Matkurs og drikke
Du har valgt: Akershus
Nullstill
Filter
Ferdig

-

10 treff ( i Akershus ) i Matkurs og drikke
 

4 timer 590 kr
I dette kurset fokuserer vi på de grunnleggende funksjonene i en kombidampovn. Nyttige funksjoner med stekeovn og damp både hver for seg og i ett. Hensikt – få det b... [+]
Miele kombidamper er det perfekte produktet for deg som ønsker det lille ekstra ved siden av en tradisjonell stekeovn. I dette kurset fokuserer vi på de grunnleggende funksjonene i en kombidampovn. Nyttige funksjoner med stekeovn og damp både hver for seg og i ett. Hensikt – få det beste resultatet. Vi forbereder og lager enkle retter basert på ovnens funksjoner, og det er god anledning til å stille spørsmål - alt mens Miele kombidamper gjør arbeidet for deg. En vennlig atmosfære og for de som føler for det serveres et glass vin og / eller mineralvann [-]
Les mer
4 timer 990 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi ta for oss delikatesser fra Middelhavet. [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi ta for oss delikatesser fra Middelhavet. Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene. Med oss på laget har vi mesterkokken Geir Magnus Svae, som er konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi. Svae Regnes som en av Norges fremste fagpersoner i kokkefaget. Han har vært manager for juniorkokkelandslaget siden 2009, med sølv i OL i Erfurt 2012. For det norske kokkelandslaget vant han sølv i 2010, og ble kåret til årets kjøkkensjef i Norge i 2011. Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter. [-]
Les mer
4 timer 990 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi tilberede godbiter fra det Italienske kjø... [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi tilberede godbiter fra det Italienske kjøkken. Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene. Med oss på laget har vi mesterkokken Geir Magnus Svae, som er konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi. Svae Regnes som en av Norges fremste fagpersoner i kokkefaget. Han har vært manager for juniorkokkelandslaget siden 2009, med sølv i OL i Erfurt 2012. For det norske kokkelandslaget vant han sølv i 2010, og ble kåret til årets kjøkkensjef i Norge i 2011. Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter. [-]
Les mer
4 timer 990 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen står det Thailandske delikatesser på menyen. [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen står det Thailandske delikatesser på menyen.Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene. Med oss på laget har vi mesterkokken Geir Magnus Svae, som er konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi. Svae Regnes som en av Norges fremste fagpersoner i kokkefaget. Han har vært manager for juniorkokkelandslaget siden 2009, med sølv i OL i Erfurt 2012. For det norske kokkelandslaget vant han sølv i 2010, og ble kåret til årets kjøkkensjef i Norge i 2011. Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter.  [-]
Les mer
4 timer 1 190 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til gourmet kokkekurs med Geir Magnus Svae. [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til gourmet kokkekurs med Geir Magnus Svae. I løpet av kvelden vil du lære å tilberede 3 ulike retter av lam i Miele’s produkter (dampkoker, kombidampkoker og stekeovn med KlimaPluss).Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter. [-]
Les mer
Oslo 4 timer 1 295 kr
20 Nov
08 Jan
10 Feb
Å spise tapas er herlig uformelt og inkluderende. [+]
Å spise tapas er herlig uformelt og inkluderende.Et utvalg retter som er enkle å lage, enkle å servere og ennå enklere å spise. Det smaker jo så godt, som regel finnes noe godt i et glass ved siden av også.Tapas er spansk og kommer fra ordet tapar, som betyr «å dekke over» eller «å dekke til».  Sier man «una tapa» betyr det «et lokk». Opprinnelsemyten til tapas forteller om at man plasserte en liten brødskive på toppen av sherryglassene for å forhindre at fluene rotet seg nedi. Ingen liker vel fluer i sherryen sin. Senere ble det funnet opp masse småretter som passet på brødskivene. I dag finnes det et vell av småretter - ikke alle passer på en brødskive som balanserer på et sherryglass, men de smaker utmerket. Hos oss får deltagerne bryne seg på tilberedning av i overkant av 20 småretter. Det er mye matlæring for pengene! [-]
Les mer
4 timer 895 kr
Lær triksene som gjør deg til grill-mester i sommer. Finn de beste råvarene, lag din egen barbecue-saus og topp det hele med hjemmelagede kryddermixer. [+]
KURSHOLDER:Eirik Kittelsen "har det som finnes" av griller og røykovner og er lidenskapelig opptatt av grill og barbecue. Han driver Doghouse BBQ og har deltatt i flere NM i grill og Barbecue.PÅ KURSET LÆRER DU: Tenne opp grill uten tennveske Grilling på direkte og indirekte varme Hvor man finner de beste råvarene   DU ER MED OG LAGER (og spiser): Masse god grillmat Din egen BBQ-saus Hjemmelagede kryddermixer (Spice opp grillingen) DU FÅR TIPS TIL: Gode appetizer og småretter Hvilken grill du skal velge [-]
Les mer
2 timer
På forespørsel
Bli med på ølkurs og få de gode ølhistoriene fra Oslo! [+]
Bli med på ølkurs og få de gode ølhistoriene fra Oslo!   Du ønskes velkommen til et arrangement fylt av faglig og sosialt innhold om ølets rike. Ølakademiets kurs har fokus på ølkultur, lokal ølhistorie, norske øltyper, smaking og bryggeprosess. Øl & norske mattradisjoner står sentralt, med råd om øl i og til mat. Til sist får du de gode øltipsene i Oslo.   Kurset har til hensikt å gi deg en generell viten om øl, igjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor.   Den gode ølopplevelsen vil bidra til at det blir en minnerik kveld.   Foredraget gis på norsk og påmelding er bindende. Meld deg på i dag, kun 20 ledige plasser pr. kurskveld.   Husk det må en øl til, før det er verdt å bli tørst!   For reservasjon av ølkurs:   Ølakademiet - Telefon: 486 00 180Postboks 51, Torshov 0412 OSLO E-post: post@ol-akademiet.no Hjemmeside: www.ol-akademiet.no [-]
Les mer
Oslo Enebakk 6 timer 1 500 kr
04 Jan
01 Apr
01 Apr
REST API is very useful. [+]
REST API is a easy way of sharing information between sites. [-]
Les mer
1 dag 2 650 kr
Bordeaux seminaret er alltid blant våre mest mest populære vinsmakinger. Vi ser frem til å smake noen skatter fra kjelleren. [+]
17. mars - Bordeaux  Bordeaux seminaret er alltid blant våre mest mest populære vinsmakinger. Rolf Aas leder kvelden, og vi ser frem til å smake noen av skattene fra Vinkjelleren. Følgende inkluderes Vinseminar og -smaking Aperitiff og omvisning i vinkjelleren 4-retters gourmet meny med utsøkte viner Overnatting i dobbeltrom Stor frokostbuffet Pris pr. person i dobbeltrom, kr. 2 650,- / Enkeltrom kr. 2 990,- Oppgrader til Superior rom med badekar, balkong og fjordutsikt for å sette en ekstra spiss på oppholdet! Kun kr. 250 pr. rom pr. natt. Oppgradering til suite, kr. 500 pr. suite pr. natt. Du kan også komme fredag mot et tillegg i prisen, dobbeltrom kr. 615,- pr. person / enkeltrom kr. 860,- Velkommen til vinkurs på Refsnes Gods! [-]
Les mer

Lukk Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies).
Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.
;