Kurs: FM-instruktørutdanning, modul 3


Klasserom2 DagerDeltidKursNorsk

NB: Plassene for 2022 er tildelt, så det er KUN dere som har fått plass som kan søke modul 3.

................................................................................................

 

FM-instruktørutdanning Modul 3: ASP-batong

Alle ansatte som kan måtte benytte batong i tjenesten må ha bestått godkjent opplæring i teleskopbatong. Regodkjenningsprøve for tjenestemenn må bestås minst hvert femte år (Retningslinjene Strgjfl. §38, Bruk av tvangsmidler i fengsel). KRUS bistår regionene med opplæring av instruktører som skal imøtekomme behovet for opplæring og regodkjenning. KRUS ønsker å bidra til at instruktører i teleskopbatong har høy kompetanse og evne til faglig refleksjon i sin formidlingsgjerning.

Innhold:

Målet med kurset er at deltakerne skal kunne reflektere over teknisk og taktisk bruk, ha innsikt i relevant metodisk fremgangsmåte for opplæring, kunne formidle etiske og juridiske betraktninger, samt å kunne bidra faglig til evaluering av regionens opplæringsprogram i teleskopbatong.

Det stilles krav om fysisk deltakelse i øvelser under kurset.

For godkjenning som instruktør kreves det 100% oppmøte, aktiv deltakelse og godkjent ferdighetsprøve. Deltakere som godkjennes som instruktører er aktuelle som instruktører i teleskopbatong.

 

 

 

 



Stedsbeskrivelse


KRUS, Solheimsgata 21

Lillestrøm



Målgruppe


Grunnutdanning (modul 1, del 1 og del 2) som instruktør i fysisk maktanvendelse er en forutsetning for deltakelse. Instruktører med bakgrunn innenfor instruksjon generelt og fysisk maktanvendelse spesielt, har størst faglig utbytte av kurset.









Powered by