Konferanse: Fag- og erfaringssamling om forvaring


Klasserom + nettkurs2 DagerDeltidKonferanseNorsk

Fag- og erfaringssamling om forvaring. 7.12.

Endelig frist: 28.11. Påmeldingen er lukket.

Innhold:

Forvaring er en straff som stiller andre krav til kriminalomsorgen enn gjennomføring av tidsbestemt fengselsstraff. Samlingen er beregnet for alle som ønsker erfaringsutveksling og faglig påfyll om forvaring.

Foreløpig program: (Tidsramme 09.30-16.00) 

  • Nytt fra KDI v/ Monica Tanem, KDI
  • Forvaringspodden v/ Tone M. Andreassen, Berg fengsel og Marit Bjølgerud, Ila fengsel og forvaringsanstalt
  • Kriminalomsorgens adgang til å begjære tvungent psykisk helsevern v/Tonje Sandal, fengselsleder Ila fengsel og forvaringsanstalt 
  • Samtale med en seksuallovbruddsdømt (film)
  • Hvordan erkjennelse og forståelse av egne seksuelle overgrep bygges gjennom sosiale prosesser – og hvorfor det er viktig. Etterfølgende diskusjon v/Anja  Emilie Kruse, Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS)
  • Frivillig gruppediskusjon 

For dem som ønsker en grunnleggende innføring i forvaringsordningen, oppfordrer vi til å gjennomføre kurset «Forvaring» på virksomhetsplattformen (https://virksomhetsplattformen.difi.no/auth/saml/login.php). Kurset er under utarbeiding, og vil bli tilgjengelig innen desember 2022.

 



Stedsbeskrivelse


KRUS, Solheimsgata 21 

Lillestrøm og digital



Målgruppe


Ansatte i kriminalomsorgen som arbeider med forvaringsdømte under straffegjennomføringen (i fengsel og friomsorgen), og ansatte i andre institusjoner som skal motta forvaringsdømte i en overgangsfase frem mot løslatelse. Kriminalomsorgens samarbeidspartnere i forvaltningen fra ulike private og offentlige institusjoner inviteres også til å delta.



Se Program





Powered by