Kurs: Sinnemestring


Klasserom3 DagerDeltidKursNorsk

Sinnemestring 22.-24.11. Kurset er fulltegnet!

Sinnemestringsprogrammet er rettet mot innsatte og domfelte som har utfordringer knyttet til sinne og aggresjon. Det er også mulig å bruke programmet i individuelle samtaler med innsatte og domfelte.

 

Programmet skal bevisstgjøre deltakerne i ulike stadier i sinne-, endrings- og tankeatferd. Det skal også gi en forståelse av sammenheng mellom følelser, tanker og atferd. I tillegg å kunne sette sinne inn i et større perspektiv. Blant annet gjennom å kunne reflektere rundt sammenhengen mellom samfunn og individ. Sinte mennesker kommer fra et sted!

Programmet har åtte leksjoner à to timer, som gjennomføres med to-tre leksjoner per uke. En hel gjennomføring vil ta ca. én måned og ledes av to gruppeledere.

 

Innhold:

  • Sinne, samfunn og individ
  • Gjennomgang av leksjonene i programmet
  • Ulike mestringsstrategier og -teknikker
  • Metoder for gjennomføring i gruppe og én-til-én
  • Øvelser i grupper
  • Veiledning og erfaringsdeling

 

NB! VED BEHOV FOR OVERNATTING:

Det er besluttet at lokalt nivå fra 01.01.2022 skal dekke overnatting og reise for de ansatte de sender til ulike tilbud ved KRUS. 

KRUS dekker ikke overnatting. Både reise og opphold bestilles av deltaker selv.

Benytt gjerne EGENCIA. Der ligger KDI sine fremforhandlede avtaler.



Stedsbeskrivelse


KRUS, Solheimsgata 21

Lillestrøm



Målgruppe


Ansatte i kriminalomsorgen, og samarbeidspartnere, som ønsker å jobbe målrettet med domfelte/innsatte som har utfordringer knyttet til sinne og aggresjon. For å sikre gjennomføring lokalt, er det ønskelig at minimum to ansatte fra samme enhet/avdeling deltar i opplæringen.









Powered by