Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Dette kurset har ikke oppført noen dato for studiestart. Bruk skjemaet under for å kontakte leverandør for nærmere informasjon.
Dette kurset er tilpasset et lovverk der matvaresikkerhet, fiskevelferd og sykdomsforebygging er fokusområder. Håndtering av laks i sjøfasen av produksjonssyklusen har økt betydelig som en konsekvens av økte utfordringer med lakselus. Dette har ført til at fokuset på fiskevelferd i sjøvannsfasen er større enn noen gang. Dette kurset er laget for å imøtekomme disse utfordringene, og skal gi røktere og fiskehelsepersonell nødvendig kunnskap for å kunne ivareta fiskevelferden under ulike operasjoner, som eksempelvis ikke-medikamentelle avlusinger. Kurset gir deltagerne også en innføring i hvordan man utfører lovfestede prøveuttak.
Kurset er bygd opp av 8 separate leksjoner som omhandler mange ulike tema, direkte knyttet til læringsmålene. Hver leksjon inneholder videoer og bilder, samt spørsmål underveis, for å gjøre læringsutbyttet best mulig.
Alle som jobber på matfiskanlegg, samt de som jobber med kvalitet og prosedyrer. I tillegg er kurset godt egnet for fiskehelsepersonell som ønsker utdypende informasjon
Se flere kurs fra MarinHelse AS (5)
Les mer / Påmelding Kontakt oss