Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Matakademiet
Våre lokaler ligger sentralt til på Vestre Rosten i Trondheim, nabo til Fokus Bank. Vi har teorilokaler for inntil 30 pers, mens kjøkkendelen kan romme inntil 20 personer i praktisk arbeide. Vi har også selskapslokale for inntil 50 personer.
Svein Magnus Gjønvik
Er utdannet både som kokk og servitør. Har også forpleining sjefsutdanning fra den maritime siden, samt BI med økonomi og ledelse. Har lang praksis som både kjøkkensjef og F&B innen og hotelrestaurant. Egen virksomhet siden 1987, bl.a. 10 år med spisestedet Hos Magnus i Trondheim (nedlagt august 98). Drevet aktivt innenfor kokkefag-organisasjonene med 10 år i landsstyret i Norges Kokkmesteres Landsforening (NKL), fra 1994 - 1999 som Landsformann. Perioden 1995- 2000 visepresident i Nordisk Kjøkkensjef Federation (NKF) som samler landsforeningene til de fem nordiske landene. Har også vært medlem av prøvenemda for kokk i Sør- Trøndelag fylkekommune i 14 år. Aktiv som konkurransedommer i nasjonale og internasjonale kokkekonkurranser.
Brit Randi Gjønvik
Er utdannet kokk med erfaring fra både restaurant og cafe/institusjon. Har omskolert seg grunnet kneproblemer og har tilleggsutdanning innen økonomi, data og bedriftslære. Er i dag administrerende ansvarlig for SMG Rådgivning.