Alle kategorier
Du har valgt: Matkurs og drikke
Nullstill
Filter
Ferdig

-

279 kr
Sommelier, vinjournalist og kursholder Trude Helén Hole har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen, men nå med ny vri - vinkursene ser du hjemme. [+]
Nytt i Norge i 2017 - online vinkurs med Hole! Trude Helén Hole har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen. Trude er en erfaren og populær kursholder, og holder svært morsomme, lærerike og inspirerende kurs. Dette er ikke bare et vinkurs, men også en minnerik og hyggelig opplevelse - nå kan du se kurs hjemme i egen stue. For introdukjsonstilbud på nybegunnerkursenen - klikk her! Trude er utdannet sommelier, har drevet vinimport i seks år og vært vinskribent i 14 år for forskjellige medier og skriver om vin og annet på sin blogg: www.trudehelenhole.no. Svært gode referanser:  "Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!" Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien"Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole! Klem." Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken"Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!" Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo."Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang." Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House."Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende "somalier" :-) Karoline Storbråten, NHST Media Group"Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne." Morten Fahlvik, Education Research Manager Its Leearning. Nå er det introdukjsonstilbud på nybegunnerkursenen - klikk her! Trenger du kurs i blogging, les mer her.    [-]
Les mer
1 250 kr
Vi tilbyr indisk matkurs som et kick-off / teambuilding eller sosialt event. Ved å lage mat sammen lærer dere hverandre å kjenne på en unik måte. Temakveld inkludert ingr... [+]
Temakveld: Våre temakvelder passer for deg som ønsker en innføring i indisk matlaging, bruk av krydder, lære mer om spesielle retter eller rett og slett bare ha en hyggelig kveld der god mat står i sentrum. En temakveld inneholder: foredrag om krydder detaljert gjennomgang av oppskrifter praktisk instruksjon et spennende og smakfullt måltid Temakvelden varer i 3½ timer og åpne temakvelder har forskjellige menyer. Er dere en gruppe på min 6 personer, kan dere booke en egen temakveld. Vi kan også skreddersy en kveld med valgte retter og/eller et spesielt tema etter dine ønsker. Temakvelden kan gjennomføres i våre kurslokaler i Helgesensgate 73B, 0563 Oslo. Eksempler på temakvelder kan være indisk aften/ tandoori-retter, vegetarmat, glutenfri matlaging etc. SØR-INDISK Og den som skal lære deg kunsten er den indiske mateksperten Niru Kumra. Hun gir deg en innføring i kveldens oppskrifter og ingredienser, og du lærer om de spennende krydderne som hører til det spennende sør-indiske kjøkkenet. Videre er du selv med og lager de utsøkte rettene du har lært om.   Gjennom dette kurset vil du lage lekre retter basert på fisk og sjømat. Rettene fra det sør-indiske kjøkken er smakfullt krydret og her benyttes det gjerne kokosmelk. Ris er en naturlig ingrediens og benyttes til alle måltider. Naanbrødet hører ikke hjemme i det sør-indiske kjøkken, her får du smake pori, et nydelig festbrød, og raita selvfølgelig. [-]
Les mer
Oslo kommune 4 timer 1 350 kr
13 Oct
Ser du etter et matkurs for dummies? [+]
Har du kjent på utfordringen av å ønske å lage god og smakfull mat til hverdags, uten å måtte bli en kokebokorm eller matbloggorm? Dette kurset gir deltagerne en grunnleggende innføring i matlaging. Kurset gir deg raske smakfulle hverdagsmåltider som samtidig er sunne. Vi tar utgangspunkt i vanlige råvarer du finner i butikken fordi vi ønsker at du raskt og enkelt tar i bruk det du har opplevd på kurset og at middagsplanen skal falle enkelt på plass i hverdagen. Du lærer å pimpe opp kjedelig mat til festmat og muligens blir du så inspirert av våre enkle kokkeprinsipper at du vil forsøke deg på å lage skikkelig festmat ved neste vennemiddag.     Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. [-]
