Servicekurs - fagbrev
Hordaland
Du har valgt: Fjell
Nullstill
Filter
Ferdig

-

39 treff ( i Fjell ) i Servicekurs - fagbrev
 

Nettkurs 100 timer 23 900 kr
24 Apr
Er du, eller har du vært ansatt ved et håndverks- eller et industribakeri? Har du erfaring med å produsere bakevarer av deiger, kremer og masser? Med et svennebrev i b [+]
Er du, eller har du vært ansatt ved et håndverks- eller et industribakeri? Har du erfaring med å produsere bakevarer av deiger, kremer og masser? Med et svennebrev i bakerfaget får du dokumentert din kompetanse, og kan kalle deg faglært baker.  Teorikurs til svennebrev er første steg på veien.   [-]
Les mer
Nettkurs 100 timer 23 900 kr
30 Apr
Jobber du i en slakteribedrift med nedskjæring og bearbeiding av ulike sorter slakt som storfe, svin, lam eller fjørfe? Eller er du ansatt i en mindre bedrift hvor du [+]
Jobber du i en slakteribedrift med nedskjæring og bearbeiding av ulike sorter slakt som storfe, svin, lam eller fjørfe? Eller er du ansatt i en mindre bedrift hvor du deltar i flere deler av kjøtt- og nedskjæringsprosessen? Med et svennebrev i kjøttskjærerfaget får du dokumentert din kompetanse, noe som blir stadig viktigere i arbeidslivet. Teorikurs til svennebrev er første steg på veien.   [-]
Les mer
Nettkurs 10 000 kr
Nettkurs uten samlinger med nettforelesninger [+]
Salg og reiseliv vg2Nettkurs uten samlinger med nettforelesningerVg2 salg og reiseliv handler om å utvikle kommersiell forståelse gjennom markedsføring, samhandling, lønnsomhetsanalyse og organisasjonsutvikling. Gjennom utforsking av arbeidsformer og teknologi skal elevene bygge og holde ved like profesjonelle relasjoner og utvikle yrkesidentitet. Programfagene handler videre om å tilpasse og skape salgs-, reiselivs- og serviceopplevelser til ulike målgrupper og markeder. Dette handler om å utnytte lokale, nasjonale og internasjonale ressurser bærekraftig for å skape merverdi i samfunnet. Alle fag skal bidra til å realisere verdigrunnlaget for opplæringa. Vg2 salg og reiseliv skal bidra til at elevene møter kunder og gjester med respekt for identitet og kulturelt mangfold. Programfagene skal også bidra til skaperglede og innovasjon gjennom utforsking av muligheter, målgrupper og markeder. Videre skal programfagene være med på å utvikle kunnskap om etiske utfordringer innenfor salg og reiseliv. Felles programfag: forretningsdrift • innovasjon og markedsføring • kultur og kommunikasjon Start: Når du selv ønskerVarighet: En innlevering for hvert fag – i alt 3Pris: Felles programfag: kr. 10.000,- ekskl lærebøker og eksamensavgift(Kan deles i 4 avdrag med kr. 200,- i avdragsgebyr pr. avdrag.) Tidsplan• Kurset kan tas etter egen tidsplan med innlevering av mapper til retting.• Du velger selv når du vil starte opp med kurset og du velger selv hvor lang tid du vil bruke. Innleveringer• En innlevering for hvert fag – i alt 3.• Kurset er i tråd med læreplanens kompetansemål. LånekasseKurset er godkjent i Lånekassen. Yrker som bygger på vg2 salg, service og sikkerhet:• Reiselivsmedarbeider • SalgsmedarbeiderEksamensform • Privatisteksamen etter gjeldende regler. Prosjekt til fordypning• Forskrift for prosjekt til fordypning gjelder. [-]
Les mer
Nettkurs 100 timer 23 900 kr
09 Jan
Har du produsert pølsevarer, pålegg, deiger, farser, posteier eller ruller? Har du erfaring fra ferskvare, vært ansatt i en industribedrift, eller har erfaring med pro [+]
Har du produsert pølsevarer, pålegg, deiger, farser, posteier eller ruller? Har du erfaring fra ferskvare, vært ansatt i en industribedrift, eller har erfaring med produksjon på annen måte? Med et svennebrev i pølsemakerfaget får du dokumentert din kompetanse, noe stadig flere arbeidsgivere setter pris på.  Teorikurs til svennebrev er første steg på veien.   [-]
