Ønsker du å studere medisin, bli tannlege eller ingenør, men mangler matematikk R1?
Med AOFs videoundervising kan du ta dette når vil, hvor du vil! [+]
Med AOFs videoundervisning har du mulighet til å velge ditt eget tempo, til å repetere det som er vanskelig og til å "gå på forelesning" når det passer deg. Du kan se forelesningene på iPad, Iphone, Android, nettbrett og pcer. Du kan med andre ord studere hvor du vil, når du vil.
Om faget
Matematikk R1 er ett av fagene som kreves for å studere medisin, tannlege eller ingeniør. Faget gir 0,5 realfagspoeng. Du kan ta R1 selv om du har P-matte fra før, vi gir deg et forkurs.
R1 er matematikk vg2 for realfag. Kurset er delt i 4 hovedområder. GEOMETRI som omfatter blant annet konstruksjoner med passer og linjal. ALGEBRA som omfatter blant annet polynomdivisjon, regning med rasjonale funksjoner, logaritmer, ulikheter og bevis. FUNKSJONER hvor du blant annet skal drøfte funksjoner ved hjelp av derivasjon, finne likninger for asymptoter til rasjonale funksjoner og jobbe med vektorfunksjoner og parameter framstilling for en kurve i planet. Det siste hovedområdet er kombinatorikk og sannsynlighet, hvor vi blant annet skal se på flere måter å telle opp muligheter på, og utlede regler for beregning av sannsynligheter.
Slik studerer duOpplegget er enkelt og brukervennlig, med videoer som dekker pensum på samme måte som vanlig klasseromsundervisning. I hver uke så finner du et sett av filmer og oppgaverFilmene er laget i et profesjonelt studio av lærere med lang erfaring i videoundervisning. I tillegg til filmene så er det og oppgaver og forskjellige tekster som må jobbes med - avhengig av det enkelte faget.
Undervisningen
Kurset ligger klart med innhold, du kan starte opp når det passer deg. Pensum er delt inn i 28 arbeidsuker og hvert tema er lagt opp med forberedelse, undervisning med forelesning i videofilmer, oppgaver og oppsummering/oversikt til slutt. Fagansvarlig introduserer temaene på video hver uke og undervisningen vil framstå variert med bruk av digitale tavler, animasjoner, tekster, tankekart, powerpoints, m.m. Du får veiledning og hjelp fra lærer i et diskusjonsforum, du kan diskutere med medelever og danne arbeidsgrupper. Innleveringer lastes opp på portalen, og du finner rettet oppgave med kommentarer på samme sted. [-]
Les mer