Les mer
Friluftskurs Horten 1 000 kr
Riktig partering gjør gourmetretten til en nytelse! [+]
Slaktekurs og partering     Riktig utført slakt sikrer høy kjøttkvalitet!Her lærer du slakting fra a til å, hvor du får muligheten til å bruke kniven selv. Dette kurset er det vi kaller matnyttig! Pris kr. 1000,-  Vi tilbyr kurs for både grupper og enkeltpersoner, over flere dager eller på times basis. Vi kommer gjerne til deg for å holde kurs.  Kontakt oss for ytterligere informasjon.  Neste kurs starter: lørdag 30. mai 2015 kl. 1000.  (både slakt og partering)  [-]
Les mer
1 150 kr
Hjemmekurs i thaimat. Lær å lage dine thai-favoritter. [+]
Hjemmekurs i thaimat. Lær å lage dine thai-favoritter. Thaimat har aldri vært mer populært og det er stadig flere som blir fasinert av det thailandske kjøkken. Liker du å tilberede sunn og god mat eller kanskje du ønsker å imponere dine venner med noe hjemmelaget og eksotisk? Lær mer om thaimatens hemmeligheter. Hva med å samle en vennegjeng og hold kurs i eget hjem? Vi gjennomfører kurs hjemme hos deg. Kombiner et kveldskurs med en hyggelig hjemmefest hvor prikken over i’en er servering av selvlaget thaimat. Det er både lærerikt og spennende. Kurset gir en innføring i de viktigste urter og krydder og viser hvordan råvarer behandles og tilberedes. Du vil lære å tilberede de mest kjente thairettene med et spekter av smaker og tilsetninger. Vi tilbereder det hele sammen med deg og dine gjester og tilpasser etter deres kjøkken og ambisjoner. Vår meget erfarne thaikokk vil se til at alle retter tilberedes etter alle kunstens regler og er klare for servering. Vi bringer med alle råvarer og nødvendig redskap for tilberedning. Kurspakken inkluderer 1 forrett og 2 hovedretter som kan velges fra vår meny på www.siamoriental.no Andre ønsker avtales spesielt. Vi kan også leie ut kokk til ditt selskap dersom du ønsker den fantastiske thaimaten, men ikke vil involvere dine gjester i tilberedelsen eller briljere med egne kokkeferdigheter.     [-]
Les mer
2 timer 490 kr
Velkommen til en praktisk og teoretisk innføring om hvordan få mest mulig næring og smak av et brød. Du får også en innføring i hvordan tarmens helse er grunnlaget... [+]
På dette kurset er det fokus på surdeigsbrød og rett behandling av kornprodukter for å øke næringsopptak og hjelpe fordøyelsen. Du får lære om ulike kornsorter som emmer, enkorn, bygg m.m. Vi baker brød slik de gjorde i gamle dager. Brød som har fått hevet lenge og som er bakt på næringsrike kornsorter, gjør godt for både kroppen (magen) og smakssansen. Det vil også bli tips til godt hjemmelaget pålegg. Her får du selv være med å lage din egen surdeig, og lærer hvordan du skal behandle/stelle godt med surdeigstarteren din.   Hva er inkludert på kurset: Ta med deg en bakebolle (i glass eller plast), en sleiv og et gammelt syltetøyglass, og du får med deg en surdeig hjem så du har nystekt brød dagen etter, og en surdeigsstarter til å lage flere brød på. Inkludert i prisen er et grundig kurshefte og produktprøver. Det er også smaksprøver på brød og pålegg. [-]
Les mer
Thaimatkurs i din bedrift. Gi dine ansatte en spennende smaksopplevelse. [+]