Les mer
Klasserom + nettkurs Nydalen Oslo Og 6 andre steder 1 semester 21 900 kr
20 Jan
20 Jan
20 Jan
Ta teorikurs (vg3) til fagbrev Salgsmedarbeider. K2 tilbyr eksamensforberedende kurs (privatist). Passer for deg som har erfaring innen salgsmedarbeiderfaget. [+]
Salgsmedarbeiderkurset er for deg som jobber med salg, service og kundebehandling. Kurset gir deg teorien (vg3) som du må ha før du kan avlegge fagprøven. Du lærer om kundebehandling, salg og markedsføring av produkter og tjenester. Innhold/temaer Sentrale emner i opplæringen er blant annet: Drift og lønnsomhet bruke nøkkeltall for å øke lønnsomhet og redusere svinn utnytte ressurser effektivt og ansvarlig for å sikre merverdi og bærekraft i bedriften forvalte lovverk og etiske rettningslinjer for å bidra til kode kundeopplevelser og et godt arbeidsmiljø Salg og markesføring bygge merkevarer og tilpasse markesføring salgsprossesen - skape merverdi i møte mellom tilbyder og kunder salg, mersalg og gjensalg Kommunikasjon og relasjoner kommunisere med kunder og samarbeidsaktører i egnede kanaler innhente og bruke kundedata bygge kundelojalitet formidle produktinformasjon til ulike målgrupper For mer informasjon se utdanningsdirektoratets sider udir.no Dette passer for deg som Har erfaring innen salg og markedsføring og som ønsker å formalisere kompetansen din. Erfaringen din må være relevant og vurderes alltid opp mot læreplanmålene for faget.  Gjennomføring Kurset gjennomføres både som klasseromsundervisning og nettundervisning på kveldstid en kveld i uken over ett semester. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb. CampusKlasseromsundervisning en kveld/dag pr uke på campus. Ett semester NettundervisningLive undervisning en kveld/dag pr uke sammen med andre deltakere via Teams. Opptak gjør det enkelt å repetre fagstoffet. Ett semester.  Du kan se video for hvordan nettundervisning fungerer. Din digitale læringsportal og Oficce 365 I tillegg til undervisningen får du tilgang til K2s digitale læringsportal. Med Office 365 får du student-e-post, Office pakken, tilgang til samhandlingsverktøyet Teams og lagringsplass. Eksamen Som praksiskandidat tar du teorieksamen i lærefaget. Eksamen arrangeres 2 ganger pr år og oppmeldingsfristene er normalt 15. september og 1. februar. Husk at betaling av eksamensavgiften skjer ved oppmelding. Hva må til for å få fagbrev Du må ha bestått teorieksamen for å kunne ta den praktiske fagprøven. I tillegg må du dokumentere min 5 års relevant arbeidspraksis. Fagopplæringskontoret i ditt fylke vurderer din arbeidspraksis og arrangerer svenneprøven. Veiledning Vi har veiledere med mange års erfaring som står klare til å hjelpe deg! Er du usikker ta gjerne kontakt med oss for gratis veiledning.  Ønsker du mer informasjon om kurset velg "Send meg info"-knappen under. Vil du chatte med oss, klikk på ikonet nederst i høyre hjørne. Lånekassestøtte Utdanningen er godkjent i lånekassen. Du søker direkte via lanekassen.no. Alt du må vite om lån og stipend fra Lånekassen som deltaker hos K2 utdanning Støtteordning Er du organisert i en fagforening, kan du i de fleste fagforeningene søke støtte til utdanning. Dersom du er organisert bør du sjekke med din fagforening om muligheter for støtte, frister og hvordan du søker. Forkunnskaper Du må ha fullført grunnskole eller tilsvarende opplæring. Minoritetsspråklige bør ha minimum B1-nivå i norsk muntlig og skriftlig. Dersom du har behov for å lære mere norsk før du starter på utdanning har vi norskkurs på forskjellig nivå (A1-B2). Språkkursene er digitale med personlig oppfølging fra lærer. Se alle norskkurs K2 tilbyr. Krav til utstyr Som deltaker hos K2 må du ha tilgang til pc i undervisningen og eksamen. I tillegg trenger du PC-versjonen av Office eller tilsvarende programmer. Online-versjonen som du får tilgang til som deltaker hos K2, kan ikke benyttes på eksamen da denne krever nettilgang. Se hva du har tilgang til av nettbaserte ressurser på eksamen. Praktisk info Du finner mye informasjon om ofte stilte spørsmål på nettsiden vår under praktisk info.   [-]
