Kurs: FM- instruktørutdanning, modul 1, del 2


Klasserom5 DagerDeltidKursNorsk

 

FM - Instruktørutdanning Modul 1: Del 2 av grunnutdanning for instruktører. Selvforsvar.

 

I grunnutdanningen for instruktører i fysisk maktanvendelse sørger KRUS for å tilføre deltakerne nødvendige kunnskaper, ferdigheter og kompetanse til å planlegge, gjennomføre og evaluere opplæring og undervisning innenfor fysisk maktanvendelse. Deltakere som godkjennes som instruktører blir kvalifisert til å lede opplæringsprogrammer i fysisk maktanvendelse ved kriminalomsorgens enheter. 

 

Innhold: 

Deltakerne skal få innsikt i og forståelse for formidling av dynamikk som et grunnleggende prinsipp for fysisk maktanvendelse. Kursdeltakerne skal beherske godkjente selvforsvarsteknikker, kunne formidle etiske utfordringer i forbindelse med fysisk maktanvendelse og bruk av tvangsmidler, og kjenne til lovhjemmel som regulerer adgangen til å bruke fysisk makt og tvangsmidler. 

Innholdet i kurset er basert på pensum innført 2012/2013. 

Aktiv deltakelse på kurset og gode ferdigheter i godkjente teknikker, er en forutsetning for å bli godkjent som instruktør. 

100% deltakelse og godkjent bidrag til kurset er en forutsetning for deltakelse av de neste modulene av grunnutdanningen, Modul 2, 3, 4, 5 og 6. 

 

 



Stedsbeskrivelse


KRUS, Solheimsgata 21

Lillestrøm



Målgruppe


Kurset er åpent for deltakere som har gjennomført Modul 1, Del 1 i fysisk maktanvendelse, Kurset er fysisk krevende.









Powered by