Thaimatkurs i din bedrift. Gi dine ansatte en spennende smaksopplevelse. Det har stadig blitt mer populært med alternative arrangementer i bedriftene. Et uformelt matkurs i kombinasjon med en hyggelig fest eller julebord er alltid spennende. Gi dine ansatte en uforglemmelig og annerledes kveld hvor de kan få utfolde seg og skape felles hygge. Dette styrker samholdet og gir motivasjon og glede samtidig som det er lærerikt. Vi kommer til din bedrift/kantine hvor vi sammen tilbereder kveldens delikatesser som senere nytes i hyggelig lag. Vår meget erfarne thaikokk vil se til at rettene tilberedes etter alle kunstens regler og er klare for servering. Kurset gir en innføring i de viktigste urter og krydder og viser hvordan råvarer behandles og tilberedes. Dere vil lære å tilberede de mest kjente thairettene med et spekter av smaker og tilsetninger. Kurspakken inkluderer 1 forrett og 2 hovedretter som kan velges fra vår meny på www.siamoriental.no Andre ønsker avtales spesielt. Vi tilpasser opplegg etter behov og størrelse på gruppen og bringer med alle råvarer for tilberedning. Pris etter avtale. [-]
Les mer
Oslo kommune 1 semester 39 900 kr
03 Sep
Vin sommelier utdannelse i samarbeid med Beverage Academy. Offentlig godkjent fagskole, 30 studiepoeng. [+]
Vi har gleden av å tilby sommelierutdanning i samarbeid med Beverage Academy (Norsk Vinfagskole), som har Norges eneste offentlig godkjente fagutdanning innen vin, øl og brennevin. Omfanget er 30 fagskolepoeng, dvs. ½ årsenhet. Gjennomføringsform er forelesninger via web-TV og 6 samlinger ved KIT Akademiet i Oslo. Utdanningen gjennomføres på 1 år. Offentlig godkjent fagutdanning (30 fagskolepoeng) Sommelier- og bransjeutdanning i ett studium Studiefinanisering i Lånekassen   At teorien undervises via web-tv-forelesninger gir deg en rekke fordeler: Studér når og hvor du vil Studér i ditt eget tempo Repetér forelesningene så mye du vil Jobb ved siden av studiene Samlingstiden frigjøres til 100% praktisk og opplevelsesbasert læring   Kvalifikasjoner etter gjennomført utdanning Utdanningen kvalifiserer for de yrkene der man arbeider med vin, øl og brennevin til daglig. Vinkelner er ett av yrkene studiet gir opplæring i, og bestått eksamen gir deg derfor vinkelnertittel, vinkelnernål og medlemskap i Norsk Vinkelnerforening. Studiet kvalifiserer til opptak ved WSET Diploma, som igjen er kvalifiserende for opptak til det berømte Master of Wine-studiet.   Undervisning Undervisningsformen forelesninger på web-TV med interaktive øvingsoppgaver, samt samlinger ved KIT Akademiet i Oslo. Dette gir en god blanding av teori, egenaktivitet, smaking og praktiske øvelser. Du får undervisning med et knippe lærere som er blant Norges dyktigste innenfor sine fagfelt, med den meget erfarne vinlæreren Cathinca Dege i spissen.   Mat og vin/brennevin I tillegg til et stort antall vinsmakinger ved skolen gjennomfører vi kurs i mat og drikkekombinasjoner med Sommelier-Norgesmester Simon Zimmermann, der det meste innen smakskombinasjoner innenfor gourmetkunsten blir prøvd ut. Du får også kurs i norsk tradisjonsmat og akevitt med Halvor Heuch.   Samlingsdatoer • 3. – 4. september: Vinsmaking• 8. – 9. oktober: Sommelier Benkplass• 12. – 13. november: Vinsmaking• 28. – 29. januar: Vinsmaking• 11. – 12. mars: Sommelier Kjøkken• 8. – 9. april: Brennevin Benkplass   Teoriundervisning på nett I periodene mellom samlingene gjennomgår du studiets nett-forelesninger. Forelesningene er basert på web-tv med interaktive øvingsoppgaver i bakkant av hver forelesning. Dette guider deg gjennom hele studiets pensumlitteratur. Forelesningene blir gjort tilgjengelig for deg via Beverage Academys studentnett. Du kan ta dem når det passer for deg, og repetere forelesningene så mye du vil.   Prosjektoppgave I løpet av studiet skal du skrive en prosjektoppgave. Oppgaven gir deg en faglig fordypning i et selvvalgt tema innenfor studiets pensum. Oppgaven løses individuelt, og har et omfang tilsvarende 3 ukers studieinnsats.   Offentlig godkjenning Utdanningen er godkjent av NOKUT (Myndighetenes tilsynsorgan for fagskoler og høgskoler). Dette sikrer at denne fagutdanningen oppfyller nasjonale kvalitetsstandarder.   Studiefinansiering Utdanningen er godkjent for stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning.   Eksamen, vurderingskriterier og karakterskala Eksamen: • 27-28. mai 2019   Bestått Fagutdanning forutsetter bestått teoretisk og praktisk eksamen samt godkjent prosjektoppgave.Oppmelding til eksamen forutsetter deltakelse i minimum 85% av undervisningen. Vi benytter karakterskala A til E for bestått (der A er høyeste og E er laveste karakter) og F for ikke bestått. [-]