Les mer
Nettstudie 17 900 kr
Reiselivsfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli reiselivsmedarbeider. [+]
Reiselivsfaget på NooA videregående skole består av de tre nettkursene: Service- og vertskapsrollen, Salg og markedsføring og Drift. Du kan gjennomføre studiet uansett hvor du bor og ta det samtidig som du er i full jobb. Du kan starte når du vil og ta kursene samlet eller hver for seg.   Arbeidsoppgaver Reiselivsmedarbeidere jobber med salg av forretnings- og feriereiser. De koordinerer transport, overnatting og utflukter. I tillegg beregner de priser for kunden. Vanlige arbeidsoppgaver for en reiselivsmedarbeider: gi råd og veiledning om reiser og reisemål ta imot bestillinger reservere billetter, overnatting og utflukter markedsføre bedriften planlegge og gjennomføre aktiviteter og opplevelser Reiselivsmedarbeidere er ofte bedriftens ansikt utad. De må yte god service og ha gode språkkunnskaper. Jobbmuligheter for reiselivsmedarbeidere Reiselivsmedarbeidere jobber i reise- og bookingbyråer, hos turoperatører, flyselskaper, jernbaneselskaper, event- og opplevelsesbedrifter, turistkontorer og cruiseselskaper. [-]
Les mer
Klasserom + nettkurs Nydalen Oslo Og 6 andre steder 1 semester 21 900 kr
21 Jan
21 Jan
21 Jan
Ta teorikurs (vg3) til fagbrev Kokk. K2 tilbyr eksamensforberedende kurs (privatist). Passer for deg som har erfaring innen kokkefaget. [+]
Dette er kurset for deg som har allsidig erfaring innen kokkeyrket og ønsker fagbrev Innhold/temaer Håndverksferdigheter, fagkunnskap og måltidsutvikling vurdering og valg i forbindelse med råvarer, tilberednings- og serveringsmetoder, allergener, ernæring og økonomi samspillet mellom råvarenes bruksområder, sammensetning og egenskaper, håndlag, teknologi, kreativitet og sensorikk allergenmerking, næringsberegning og kalkulasjon i tilberedning av måltider og utvikling av menyer tilpasset sesong, anledning og kunders ønsker og behov ulike mattradisjoner, trender og religioner  Kvalitet og trygg mat personlig hygiene, produksjonshygiene og næringsmiddelhygiene råvarebehandling og trygg produksjon og om å følge virksomhetens kvalitetssystem lover og forskrifter som regulerer produksjon og omsetning av mat og drikke  Bærekraftig produksjon arbeidsflyt gjennom planlegging, samarbeid og kommunikasjon for å redusere svinn og øke lønnsomheten ressursutnyttelse og om bransjens påvirkning på miljøet gjennom valg av råvarer bærekraftig produksjon om avfallshåndtering, resirkulering og forebygging av utslipp til miljøet  Arbeidsliv og yrkesidentitet kunnskap om pliktene og rettighetene i arbeidslivet og betydningen av trepartssamarbeidet skape et psykososialt og fysisk arbeidsmiljø som fremmer helse, miljø og sikkerhet sosial kompetanse og samarbeidsevne, kritisk tenkning og respekt for meningsforskjeller og forståelse av hvordan dette påvirker arbeidsmiljø og produktivitet For mer informasjon se utdanningsdirektoratets sider Udir.no  Dette passer for deg som Har erfaring som assistent/kokk fra for eksempel bistro, restaurant eller catering og ønsker å formalisere kompetansen din. Erfaringen din må være relevant og vurderes alltid opp mot læreplanmålene for faget. Gjennomføring Kurset gjennomføres både som klasseromsundervisning og nettundervisning på kveldstid en kveld i uken over ett semester. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb. CampusKlasseromsundervisning en kveld/dag pr uke på campus. Ett semester NettundervisningLive undervisning en kveld/dag pr uke sammen med andre deltakere via Teams. Opptak gjør det enkelt å repetre fagstoffet. Ett semester.  Du kan se video for hvordan nettundervisning fungerer. Din digitale læringsportal og Oficce 365 I tillegg til undervisningen får du tilgang til K2s digitale læringsportal. Med Office 365 får du student-e-post, Office pakken, tilgang til samhandlingsverktøyet Teams og lagringsplass. Eksamen Som praksiskandidat tar du teorieksamen i lærefaget. Eksamen arrangeres 2 ganger pr år og oppmeldingsfristene er normalt 15. september og 1. februar. Husk at betaling av eksamensavgiften skjer ved oppmelding. Hva må til for å få fagbrev Du må ha bestått teorieksamen for å kunne ta den praktiske fagprøven. I tillegg må du dokumentere min 5 års relevant arbeidspraksis. Fagopplæringskontoret i ditt fylke vurderer din arbeidspraksis og arrangerer svenneprøven. Veiledning Vi har veiledere med mange års erfaring som står klare til å hjelpe deg! Er du usikker ta gjerne kontakt med oss for gratis veiledning.  Ønsker du mer informasjon om kurset velg "Send meg info"-knappen under. Vil du chatte med oss, klikk på ikonet nederst i høyre hjørne. Lånekassestøtte Utdanningen er godkjent i lånekassen. Du søker direkte via lanekassen.no. Alt du må vite om lån og stipend fra Lånekassen som deltaker hos K2 utdanning Støtteordning Er du organisert i en fagforening, kan du i de fleste fagforeningene søke støtte til utdanning. Dersom du er organisert bør du sjekke med din fagforening om muligheter for støtte, frister og hvordan du søker. Forkunnskaper Du må ha fullført grunnskole eller tilsvarende opplæring. Minoritetsspråklige bør ha minimum B1-nivå i norsk muntlig og skriftlig. Dersom du har behov for å lære mere norsk før du starter på utdanning har vi norskkurs på forskjellig nivå (A1-B2). Språkkursene er digitale med personlig oppfølging fra lærer. Se alle norskkurs K2 tilbyr. Krav til utstyr Som deltaker hos K2 må du ha tilgang til pc i undervisningen og eksamen. I tillegg trenger du PC-versjonen av Office eller tilsvarende programmer. Online-versjonen som du får tilgang til som deltaker hos K2, kan ikke benyttes på eksamen da denne krever nettilgang. Se hva du har tilgang til av nettbaserte ressurser på eksamen. Praktisk info Du finner mye informasjon om ofte stilte spørsmål på nettsiden vår under praktisk info.       [-]
Les mer
Nettstudie 17 900 kr
Resepsjonsfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli resepsjonist. [+]
Resepsjonsfaget på NooA videregående skole består av de tre nettkursene: Vertskapsrollen, Salg og Drift. Du kan gjennomføre studiet uansett hvor du bor og ta det samtidig som du er i full jobb. Du kan starte når du vil og ta kursene samlet eller hver for seg. Arbeidsoppgaver Resepsjonister hjelper gjester med å få et hyggelig opphold ved å gi dem god service og informasjonen de trenger. De tar imot gjester ved hoteller og andre steder med behov for resepsjon. Vanlige arbeidsoppgaver for resepsjonister: sjekke inn og ut gjester hjelpe gjestene med spørsmål og utfordringer gi generell informasjon til gjestene salg og booking bidra med markedsføring Resepsjonisten er bedriftens ansikt utad. Derfor er det viktig å være hjelpsom, hyggelig overfor og ha gode språkkunnskaper. Jobbmuligheter for resepsjonister Resepsjonister arbeider på hoteller og andre overnattingssteder, konferansesentre og større private og offentlige kontorer og arbeidsplasser. [-]
