Matkurs og drikke
Du har valgt: Vestfold
Nullstill
Filter
Ferdig

-

3 treff ( i Vestfold ) i Matkurs og drikke
 

Horten 7 timer 2 500 kr
02 Dec
Lær å brygge ditt eget øl! Vi har holdt bryggekurs i over 7 år og vil gjerne lære også deg om verdens beste hobby. [+]
Ta med deg venner eller kolleger på en lærerik og hyggelig dag sammen med oss – vi holder kurs i hjemmebrygging hver tredje lørdag! Det serveres hjemmelagde frokostpølser, varm lunsj med omvisning på Horten Mikrobryggeri og smaksprøver av øl underveis i kurset. I tillegg får hver deltager med seg ca. 8 liter hjemmebrygget øl hjem, flasker får du av oss. Kurset er tilpasset 6 – 8 deltagere og har en kursavgift på 2 500,- per deltager. Første kurs etter jul avholdes 14. januar og hver tredje lørdag fremover mot sommeren. Kurset avholdes i våre lokaler i Thuegata 2 i Horten. Ta kontakt på e-post post@borrebrygg.no for å bestille plass på kurset. Angi hvilken dato du foretrekker. Vi brygger to forskjellige øl på hvert sitt Beer Brew 60 bryggeapparat. Kurset har en varighet på ca. 7 timer der vi går detaljert igjennom hele bryggeprosessen og lærer om ølets historie underveis. Siden 2010 har vi avholdt kurs for over 500 glade ølbryggere, så du er i trygge og erfarne hender hos oss. Oppstart Vi starter dagen kl. 09:00 med registrering og introduksjon av dagen før vi setter i gang med bryggeprosessen.  Igjennom hele dagen foreleses det om ølets historie og bryggeprosessen. Underveis svarer vi på eventuelle spørsmål du måtte ha. Lunsj Ca. kl. 13:00 tar vi en liten spasertur til Horten Mikrobryggeri der vi får en omvisning etterfulgt av en times lunsj med smaking og bedømming av 4-5 forskjellige øl som er brygget på stedet. Vi fortsetter bryggeprosessen etter lunsj og avslutter dagen ca. kl 16:00. Etter gjennomført og godkjent kurs får hver deltager et kursbevis. Har du spørsmål eller har lyst til å melde deg på et kurs? Ta kontakt på e-post post@borrebrygg.no Dersom det ønskes kurs for større grupper, utdrikkingslag eller team- building kan vi skreddersy kurs tilpasset dine ønsker. Vi ser frem til å dele en hyggelig og lærerik øldag med deg! [-]
Les mer
Stavanger Sandefjord Og 3 andre steder 2 timer 590 kr
18 Nov
20 Nov
21 Nov
Bli med på kurs og lær å lage god og næringsrik babymat. Vi viser hvor enkelt det er å kombinere babyens mat med det resten av familien spiser, og du får tips, opp... [+]
Ta med barnet på en oppdagelsesreise i matens verden, fylt av gode smaksopplevelser og næring! Vi lager verdens beste babygrøt, barnets første moser og gir gode tips om gode råvarer og hvordan kombinere den minstes mat med det familien ellers spiser. Det er ingen grunn til at du skal lage ulike retter selv om du har fått en baby i hus. Dere får også mange gode råd og tips som hele famlien vil ha glede og nytte av.   Hva du lærer på våre kurs: Når bør jeg introdusere mat? Hva bør jeg starte med? Skal det være most eller skal det være mat babyen selv kan holde? Hva gjør jeg om babyen min ikke vil spise? Babystyrt mattilvenning Hvordan skal jeg introdusere nye smaker? Og få babyen til å like ulik smak og konsistens? Hva inneholder babymaten, hva trenger en baby og hvordan få nok jern i hjemmelaget mat? Vi viser også hvor enkelt det er å lage god, næringsrik mat helt fra grunnen av, med naturlige råvarer du finner i nærbutikken. Maten faller i smak hos både små og store.   Hva er inkludert: På våre kurs er det alltid god tid til spørsmål, her kan du spørre om alt du måtte lure på. Det er god steming, lav terskel for å stille spørsmål - som nybakt mor og/ eller far er det mye man lurer på. Kursene varer i 2,5t. Inkludert i prisen er det smaksprøver på alt vi lager, både for liten og stor. Babyen må derfor gjerne være med. Dere får også med dere hjem et kurshefte med oppskrifter og tips/ råd og en goodiebag. Dette er en fin formiddagsaktivitet for deg/ dere og babyen i permisjon.   Hvorfor er dette noe for meg: Barnematen som lages ut fra rene råvarer hjemme på kjøkkenbenken, er og vil alltid være den beste starten i livet. Hjemmelaget mat gir barna positive smaksopplevelser, sunn matglede, erfaring i matlaging, god helse og sunn matkultur som de vil nyte godt av hele livet.   Kurs tilpasset allergier, intoleranser etc. [-]
Les mer
Friluftskurs 1 000 kr
Riktig partering gjør gourmetretten til en nytelse! [+]
Slaktekurs og partering     Riktig utført slakt sikrer høy kjøttkvalitet!Her lærer du slakting fra a til å, hvor du får muligheten til å bruke kniven selv. Dette kurset er det vi kaller matnyttig! Pris kr. 1000,-  Vi tilbyr kurs for både grupper og enkeltpersoner, over flere dager eller på times basis. Vi kommer gjerne til deg for å holde kurs.  Kontakt oss for ytterligere informasjon.  Neste kurs starter: lørdag 30. mai 2015 kl. 1000.  (både slakt og partering)  [-]
Les mer

Lukk Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies).
Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.
;