Les mer
Nettbasert kurs 149 kr
Har du lyst å lage enkel og næringsrik barnemat selv? Lær alt du trenger å vite for å bli trygg på at det du gjør er bra nok for barnet ditt! [+]
Barnematportalen for deg som er småbarnsforeldre Visst hade det vært utrolig deilig å føle seg rolig og trygg når man lager egen babymat? Være trygg å lage mat som man vet er bra for barnet sitt og se at barnet spiser og liker det? Bare det å vite hvordan man planlegger og legger til rette for at matlaging blir enkelt og gøy. Babymat kan være både enkelt og sunn, som når du lager mat til resten av familien og enkelt kan tilpasse den samme maten til babyen din   Vil du:  Gi barnet den beste starten Lage sunn og enkel barnemat  Gi barnet nok jern  Lage rask og næringsrik mat Gi barnet ditt forutsetningen til å holde seg frisk i barnehagen   Barnematportalen- fra første maten til skolestart  Portalen inneholder over 30 oppskrifter med videoinstruksjon og 19 foredrag, men stadig nye oppskrifter og temaer som er aktuelt for deg som er småbarnsforeldre. Dette er et medlemsportal hvor du får tilgang på det material du trenger med regelmessig oppfølging fra Ernæirngsterapeut og forfatter Malin Bruset i Facebook gruppen som hører til, hvor du kan spørre alle spørsmål du har.   Barnematportalenmat- er idag delt inn i følgende temaer: Tema 4-6 måneder Introduksjon Hygiene og oppbevaring Vanlige utfodringer  Tema 7-9 måneder Jern Vitamin B12 Ernæring Babystyrt mattilvenning Kresne barn Tema 10-12 måneder Drikke til barn Melkeprodukter Småspist eller storspist Sukker til små barn Rutiner og familiemat Tema Alle aldre Salt Ferdigmat Økologisk Kosttilskudd Genetikk, tarm og miljø Bursdag uten sukker   Om kursleder Malin Bruset: Ernæringsterapeut Forfatter av boken Den lille barnematbibelen Mor til to barn- Ronja på 6 år og Isak på 3 år Blogger på malinbruset.com   [-]
Les mer
Oslo kommune 4 timer 1 350 kr
13 Aug
08 Sep
24 Sep
Thaimat er lett, elegant, frisk og smakfull mat som bringer solen inn i våre frosne, nordiske kropper. [+]
Thaimat er gladmat fra en varm og rik kultur. Thaimatkurset gir deg anledning å møte nye råvarer, nye smaker og få nye munnopplevelser. Smakssenteret pepres av inntrykk og opplevelsen varer lenge. Kontrasten til det tradisjonelle norske kjøkken kan vel knapt bli større. Menyen tar for seg noen av de mest typiske thairettene; Vårruller, både ferske og friterte, Tom Ka Gai-suppe, Satai med kylling og peanøttsaus, And i rød currysaus og Fiskekaker, bare for å nevne noen av kursrettene. I Østen kjenner de til flere smaker enn her i vest. Tradisjonelt har vi brukt salt som smaksforsterker. I Thailand er man flinkere til å jobbe med hele smaksopplevelsen. Man er flinke til bruke forskjellige typer sødmer og kilder til syrlighet. Dessuten inngår smaken umami naturlig i mange av tilsetningssausene man bruker i thaimat. Begrepet umami var ukjent i Norge for få år siden, men i dag blir den innviede sekten stadig større. Stadig flere innforståtte kursgjester nikker diskré når umami bringes på banen.Bli med på thaimatkurset, så kan også du nikke bekreftende om noen spør om umami. Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der.I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no.  Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår. [-]
Les mer
Oslo kommune 4 timer 1 350 kr
10 Sep
Ønsker du å spise mindre kjøtt, trengerkunnskap om hvordan man lager god og næringsrik mat uten kjøtt [+]