Les mer
Nettkurs 100 timer 23 900 kr
22 Apr
Har du produsert pølsevarer, pålegg, deiger, farser, posteier eller ruller? Har du erfaring fra ferskvare, vært ansatt i en industribedrift, eller har erfaring med pro [+]
Har du produsert pølsevarer, pålegg, deiger, farser, posteier eller ruller? Har du erfaring fra ferskvare, vært ansatt i en industribedrift, eller har erfaring med produksjon på annen måte? Med et svennebrev i pølsemakerfaget får du dokumentert din kompetanse, noe stadig flere arbeidsgivere setter pris på.  Teorikurs til svennebrev er første steg på veien.   [-]
Les mer
Nettkurs 100 timer 23 900 kr
06 Jan
Er du, eller har du vært ansatt ved et konditori eller et bakeri? Kanskje har du også erfaring med produksjon av sjokolade, glasurer og kaker? Med et svennebrev i kond [+]
Er du, eller har du vært ansatt ved et konditori eller et bakeri? Kanskje har du også erfaring med produksjon av sjokolade, glasurer og kaker? Med et svennebrev i konditorfaget får du dokumentert din kompetanse, og kan kalle deg faglært konditor.  Teorikurs til svennebrev er første steg på veien.   [-]
Les mer
Nettkurs 80 timer 17 800 kr
09 Jan
Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse. AOF Norge tilbyr [+]
Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse. AOF Norge tilbyr fagbrevkurs som gir deg den nødvendige teoretiske kunnskapen innenfor ditt fagfelt.Med et fagbrev vil du bli mer ettertraktet på arbeidsmarkedet. Det gir også et kvalitetsstempel på din kompetanse som stadig flere arbeidsgivere krever. [-]
Les mer
Nettkurs 100 timer 23 900 kr
11 Sep
Er glad i å lage mat og har vært, eller er, ansatt i restaurantbransjen? Eller har tilberedning av mat til mange mennesker vært din arbeidsoppgave i en bedrift? Med et [+]
Er glad i å lage mat og har vært, eller er, ansatt i restaurantbransjen? Eller har tilberedning av mat til mange mennesker vært din arbeidsoppgave i en bedrift? Med et fagbrev i kokkfaget får du dokumentert din kompetanse og kan kalle deg faglært kokk.  Teori til fagbrev er første steg på veien.   [-]
Les mer
Nettkurs 100 timer 23 900 kr
22 Apr
Er du, eller har du vært ansatt ved et konditori eller et bakeri? Kanskje har du også erfaring med produksjon av sjokolade, glasurer og kaker? Med et svennebrev i kond [+]
Er du, eller har du vært ansatt ved et konditori eller et bakeri? Kanskje har du også erfaring med produksjon av sjokolade, glasurer og kaker? Med et svennebrev i konditorfaget får du dokumentert din kompetanse, og kan kalle deg faglært konditor.  Teorikurs til svennebrev er første steg på veien.   [-]
Les mer
Nettkurs 100 timer 23 900 kr
08 Jan
Er du, eller har du vært ansatt i slakterindustrien eller i et slakteri? Har du erfaring med avliving av dyr og bearbeiding av slakt? Med et svennebrev i slakterfaget [+]
Er du, eller har du vært ansatt i slakterindustrien eller i et slakteri? Har du erfaring med avliving av dyr og bearbeiding av slakt? Med et svennebrev i slakterfaget kan du få formelt dokumentert din kompetanse, og muligheter til å ta din karriere videre.  Teorikurs til svennebrev er første steg på veien.   [-]
Les mer
Nettkurs 100 timer 23 900 kr
08 Jan
Er du, eller har du vært ansatt ved et håndverks- eller et industribakeri? Har du erfaring med å produsere bakevarer av deiger, kremer og masser? Med et svennebrev i b [+]
Er du, eller har du vært ansatt ved et håndverks- eller et industribakeri? Har du erfaring med å produsere bakevarer av deiger, kremer og masser? Med et svennebrev i bakerfaget får du dokumentert din kompetanse, og kan kalle deg faglært baker.  Teorikurs til svennebrev er første steg på veien.   [-]
Les mer