HMS og sikkerhet
Sikkerhetskurs for næringslivet
Matsikkerhet
Du har valgt: Akershus
Nullstill
Filter
Ferdig

-

3 treff ( i Akershus ) i Matsikkerhet
 

2 dager 7 500 kr
HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her viser vi hvordan du oppretter, implementerer og ve... [+]
Formålet med kurset er å gi deg den kunnskapen du trenger for å kunne gjennomføre og vedlikeholde et effektivt HACCP-system i din organisasjon. Kurset veksler mellom forelesninger og bransjerelaterte gruppeøvelser og dekker følgende tema: Trygg mat, næringsmiddelhygiene og næringsmiddelfarer Grunnforutsetninger HACCP-gruppe Forberedelser for fareanalyse: Beskrivelse av produkt og tiltenkt bruk Flytskjema og prosessbeskrivelse Praktisk anvendelse av HACCP-prinsippene Fareidentifisering Risikovurdering Identifisering av kritiske styringspunkter Fastsettelse av kritiske grenseverdier Overvåking og korrigering HACCP-plan Vedlikehold og forbedring av HACCP-systemet Verifisering, validering og dokumentasjon [-]
Les mer
6 timer 5 000 kr
Dette kurset har til hensikt å forenkle begreper og tilpasse dem til arbeidshverdagen i små og mellomstore bedrifter. [+]
HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift. Formålet med kurset er å gi deg grunnleggende kunnskap om HACCP og hvordan du kan bidra til å innføre og holde ved like et HACCP-system i din organisasjon. Vi veksler mellom forelesninger og gruppeøvelser og dekker følgende tema: Trygg mat, næringsmiddelhygiene og næringsmiddelfarer Grunnforutsetninger «Hygienepakken» og aktuelle standarder for mattrygghet Planlegging av et HACCP-studie Beskrivelse av produkt og tiltenkt bruk Praktisk anvendelse av HACCP-prinsippene Fareanalyse, kritiske styringspunkter, kritiske grenser, overvåking og korrigering Verifisering og dokumentasjon [-]
Les mer
7 timer 2 490 kr
Målet med dette kurset er å gi deltakeren kunnskap om regelverk og rutiner knyttet til oppbevaring, bearbeiding m.v. av fødevarer. Kurset er beregnet p... [+]
Målet med dette kurset er å gi deltakeren kunnskap om regelverk og rutiner knyttet til oppbevaring, bearbeiding m.v. av fødevarer. Kurset er beregnet på ansatte innen dagligvare, kafe/kantine/kjøkken/restaurantbransjen og omhandler: HMS forskriften Generell forskrift (om krav til godkjenning av drift Forskrift om næringsmiddelhygiene Merkevareforskriften Importforskriften Drikkevannsforskriften Regelverk IK mat system Rutiner og oppfølging [-]
Les mer