HMS og sikkerhet
Sikkerhetskurs for næringslivet
Matsikkerhet
Nordland
Du har valgt: Vågan
Nullstill
Filter
Ferdig

-

2 treff ( i Vågan ) i Matsikkerhet
 

3 900 kr
Myndighetene stiller krav til at alle virksomheter som håndterer matvarer, både store og små, skal ha gjennomført en fare-analyse basert på HACCP-prinsippene. Virkso... [+]
Myndighetene stiller krav til at alle virksomheter som håndterer matvarer, både store og små, skal ha gjennomført en fare-analyse basert på HACCP-prinsippene. Virksomhetene skal også ha kunnskaper om HACCP. Kurset gir deltakerne en innføring i HACCP – metoden i henhold til Codex Alimentarius, samtidig som deltakerne får tilgang og erfaring i bruk av ulike teknikker/skjema. Kurset er beregnet for personell med ansvar for utvikling og vedlikehold av HACCP systemer i alle typer storkjøkken og næringsmiddelbedrifter, medlemmer av HACCP-gruppen og internrevisorer. Andre med interesse for fare-analyse er selvsagt også velkommen. Målsetting med kurset er å gi deg: Kunnskap til utarbeidelse av enkle flytskjema Kunnskap om og øvelse i bruk av HACCP-prinsipper Tips til oppsett av kontrollplan Motivasjon til og grunnlag for å arbeide med egen HACCP-analyse ISO-Piloten’s medarbeidere har lang erfaring med mattrygghetsarbeid i mange ulike virksomheter. Kursholdere er vår seniorkonsulent Liv Melland Aslaksen og konsulent Ruth Hamnes. Kursavgift kroner 3900,- per deltaker inkluderer kursmateriell, lunsj, kaffe/kaffemat.Kursmateriell består av kursplansjer og skjemaer/elektroniske filer til bruk ved utarbeidelse av bedriftens HACCP-plan. [-]
Les mer
7 timer 2 490 kr
Målet med dette kurset er å gi deltakeren kunnskap om regelverk og rutiner knyttet til oppbevaring, bearbeiding m.v. av fødevarer. Kurset er beregnet p... [+]
Målet med dette kurset er å gi deltakeren kunnskap om regelverk og rutiner knyttet til oppbevaring, bearbeiding m.v. av fødevarer. Kurset er beregnet på ansatte innen dagligvare, kafe/kantine/kjøkken/restaurantbransjen og omhandler: HMS forskriften Generell forskrift (om krav til godkjenning av drift Forskrift om næringsmiddelhygiene Merkevareforskriften Importforskriften Drikkevannsforskriften Regelverk IK mat system Rutiner og oppfølging [-]
Les mer