Om oss

Med stadig hurtigere endringstakter og globalisering er kontinuerlig kompetanseutvikling en særdeles viktig faktor for å være konkurransedyktig i næringslivet. Livslang læring er en megatrend, og behovene for gode løsninger er sterkt økende internasjonalt. FrontCore er 100% fokusert på behovene til bedrifter som er involvert i opplæringsprosesser, 100% fokusert på kundesuksess og 100% dedikert til skyen. Det som skiller FrontCore mest ut er vår dedikasjon til innovasjon og å skape markedsledende løsninger sammen med kunder og ansatte. Over 17 år har FrontCore utviklet moderne løsninger for over 2300 bedrifter

Kursguiden, eid av FrontCore, har siden 2000 vært en viktig partner for kurstilbydere i Norge, gjennom våre kursløsninger. Vi har gjennom disse årene bygget opp en kursportal med over 43 000 kurs og studier for mer enn 2300 kurstilbydere som markedsføres via www.kursguiden.no.

Teknologien og kompetansen er bygget opp gjennom årelange markedsføringssamarbeid med kursleverandører, har vært en viktig kilde for utviklingsplanene til FrontCore's kursadministrative system. Behovet for å utvikle gode og konkurransedyktige backoffice løsninger til våre markedsføringskunder gir oss en markedsnærhet og kompetanseoppbygging som er viktig for å utvikle god kursadministrasjon.

Vi hjelper våre kunder både med å skape et bedre inntektsgrunnlag, samt å effektivisere kursvirksomheten. Våre medarbeidere har langt erfaring fra oppbygging av selskaper, og er svært motivert av å hjelpe våre kunder til å nå sine mål. 

Skap et bredere inntekstgrunnlag gjennom markedsføringstjenester.
Lang erfaring: 17 års erfaring som partner for kursstilbydere.
Sterk voksende: 40% flere kurssøkende siste året
Stort antall kurssøkende: Nå 1 million kurssøkende på Kursguiden

Spar tid gjennom meget effektiv kursadministrering gjennom SmartAdmin
Alle våre løsninger er sømløst integrert. Vår målsetning er å bidra til at våre kunder kan bruke mest mulig tid på de inntektsgenererende og verdiskapende oppgavene, dvs. salg og markedsføring, snakke med kunder og nå ut med sin kompetanse til deltakerne. Andre oppgaver er administrativt arbeid som skal ta minst mulig tid. Det er essensielt for oss og vår filosofi når vi utvikler kursadministrative løsninger.

Bli en partner og få gode råd fra våre senior konsulenter
Vi legger svært stor vekt på å være en partner. Vi ønsker å ha langsiktige kundeforhold og verdiskapende partnerskap med våre kunder. Vi legger mye stolthet i å kunne være en god partner for våre kunder, slik at vi i fellesskap kan nå ut til alle som søker ny kompetanse eller en ny lidenskap i livet. Få gode råd om alt fra det å skrive gode kursbeskrivelse, til god SEO, hvordan drive effektiv og lønnsomt og hvordan du kan best presentere din virksomhet. Vi kan også hjelpe dere med skybaserte SaaS løsninger for kursadministrasjon.

Trekk veksler på et av de ledende SEO kompetansemiljøene i verden innen kurs og utdanning
Vårt team i FrontCore og Keystone har satt opp 400 portaler over hele verden innen kurs og utdanning, og optimaliserer disse mot søkemotorene på flere enn 40 språk. Tilsammen genererer vi over 4 millioner besøkende per måned på våre portaler. Disse ressursene kommer våre kunder til gode når vi til enhver tid jobber mot å nå flere kurssøkende. Vi har som mantra at vi blir aldri ferdig – vær med på reisen!

 

HAR DU SPØRSMÅL ANGÅENDE ET KURS, GJØR FØLGENDE:

  • Gå inn på kurset du er interessert i
  • Fyll ut skjemaet «Be om gratis info»
  • Du finner dette på kurset eller ved å klikke på knappen «Send meg gratis info»
  • Du får da svar fra kurstilbyderen.
  • Lykke til! 

Kursguiden formidler bare kursene og kan ikke svare på konkrete spørsmål angående kursene.

 

ØNSKER DU Å MARKEDSFØRE KURS PÅ KURSGUIDEN, KONTAKT KURSGUIDEN PÅ:

  • 23 22 72 00, evt
  • kundesenter@kursguiden.no

 

Kontakt info
Kursguiden
Rolfsbuktveien 4D, 1364 Fornebu

Tlf: 23 22 72 00

Faks: 23 22 72 01

E-post: kundesenter@kursguiden.no

Org.nr: 894 687 592

 

Følg oss på twitter http://twitter.com/KursguidenNorge

Følg oss på Facebook: http://www.facebook.com/kursguiden.no

 

© 2009 Kursguiden AS
All kopiering og videreformidling av innholdet i Kursguiden.no, som eies av Kursguiden AS, er forbudt i henhold til norsk lov.

Lukk Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies).
Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.