Alle kategorier
Du har valgt: Matkurs og drikke
Nullstill
Filter
Ferdig

-

Nettkurs 5 timer
Dette kurset tilbys gratis med midler fra Bransjeprogrammet. Målgruppen er de som jobber med sjømat. Er det virkelig gratis? Ja! Kursavgiften og lisens dekkes i sin hel... [+]
Introduksjon sjømatproduksjonFormålMålgruppeOm kurset og bruken av detteHygiene i sjømatproduksjonenTrygg matAktuelle farerSmittestofferKjemiske stofferFremmedlegemerForurensingProduksjonshygieneRen sone og uren soneProduksjonslokalerProduksjonsflytPersontrafikk og sluserRenhold, vask og desinfeksjonAvfallSkadedyrBesøkendePersonlig hygieneViktige punkter for personlig hygieneArbeidsantrekk og verneutstyrHåndhygieneSår og rifterMistanke om sykdomUtenlandsreiserUtstyrshygieneTyper utstyrPersonlig utstyrProduksjonslinjerMaskinerAnnet utstyrRegelverk og standarderRegelverkInternkontrollHACCP – Kontroll med kritiske styringspunkterMattilsynetPrivate standarder [-]
Les mer
Virtuelt klasserom 120 timer 23 900 kr
Har du praktisk erfaring fra fiskeindustribedrifter eller sjømatprodusenter og -eksportører, men mangler formell kompetanse? Da er fagbrev i sjømatproduksjon noe for deg! [+]
    Sentrale arbeidsområder for en fagarbeider i sjømatproduksjon er: mottak, kontroll og håndtering av råstoffer deltagelse i hele produksjonsprosessen logistikk, emballering og sporbarhet produksjonskontroll og lagerstyring bruk og enkelt vedlikehold av maskiner, verktøy og annet utstyr   Opplæringen skal forberede og kvalifisere deltagerne teoretisk for å avlegge nødvendige eksamener innen sjømatproduksjon. Sjømatproduksjon er en komprimert utdanning spesielt tilpasset voksne. Den bygger på Vg1 Restaurant- og matfag, Vg2 Matfag og Vg3 Sjømatproduksjon (hovedområde). Opplæringen følger Utdanningsdirektoratets læreplaner, men er spesielt tilpasset voksne. De som selv ønsker det, kan melde seg opp til offentlig tverrfaglig eksamen i Vg3 sjømatproduksjon og deretter til fagprøven. Praksis må godkjennes av den fylkeskommunale Fagopplæringen. Fullført opplæring med bestått resultat fører frem til fagbrev. Yrkestittel er fagarbeider i sjømatproduksjon.   Hovedområder i Vg3 Sjømatproduksjon er:  Råstoff og produksjon: Hovedområdet handler om mottak og klassifisering av råstoff i samsvar med kvalitetsforskriften, kundekrav og produktomtale. Videre omfatter det førstegangsbehandling av råstoff og riktig valg av råstoff til produksjon ut fra art, størrelse og kvalitet. Riktig emballasje og de ulike kjøle-, tine- og frysemetodene står sentralt. Hovedområdet dekker også produksjon av konvensjonelle produkt, fileter, skalldyr og ferdigvarer og foredling av laks, pelagiske produkter og marint råstoff for konsum.    Hygiene og kvalitetsstyring: Hovedområdet handler om kvalitetsstyringssystem, internkontroll, personlig hygiene og produksjons- og næringsmiddelhygiene. Videre dekker det relevant regelverk, hygienesoner og den rollen tilsynsstyresmaktene har i bedriftene.    Bransje, bedrift og miljø: Hovedområdet handler om hvilken plass bedriften har i samfunnet, og rammevilkår, forretningsidé og organisering i bransjen. Det dekker også helse, miljø og sikkerhet.  [-]
Les mer
149 kr
Sommelier, vinjournalist og kursholder Trude Helén Hole har grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen, men nå med ny vri - vinkursene ser du hjemme på video. [+]
Nytt i Norge i 2017 - online vinkurs med Hole! Trude Helén Hole har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen. Trude er en erfaren og populær kursholder, og holder svært morsomme, lærerike og inspirerende kurs. Dette er ikke bare et vinkurs, men også en minnerik og hyggelig opplevelse - nå kan du se vinkursene hjemme i egen stue. For introdukjsonstilbud på nybegunnerkursenen - klikk her! Trude er utdannet sommelier, har drevet vinimport i seks år og vært vinskribent i 19 år for forskjellige medier og skriver om vin og annet på sin blogg: www.trudehelenhole.no. Svært gode referanser:  "Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!" Bent F.   "Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag." Hege H.   "Har gått gjennom hele modul 1 nå, og jeg blir å se den flere ganger. Så kjøper jeg modul 2 og 3 senere. Fantastisk kurs." Ann Irene Klo   "Et veldig bra digitalt vinkurs som jeg kommer til å anbefale til andre." Ann E. Hansen   "Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!" Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien"Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole! Klem." Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken"Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!" Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo."Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang." Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House."Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende "somalier" :-) Karoline Storbråten, NHST Media Group"Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne." Morten Fahlvik, Education Research Manager Its Leearning. Nå er det introdukjsonstilbud på nybegunnerkursenen - klikk her! Trenger du kurs i blogging, les mer her.    [-]
Les mer
Thaimatkurs i din bedrift. Gi dine ansatte en spennende smaksopplevelse. [+]
Thaimatkurs i din bedrift. Gi dine ansatte en spennende smaksopplevelse. Det har stadig blitt mer populært med alternative arrangementer i bedriftene. Et uformelt matkurs i kombinasjon med en hyggelig fest eller julebord er alltid spennende. Gi dine ansatte en uforglemmelig og annerledes kveld hvor de kan få utfolde seg og skape felles hygge. Dette styrker samholdet og gir motivasjon og glede samtidig som det er lærerikt. Vi kommer til din bedrift/kantine hvor vi sammen tilbereder kveldens delikatesser som senere nytes i hyggelig lag. Vår meget erfarne thaikokk vil se til at rettene tilberedes etter alle kunstens regler og er klare for servering. Kurset gir en innføring i de viktigste urter og krydder og viser hvordan råvarer behandles og tilberedes. Dere vil lære å tilberede de mest kjente thairettene med et spekter av smaker og tilsetninger. Kurspakken inkluderer 1 forrett og 2 hovedretter som kan velges fra vår meny på www.siamoriental.no Andre ønsker avtales spesielt. Vi tilpasser opplegg etter behov og størrelse på gruppen og bringer med alle råvarer for tilberedning. Pris etter avtale. [-]
Les mer
Oslo 4 timer 1 495 kr
28 May
18 Jun
09 Aug
Indisk mat er deilig smakfullt og passe sunt. [+]
Indisk mat er deilig smakfullt og passe sunt. På dette kurset får deltagerne skjerpet matkompetansen med et utvalg klassiske indiske retter. Kursdeltagerne vil jobbe med krydder, urter og belgfrukter. Det jobbes med fugl, fisk, lam og yoghurt. Det er fokus på balanse i smakene, hvordan man demper det sterke med det milde og ivaretar råvarenes opprinnelige smak, selv om svetten pipler i pannen.  Hva vil vi lage? På menyen står et utvalg retter, dipper og leskende drikker. Det lages raita, chutney, dahl, pakora, tandoori, pasanda, vindaloo, chapati og selvfølgelig både salt og søt lassi.Liker du godt krydret mat, liker du dette kurset!Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.Vi har alle rettigheter.   Hverdagskurs  starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.Vår ankomstbar åpner en time før. Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet. Les om våre smitteverntiltak her [-]
Les mer
Oslo 4 timer 1 495 kr
14 Jun
06 Aug
03 Sep
Mange liker ikke fisk. Men vår påstand er at de fleste liker riktig tilberedt fisk [+]
Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Tilberedning av fisk er en vanskelig kunst. Mange liker ikke fisk. Men vår påstand er at de fleste liker riktig tilberedt fisk. Et fiskestykke kan være perfekt, smakfull og saftig tilberedt, men sekunder senere kan den oppleves som tørr og med kjedelig smak. På kurset har vi fokus på fiskemiddagen i hverdagene og vi har fokus på fiskerettene du kan briljere med på festmiddager.  Kurset tar for seg: Viktigheten av riktig temperaturer ved tilberedning av fisk. Demo på filetering av rund og flat fisk. Grunnleggende tilberedningsmetoder speking, damping, panering, steking og graving. I tillegg koker deltagerne kraft, til suppe og saus, som selvfølgelig også lages... enkelt fra bunnen av uten pulver fra pose... dessuten avslører vi et par kokketriks.  