Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Kursleder Bård Koen startet i bransjen i 1979, og er utdannet kokk og servitør. I tillegg til det har jeg gått Nordisk Barskole, Diplomeksamen Nordisk Bar, IBA’s internasjonale Barskole fullført 2 av 3 deler + flere andre kurs innen bransje og ledelse. Resten av CV'n er så lang at vi dropper den her på siden.
Har drevet flere steder siden 1988, men mest kjent er Kontoret Bar & Spiseri(nå Mojo) i Trondheim som jeg startet og drev sammen med en av Noges meste profilerte bartendere Roar Hildonen.
For tiden utenom disse engasjementene har jeg studert i tillegg til å undervise innen drikke, bransje og salg-service og gjeste/kundebehandling i videregående skole.
Fra 1999 t.o.m. januar 2003 har jeg også drevet H-Butlers bartenderskole, hvor jeg hadde en franchise avtale om all undervisning nord for Dovre.
På "fritiden" kurser jeg alt fra innen vinkurs etc mot mye bedrifter, og private, og er heller ikke redd for å hoppe inn i en bar å jobbe hvis det trengs……………!
Kunnskapen om brennevin, vin, øl, cigar, miksing m.m. er den samme uansett, det er rammen rundt og tiden pr emne som teller, og ikke minst at elevene lærer det de skal og forventer av et slikt kurs.
Innen Flairing har vi Gunnar R Hugås, som var første ansatte hos Roar og Bård på Kontoret. Jobber nå for Adecco som kundekonsulent, men han rakk å bli Norgesmester innen Flairing under NM i Kristiansand året 2000. Her vil alle lære å sjonglere med flaske, glass og shaker, slitsomt, men GØY!!!
Kort sagt, har vi samlet de beste for å gjøre DEG, bedre!