Har du et familiemedlem som har blitt vegetarianer og funderer på hvordan du kan ha næringsrike felles måltid eller ønsker å legge om til et kosthold med mindre bruk av kjøtt? På dette kurset går lærer man å lage gode, smakfulle og næringsrike retter uten kjøtt. En god idé kan være å starte med en eller to kjøttfrie dager i uken – og da er disse rettene gode å ha.   Hva lærer du?   • Vi gjennomgår kroppens behov for næringstoffer, vitaminer etc., og hvordan man kan imøtekomme dette uten bruk av kjøtt som råvare   • Hvordan kostholdet skal oppleves som variert • Erstatninger for kjøtt • Tilberedningsteknikker for grønnsaker   • Tilberedningsteknikker for grønnsaker       Vi legger dette opp som et tapaskurs slik at man får cirka 15-20 retter til repertoiret. Du får personlig oppfølging og veiledning underveis i kurset. Vi avslutter som vanlig med et herlig måltid.   Kurset starter på mandager kl 18, og på lørdager kl 12. Meld deg på hobbykurs kr. 1350,- Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs.  Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost. [-]
Les mer
Oslo kommune 4 timer 1 350 kr
25 Aug
La fredagstacoen bli en ekte opplevelse som bringer deg og dine gjester til Mexico, der USA og Sør-Amerika møtes [+]
Meksikansk Fiesta!   Chef Sylvia Vavik er en evig student av meksikanske mattradisjoner. Som liten lærte hun først å lage mat hos bestemoren sin, helt nord i Mexico på grensen mot USA. Senere flyttet hun med familien til Houston i Texas hvor hun vokste opp. Hun har med andre ord “texmex” flytende i blodet. Nå bor hun i Norge, men hun reiser stadig tilbake i Mexico for å studere klassisk meksikansk kokkekunst.   Men selv om hun nok har den viktigste delen av utdannelsen sin fra familien har hun den formelle kokkekunst utdannelse fra Norge. Her til lands har hun blant annet deltatt i - og vunnet - kokkeprogrammet Norges Grillmester i 2015.   Der fikk seerne en liten smak av hva Chef Sylvia brenner for. Hun har blant annet taco stand i Mathallen og dette er en del av hennes ustanselige misjonering for meksikansk mat. Kom innom og få en autentisk smak av nordre Mexico - der De Forente Stater møter Sør-­Amerika og maten er til å dø for.   Meksikansk Fiesta Du kjenner kanskje meksikansk mat som et hardt "skjell" med kjøttdeig, tomatsaus og forskjellige tilbehør. “Taco-fredag” har blitt et vanlig fenomen i Norge. Men det masseproduserte produktet nordmenn flest kjenner som taco er nok like meksikansk som en Grandiosa kan kalles italiensk pizza, om ikke mindre.   På dette kurset inviterer Chef Sylvia til kjøkkenet for å vise fram ekte meksikansk husmannskost. Meksikansk mat kommer først og fremst fra hjertet. Det er mat med masse krydder og mye smak. På kurset vil du få en innføring ien lidenskapelig og autentisk meksikansk matopplevelse,og noen hemmelige triks som ikke er å finne i boka.   Mange av hovedingrediensene kjenner du nok til? Mais, bønner, avokado, chili og ris. Men i Mexico er maten knyttet like mye til kulturen, samvær mellom mennesker og tradisjoner.   La fredagstacoen bli en ekte opplevelse som bringer deg og dine gjester til Mexico, der USA og Sør-Amerika møtes.   Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der.I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no.  Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.     [-]
Les mer
Oslo kommune 4 timer 1 350 kr
27 Aug
Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur.Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lan... [+]
Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur.Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.  Mens franske fiskere kunne bruke vinteren til å fange østers, kamskjell og andre delikatesser langs lange sandstrender, var de samme artene «trygge» i utilgjengelige, dype norske fjorder. Det samme var gjedde og abbor under tykk ferskvannsis. Det var viktig å bruke tiden på det som gav avkasting. Og det var om å gjøre og ta vare på «investeringen» slik at den holdt seg gjennom vinteren.I dag er situasjonen en annen. Råvarene er lettere å få tak i, men vår matkultur har ikke tatt inn over seg disse delikatessene. Vi spiser fortsatt nesten bare laks, torsk og fiskeboller. Vi har råvarene, men ikke kulturen. Men vi kan videreutvikle oss. Vi kan bli flinkere til å spise alt det deilige man finner under vann.  Praktisk filetering av rund og flat fisk. Grundleggende tilberedningsmetoder som graving, varmrøking, marinering, sylting, speking, damping, pannesteking. i tillegg til koking av kraft til supper og sauser samt å lage farser av fisk. Deltagerne får jobbe med sjøkreps og hummer Det blir laget en del mat, så det vil også spises en hel del fiskemat. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs.   [-]
Les mer
Stavanger Oslo kommune 2 timer 590 kr
Bli med på kurs og lær å lage god og næringsrik babymat. Vi viser hvor enkelt det er å kombinere babyens mat med det resten av familien spiser, og du får tips, opp... [+]
Ta med barnet på en oppdagelsesreise i matens verden, fylt av gode smaksopplevelser og næring! Vi lager verdens beste babygrøt, barnets første moser og gir gode tips om gode råvarer og hvordan kombinere den minstes mat med det familien ellers spiser. Det er ingen grunn til at du skal lage ulike retter selv om du har fått en baby i hus. Dere får også mange gode råd og tips som hele famlien vil ha glede og nytte av.   Hva du lærer på våre kurs: Når bør jeg introdusere mat? Hva bør jeg starte med? Skal det være most eller skal det være mat babyen selv kan holde? Hva gjør jeg om babyen min ikke vil spise? Babystyrt mattilvenning Hvordan skal jeg introdusere nye smaker? Og få babyen til å like ulik smak og konsistens? Hva inneholder babymaten, hva trenger en baby og hvordan få nok jern i hjemmelaget mat? Vi viser også hvor enkelt det er å lage god, næringsrik mat helt fra grunnen av, med naturlige råvarer du finner i nærbutikken. Maten faller i smak hos både små og store.   Hva er inkludert: På våre kurs er det alltid god tid til spørsmål, her kan du spørre om alt du måtte lure på. Det er god steming, lav terskel for å stille spørsmål - som nybakt mor og/ eller far er det mye man lurer på. Kursene varer i 2,5t. Inkludert i prisen er det smaksprøver på alt vi lager, både for liten og stor. Babyen må derfor gjerne være med. Dere får også med dere hjem et kurshefte med oppskrifter og tips/ råd og en goodiebag. Dette er en fin formiddagsaktivitet for deg/ dere og babyen i permisjon.   Hvorfor er dette noe for meg: Barnematen som lages ut fra rene råvarer hjemme på kjøkkenbenken, er og vil alltid være den beste starten i livet. Hjemmelaget mat gir barna positive smaksopplevelser, sunn matglede, erfaring i matlaging, god helse og sunn matkultur som de vil nyte godt av hele livet.   Kurs tilpasset allergier, intoleranser etc. [-]
Les mer
1 dag 250 kr
På forespørsel
Hvordan smake på vin og vindruens aroma - Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. [+]
  Kun fantasien setter grenser. Kombinasjonen vin og mat er umettelig. Alle deltakere får med seg vinhefte hjem, en Power Point presentasjon og vinkurset holdes av en universitetsutdannet vinekspert: en ønolog. Introduksjonskurs i vinsmaking (kanskje best hvis man virkelig ønsker noe mer generelt).Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. Dette er et kurs som passer for de fleste, da selv den mest erfarne vinsmaker her lærer noe nytt!  Alt inkludert 250 kr/pers (prisen forutsetter også vin med forbehold om nok deltakere). [-]
Les mer

Lukk Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies).
Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.