Deltagerne får jobbe med sjøkreps, blåskjell, torsk, kveite og laks. Ikke minst tar vi tak i hverdagsfiskemiddagen laget på fryst fisk.   Det blir laget en hel del mat, så det vil spises en hel del fiskemat. Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet. Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.Vi har alle rettigheter.   Hverdagskurs  starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.Vår ankomstbar åpner en time før. Les om våre smitteverntiltak her Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.  Det blir laget en del mat, så det vil også spises en hel del fiskemat. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs.   [-]
Les mer
1 150 kr
Hjemmekurs i thaimat. Lær å lage dine thai-favoritter. [+]
Hjemmekurs i thaimat. Lær å lage dine thai-favoritter. Thaimat har aldri vært mer populært og det er stadig flere som blir fasinert av det thailandske kjøkken. Liker du å tilberede sunn og god mat eller kanskje du ønsker å imponere dine venner med noe hjemmelaget og eksotisk? Lær mer om thaimatens hemmeligheter. Hva med å samle en vennegjeng og hold kurs i eget hjem? Vi gjennomfører kurs hjemme hos deg. Kombiner et kveldskurs med en hyggelig hjemmefest hvor prikken over i’en er servering av selvlaget thaimat. Det er både lærerikt og spennende. Kurset gir en innføring i de viktigste urter og krydder og viser hvordan råvarer behandles og tilberedes. Du vil lære å tilberede de mest kjente thairettene med et spekter av smaker og tilsetninger. Vi tilbereder det hele sammen med deg og dine gjester og tilpasser etter deres kjøkken og ambisjoner. Vår meget erfarne thaikokk vil se til at alle retter tilberedes etter alle kunstens regler og er klare for servering. Vi bringer med alle råvarer og nødvendig redskap for tilberedning. Kurspakken inkluderer 1 forrett og 2 hovedretter som kan velges fra vår meny på www.siamoriental.no Andre ønsker avtales spesielt. Vi kan også leie ut kokk til ditt selskap dersom du ønsker den fantastiske thaimaten, men ikke vil involvere dine gjester i tilberedelsen eller briljere med egne kokkeferdigheter.     [-]
Les mer
Oslo 4 timer 1 495 kr
28 May
21 Jun
09 Aug
Thaimat er lett, elegant, frisk og smakfull mat som bringer solen inn i våre frosne, nordiske kropper. [+]
Thaimat er gladmat fra en varm og rik kultur. Thaimatkurset gir deg anledning å møte nye råvarer, nye smaker og få nye munnopplevelser. Smakssenteret pepres av inntrykk og opplevelsen varer lenge. Kontrasten til det tradisjonelle norske kjøkken kan vel knapt bli større. Menyen tar for seg noen av de mest typiske thairettene; Vårruller, både ferske og friterte, Tom Ka Gai-suppe, Satai med kylling og peanøttsaus, And i rød currysaus og Fiskekaker, bare for å nevne noen av kursrettene. I Østen kjenner de til flere smaker enn her i vest. Tradisjonelt har vi brukt salt som smaksforsterker. I Thailand er man flinkere til å jobbe med hele smaksopplevelsen. Man er flinke til bruke forskjellige typer sødmer og kilder til syrlighet. Dessuten inngår smaken umami naturlig i mange av tilsetningssausene man bruker i thaimat. Begrepet umami var ukjent i Norge for få år siden, men i dag blir den innviede sekten stadig større. Stadig flere innforståtte kursgjester nikker diskré når umami bringes på banen. Bli med på thaimatkurset, så kan også du nikke bekreftende om noen spør om umami. Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet. Vi har alle rettigheter. Hverdagskurs  starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.Vår ankomstbar åpner en time før. Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.   Les om våre smitteverntiltak her [-]
Les mer
Oslo 4 timer 1 495 kr
24 Oct
Har du kjent på utfordringen av å ønske å lage god og smakfull mat til hverdags, eller er du student som skal klare deg på et stramt matbudsjett [+]
