes med den vanskelige kunsten; å virkelig lede og lykkes med virtuelle team.

"Ledelse av virtuelle team" som kombinert NETT-WEB kurs fungerer slik:

 1. Når du har bestilt kursplass mottar du link til din egen filmappe (på Dropbox) med kursmateriell, oppgaver, selvstudiumshefte, aktuelle artikler, dokumentmaler og sjekklister mm. Dette kan du arbeide med, lese deg opp på, samt trene med oppgaver og case frem til fastsatt kurs-/webinardato.
 2. Du får din egen "kurskonsulent" som du kan få hjelp og assistanse av underveis mens du arbeider med kursmateriellet.
 3. På kurs-/webinardagen logger du deg på vårt webinar kl 09.00 - 12.00 der vi gjennomgår alle hovedpunkter i kurset, et utvalg av innkomne spørsmål fra deltakere, samt oppgaver og cases mm. 
 4. Dersom du skulle være forhindret fra å delta på kurs-/webinardagen kan du avtale med din "kursholder" og få tilgang til opptak av webinaret via link i etterkant.
 5. Fasiter til oppgaver lastes opp i din filmappe for kurset på slutten av kursdagen / innen siste datofrist for gjennomføring.
 6. Les mer i rubrikken varighet nedenfor.
Kurset er spesielt utviklet for å hente det beste fra nettkurs varianten, men kombinere det med LIVE webinar, følge diskusjoner og andres erfaringer og da på den fastsatte kursdagen konsentrere deg fullt og helt om kursemnet. Oppgave og casearbeidet gir deg innsikt gjennom å arbeide med stoffet som er vanskelig å få til med "passive" nettkurs alene. 
 

God ledelse er en kunst og virkelig gode ledere en sjeldenhet.  Den empatiske, strukturerte, målrettede teamlederen av virtuelle team er, om mulig, enda mer vesentlig enn en tradisjonell leder.  Kurset fokuserer like mye på de myke verdiene som på struktur og metodikk. For å få best mulig resultat ut av et virtuelt team må trivsel, tillit, respekt og kommunikasjonsform være på plass, samtidig som god struktur, gode verktøy og tydelig målsetning er etablert. Det finnes godt dokumenterte fremgangsmåter for å skape en grunnleggende kultur i teamet som fremmer kreativitet, konstruktive prosesser og gode resultater.  I kursdokumentasjonen finnes konkrete og enkelt gjennomførbare grep som vil optimalisere strukturen, kommunikasjonen, prosessen og trivselen i det virtuelle teamet.  Dette vil igjen vises på bedriftens bunnlinje.

Kurset ”Ledelse av virtuelle team” har som formål å gi ledere den nødvendige forståelsen og verktøyene for å lykkes med å lede ansatte som ikke sitter på samme geografiske lokasjon. Risikoen for at virtuelle team mislykkes blir vesentlig større når de ansatte ikke føler seg involvert, verdsatt eller styrket. Lederen av teamet må ha en tydelig metodikk som engasjerer og ivaretar isolerte team-medlemmer og samtidig en ledelsesstil som motiverer hver enkelt personlighetstype. Kursdeltakeren vil kunne identifisere behovene til sine teammedlemmer og derfra bygge opp og skape kultur, metodikk og en møtedisiplin som øker produktivitet, kreativitet og trivsel.

Kursinnhold: Ledelse av virtuelle team - når medarbeiderne er spredt "over alt"

 • Statistikk og forskning på fremtidens arbeidsmarked.
 • Hvem lykkes med virtuelle team og hvorfor?
 • Kulturforståelse på tvers av kontinenter.
 • Hva trenger team-medlemmene i virtuelle team?
 • Hvordan bygge kultur i ett virtuelt team?
 • Hvordan fasilitere møter for virtuelle team?
 • Praktisk gruppearbeid og case studies.
 • Møtekultur i virtuelle team.
 • Rollefordeling i virtuelle team.
 • Verbal og Ikke verbal kommunikasjon.
 • Fremgangsmåte og tips til effektive video-møter.
 • Motivasjon, effektivitet og konfliktløsning.
 • Hvordan skape tillit og øke produktivitet?
 • Agenda, oppfølgings-mal og digitale verktøy.


Stedsbeskrivelse


Kombinert LIVE-WEB kurs er utviklet for at du skal kunne delta der det passer deg:  hjemme, på kontoret, på hytta, på reisefot...  Se kursplanen for alternative datoer.Forkunnskaper


Ingen spesielle forkunnskaper er nødvendige.Varighet


Oppstartswebinar for alle på ca 3 timer, fra kl 09.00 - 12.00 på aktuell kursdato  +  etterfølgende  selvstudiumsarbeid i etterkant basert på materiellet i din filmappe. Du kan selv arbeide deg frem til å få gjennomført kurset samme ettermiddag (intenst og mye arbeid) eller innen en av de 2 alternative innleveringsfrister som settes innenfor 14 dager fra kursdatto. Dialog med din personlige foreleser kan avtales innenfor kursprogrammets rammer. Studiepoeng


Kurset er poenggivende med 20 av ialt 100 poeng i det modulbaserte Autorisasjonsprogrammet for styremedlemmer. Innlevering


Ingen pålagte innleveringer, men ditt eget arbeid med oppgaver der fasit og kursholders veiledning lastes opp i din filmappe på slutten av kursdagen. 

 


Målgruppe


Kurset er rettet mot alle type topp- og mellomledere som håndterer team som ikke sitter på samme lokasjon.  Digitale verktøy, apper, nettsider, maler og samarbeidsplattformer som presenteres i kurset er like aktuelle i norske team som i internasjonale.  Kurset er like aktuelt for små team og små organisasjoner som for verdens største organisasjoner.

Sjekk om du er registrert fra før

Før vi går videre ønsker vi å ta en rask sjekk for å se om du allerede er registrert i systemet. Hvis du ikke finnes fra før vil alt du taster inn føres videre til skjemaet.
{{ ctrl.registration_message }}
Det kan se ut til at du allerede har en konto. Har du glemt passordet trykk her for å sette et nytt passord.

Påmelding
Ledelse av virtuelle team - en ny arbeidshverdag (NETT-WEB-kurs)

Start her
100% sikkert skjema
Tar ett minutt å fullføre
Hurtig respons

Kampanje!
Felt som er merket med * må fylles ut
Ønsket valuta *
Dato og sted *
Kursdeltakere
Hvor mange? (Gavekort)
Evt. kampanjekode (Gavekort)
Kampanjekoden er korrekt og rabatt er lagt til.
Fant ingen kampanje. Skrev du kampanjekoden riktig?
Kampanjekode er korrekt, men kampanjen gir ikke bedre pris enn nåværende kampanje.
{{ctrl.campaign_message_text}}
Deltaker {{$index+1}}
{{item.title}}
{{item.is_required ? item.title + '*' : item.title}} {{item.tooltip}}
{{item.title}}
{{item.title}}
{{item.title}}
Filen ble lastet opp
Filen ble fjernet
Laster opp... {{item.upload_progress}}%
{{ file.file.name }} Fjern
{{ctrl.total_price-ctrl.total_with_discount | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
{{ctrl.voucher_payable | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
Derav MVA {{ctrl.total_vat | fprice}} kr {{ctrl.currency}}
X

MVA per produkt:

{{arr[1]}}
Betalingsinformasjon
{{ invoice_field.title }}*
Number: 1+2 *
Vennligst rett opp følgende og forsøk igjen
{{ctrl.errors_msg}}
Sender...
Vent til opplasting av fil er ferdig


Powered by