Har du kjent på litt kjøkkenskrekk? Blir det for teoretisk med kokebøker eller matblogger? Hva med et praktisk hverdags-mat-matkurs? Dette kurset gir deltagerne en grunnleggende innføring i smart matlaging og passer like godt for studenten som skal klare seg med et lavt matbudsjett som for travle  foreldre.. Kurset er praktisk og gir raske smakfulle og sunne måltider av det du kjøper i butikken på hjørnet.  Vi tar utgangspunkt i det du finner i posen etter en rask handletur etter jobben.  Vi ønsker at du tar i bruk det du har opplevd på kurset og at middagsplanen skal falle enkelt på plass i hverdagen. Kurset tar også for seg kjøttfrie middager og hvordan man "pimper opp" en posesuppe.  Vil du lærer å friske opp vanlige matretter til elegant festmat. Kanskje du inspireres så sterkt av våre smarte kokketriks så du forsøker deg på eksklusiv festmat til lørdagens vennemiddag. Hva med en smart hjemmelaget mini-hverdagsburger?Nå sexy servert en lørdag kveld mens ungene er hos besteforeldrene...Sjekk metoden på vår blogg. Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.Vi har alle rettigheter. Hverdagskurs  starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.Vår ankomstbar åpner en time før. Les om våre smitteverntiltak her Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet. [-]
Les mer
Oslo 4 timer 1 495 kr
16 Aug
13 Sep
07 Nov
Ønsker du å spise mindre kjøtt, trenger du kunnskap om hvordan man lager god og næringsrik mat uten kjøtt [+]
Har du et familiemedlem som har blitt vegetarianer og funderer på hvordan du kan ha næringsrike felles måltid eller ønsker å legge om til et kosthold med mindre bruk av kjøtt? Kanskje ønsker du ikke å bli vegetarianer eller veganer, men å spise mer plantebasert? Vet du ikke helt hvor du skal begynne for å komme i gang? Eller kanskje du har en tenåring i huset som ikke vil spise noe animalsk, er i villrede for hva du skal lage og usikker på hvordan barnet skal få i seg nødvendige næringsstoffer? På dette kurset vil vi lage gode, smakfulle og næringsrike retter uten kjøtt. En god idé kan være å starte med en eller to kjøttfrie dager i uken – og da er disse rettene gode å ha. Matkurs.no har samarbeidet med Linn Helene Støle  i utviklingen av dette kurset. Linn Helene er utdannet klinisk ernæringsfysiolog og jobber på sykehus. Hun har vokst opp som vegetarianer og holder kokkekurs og foredrag om vegetarkost. Linn Helene brenner for å formidle fordeler om kosten, gi kunnskap og inspirasjon, slik at det er lettere å innføre mer grønt i hverdagen. Hva lærer du?• Vi gjennomgår kroppens behov for næringstoffer, vitaminer etc., og hvordan man kan imøtekomme dette uten bruk av kjøtt som råvare• Hvordan kostholdet skal oppleves som variert• Tilberedningsteknikker for grønnsakerVi legger dette opp som et tapaskurs slik at man får cirka 15-20 retter til repertoiret.Du får personlig oppfølging og veiledning underveis i kurset.Vi avslutter som vanlig med et herlig måltid. Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.Vi har alle rettigheter.Hverdagskurs starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12. Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.   Les om våre smitteverntiltak her [-]
Les mer
Oslo 4 timer 1 495 kr
25 Jun
08 Aug
05 Sep
Læretiden for en sushikokk er på 7 år i Japan, men vi klarer det viktigste på ca. 4 timer. [+]
Sushi er «vanskelig lett» å lage. Mange tror det handler om å ikke koke eller steke fisken». Men på vårt sushikurs kan deltageren lære hvordan man tilbereder «toppinger» som både kokt, stekt eller fritert. På kurset tilberedes sushi med både fisk, kjøtt, egg og grønnsaker. Sushi handler først og fremst om risen. Og det er tilberedning av risen som utfordrer nye sushikokker. Teknikker for skjæring av fisk eller kjøtt kan man lære seg relativt raskt. Men det er koking av sushiris som er kunsten. Noe man har muligheten til å lære på vårt sushikurs. På kurset øver deltagerne på å tilberede et utvalg av nigirisushi og norimaki. Dessuten lærer man trikset å jobbe med klebrig ris som klister seg til fingre som om de blir limt fast, om man da ikke bruker det fantastisk geniale, enkle trikset med…Nei, vent litt - du må nok melde deg på kurset!   Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.Vi har alle rettigheter.    Hverdagskurs  starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.Vår ankomstbar åpner en time før.   Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.   Les om våre smitteverntiltak her   [-]
Les mer
Oslo 4 timer 1 490 kr
26 Sep
29 Oct
Dette er kurset er et 4 1/2 timers grunnleggende bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Kurset passer for den som ønsker å bake gode brød til ... [+]
Hva du skal passe på ved elting av deigen? Hvorfor slå ned deigen når den heves? Hvorfor så lite gjær? Hvilken temperatur skal brød bakes på? Når er brødet du baker ferdig bakt? Hvorfor skal du bake brød selv?   Dette er kurset er et 4 1/2 timers grunnleggende bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Kurset passer for den som ønsker å bake gode brød til familien eller kokken som ønsker å utvide sine bakeferdigheter for å gi gjestene gode munnopplevelser fra brødkurven til desserten. Kurset har fokus på hva som skjer i en deig. Hvilke grep kan du ta for å løfte det ferdige resultatet fra gjærduftende smakløse boller til luftige aromatiske rundstykker. Kurset tar for seg glutenarbeid, behandling av gjær, bruk av bakepulver, hvordan man lager luftige usyret brød som chapati (brød uten hevemiddel) . Vi starter kurset med en varm suppe med brød til (selvsagt), før vi hiver oss i gang med eltinga. Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet. Vi har alle rettigheter. Ta med gode sko. Dette er et praktisk kurs. Deltagerne jobber selv og blir kjent med deigene underveis. Kursholder deler erfaringer og viser teknikker. Alle får med seg god del herlige bakverk med seg hjem samt et oppskriftshefte for videreutvikling av egne bakeferdigheter.   Hverdagskurs  starter kl 17 og lørdagskurs starter kl 12.Vår ankomstbar åpner en time før. Les om våre smitteverntiltak her [-]
Les mer
Oslo 4 timer 1 495 kr
05 Sep
24 Sep
10 Oct
På dette kurset vil du lære å lage nordkinesiske hvete-dumplings med et par tre forskjellige typer fyll og du lærer både å koke, dampe og pannesteke [+]
J 饺子- jiaozi - kinesiske dumplings, er tradisjonell kinesisk mat og var høyt elsket i det nordlige Kina allerede i antikken.   Å lage dumplings egner seg godt som sosial aktivtet man kan gjøre sammen med andre. Verbet for å lage dumplings på kinesisk er 包(bao1) [pakke, holde rundt, omfavne], og når kinesiske familier samler seg til nyttårsfeiring er det nettop for å pakke dumplings og holde litt rundt hverandre.   Det finnes et enormt antall variasjoner av dumplinger, både hva deig og fyll angår. I de sørlige deler av Kina er det ofte vanlig å bruke rismel til deigen, i nord er det hvetemel som gjelder. Dumplings kan i prinsippet fylles med hva som helst, men som et gjennomgåedne trekk er det ofte umami-faktoren som intensiveres i fyllet, sterke smaker - surt/sterkt/nummende/søtt – hører til i dipp-skålen.   Dumplings kan både kokes (水饺) [vann-dumplings], dampes (蒸饺) [damp-dumplings] (mye brukt i Dim-Sum) og pannestekes ( 煎饺) eller (锅贴) [pot-sticker-dumplings] (dette er omtrent som japanske gyotzo). Hvis du først lager noen dumplings hjemme kan du like så godt lage en god del. Ferske dumplings kan nemlig puttes rett i fryseren uten at kvaliteten taper seg nevneverdig, og når du en dag plutslig vil ha dumplings tar det bare korte ti minutter fra du tar dumplings ut av frysern til du kan spise!   På dette kurset vil du lære å lage nordkinesiske hvete-dumplings med et par tre forskjellige typer fyll og du lærer både å koke, dampe og pannesteke. Vi vil også lage en eller to passende små kalde sideretter og se på aktuelle typer dipp. Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.    Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs.   [-]
Les mer
Friluftskurs Horten 1 500 kr
Riktig partering gjør gourmetretten til en nytelse! [+]
Slaktekurs og partering     Riktig utført slakt sikrer høy kjøttkvalitet!Her lærer du slakting fra a til å, hvor du får muligheten til å bruke kniven selv. Dette kurset er det vi kaller matnyttig! Pris kr. 1000,-  Vi tilbyr kurs for både grupper og enkeltpersoner, over flere dager eller på times basis. Vi kommer gjerne til deg for å holde kurs.  Kontakt oss for ytterligere informasjon.  Neste kurs starter: lørdag 30. mai 2015 kl. 1000.  (både slakt og partering)  [-]
Les mer
Sem 6 timer 1 500 kr
15 May
REST API is very useful. [+]
REST API is a easy way of sharing information between sites. [-]
Les mer