Matkurs og drikke
Du har valgt: Vinkurs
Nullstill
Filter
Ferdig

-

5 treff i Vinkurs
 

279 kr
Sommelier, vinjournalist og kursholder Trude Helén Hole har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen, men nå med ny vri - vinkursene ser du hjemme h... [+]
Nytt i Norge i 2017 - online vinkurs med Hole! Trude Helén Hole har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen. Trude er en erfaren og populær kursholder, og holder svært morsomme, lærerike og inspirerende kurs. Dette er ikke bare et vinkurs, men også en minnerik og hyggelig opplevelse - nå kan du se kurs hjemme i egen stue. For introdukjsonstilbud på nybegunnerkursenen - klikk her! Trude er utdannet sommelier, har drevet vinimport i seks år og vært vinskribent i 14 år for forskjellige medier og skriver om vin og annet på sin blogg: www.trudehelenhole.no. Svært gode referanser:  "Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!" Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien"Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole! Klem." Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken"Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!" Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo."Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang." Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House."Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende "somalier" :-) Karoline Storbråten, NHST Media Group"Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne." Morten Fahlvik, Education Research Manager Its Leearning. Flere referanser og mer info finner du på hennes hjemmeside New Spirit Communication. Nå er det introdukjsonstilbud på nybegunnerkursenen - klikk her! Trenger du kurs i blogging, les mer her.    [-]
Les mer
Oslo 1 semester 39 900 kr
22 Jan
Vin sommelier utdannelse i samarbeid med Beverage Academy. Offentlig godkjent fagskole, 30 studiepoeng. [+]
Vi har gleden av å tilby sommelierutdanning i samarbeid med Beverage Academy (Norsk Vinfagskole), som har Norges eneste offentlig godkjente fagutdanning innen vin, øl og brennevin. Omfanget er 30 fagskolepoeng, dvs. ½ årsenhet. Gjennomføringsform er forelesninger via web-TV og 6 samlinger ved KIT Akademiet i Oslo. Utdanningen gjennomføres på 1 år. Offentlig godkjent fagutdanning (30 fagskolepoeng) Sommelier- og bransjeutdanning i ett studium Studiefinanisering i Lånekassen   At teorien undervises via web-tv-forelesninger gir deg en rekke fordeler: Studér når og hvor du vil Studér i ditt eget tempo Repetér forelesningene så mye du vil Jobb ved siden av studiene Samlingstiden frigjøres til 100% praktisk og opplevelsesbasert læring   Kvalifikasjoner etter gjennomført utdanning Utdanningen kvalifiserer for de yrkene der man arbeider med vin, øl og brennevin til daglig. Vinkelner er ett av yrkene studiet gir opplæring i, og bestått eksamen gir deg derfor vinkelnertittel, vinkelnernål og medlemskap i Norsk Vinkelnerforening. Studiet kvalifiserer til opptak ved WSET Diploma, som igjen er kvalifiserende for opptak til det berømte Master of Wine-studiet.   Undervisning Undervisningsformen forelesninger på web-TV med interaktive øvingsoppgaver, samt samlinger ved KIT Akademiet i Oslo. Dette gir en god blanding av teori, egenaktivitet, smaking og praktiske øvelser. Du får undervisning med et knippe lærere som er blant Norges dyktigste innenfor sine fagfelt, med den meget erfarne vinlæreren Cathinca Dege i spissen.   Mat og vin/brennevin I tillegg til et stort antall vinsmakinger ved skolen gjennomfører vi kurs i mat og drikkekombinasjoner med Sommelier-Norgesmester Simon Zimmermann, der det meste innen smakskombinasjoner innenfor gourmetkunsten blir prøvd ut. Du får også kurs i norsk tradisjonsmat og akevitt med Halvor Heuch.   Samlingsdatoer 22.-23. januar: Vinsmaking 5.-6. mars: Sommelier 16.-17. april: Vinsmaking 28.-29. mai: Brennevin 3.-4. september: Vinsmaking 15.-16. oktober: Sommelier   Teoriundervisning på nett I periodene mellom samlingene gjennomgår du studiets nett-forelesninger. Forelesningene er basert på web-tv med interaktive øvingsoppgaver i bakkant av hver forelesning. Dette guider deg gjennom hele studiets pensumlitteratur. Forelesningene blir gjort tilgjengelig for deg via Beverage Academys studentnett. Du kan ta dem når det passer for deg, og repetere forelesningene så mye du vil.   Prosjektoppgave I løpet av studiet skal du skrive en prosjektoppgave. Oppgaven gir deg en faglig fordypning i et selvvalgt tema innenfor studiets pensum. Oppgaven løses individuelt, og har et omfang tilsvarende 3 ukers studieinnsats.   Offentlig godkjenning Utdanningen er godkjent av NOKUT (Myndighetenes tilsynsorgan for fagskoler og høgskoler). Dette sikrer at denne fagutdanningen oppfyller nasjonale kvalitetsstandarder.   Studiefinansiering Utdanningen er godkjent for stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning.   Eksamen, vurderingskriterier og karakterskala Eksamen: 10. desember: Teori 11. desember: Blindsmaking og mat & vin Bestått Fagutdanning forutsetter bestått teoretisk og praktisk eksamen samt godkjent prosjektoppgave.Oppmelding til eksamen forutsetter deltakelse i minimum 85% av undervisningen. Vi benytter karakterskala A til E for bestått (der A er høyeste og E er laveste karakter) og F for ikke bestått. [-]
Les mer
1 dag 250 kr
På forespørsel
Hvordan smake på vin og vindruens aroma - Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. [+]
  Kun fantasien setter grenser. Kombinasjonen vin og mat er umettelig. Alle deltakere får med seg vinhefte hjem, en Power Point presentasjon og vinkurset holdes av en universitetsutdannet vinekspert: en ønolog. Introduksjonskurs i vinsmaking (kanskje best hvis man virkelig ønsker noe mer generelt).Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. Dette er et kurs som passer for de fleste, da selv den mest erfarne vinsmaker her lærer noe nytt!  Alt inkludert 250 kr/pers (prisen forutsetter også vin med forbehold om nok deltakere). [-]
Les mer
1 dag 2 650 kr
Bordeaux seminaret er alltid blant våre mest mest populære vinsmakinger. Vi ser frem til å smake noen skatter fra kjelleren. [+]
17. mars - Bordeaux  Bordeaux seminaret er alltid blant våre mest mest populære vinsmakinger. Rolf Aas leder kvelden, og vi ser frem til å smake noen av skattene fra Vinkjelleren. Følgende inkluderes Vinseminar og -smaking Aperitiff og omvisning i vinkjelleren 4-retters gourmet meny med utsøkte viner Overnatting i dobbeltrom Stor frokostbuffet Pris pr. person i dobbeltrom, kr. 2 650,- / Enkeltrom kr. 2 990,- Oppgrader til Superior rom med badekar, balkong og fjordutsikt for å sette en ekstra spiss på oppholdet! Kun kr. 250 pr. rom pr. natt. Oppgradering til suite, kr. 500 pr. suite pr. natt. Du kan også komme fredag mot et tillegg i prisen, dobbeltrom kr. 615,- pr. person / enkeltrom kr. 860,- Velkommen til vinkurs på Refsnes Gods! [-]
Les mer
1 dag
Kurs i vinsmaking. Ulike kurs for ulike vintyper; Burgund, Chablis, etc [+]
Kurs i vinsmaking. Ulike kurs for ulike vintyper; Burgund, Chablis, etc.   Oslo 21 mai: Enestående Brunello-smaking 3 juni  : Smak elegante tyske hvitviner [-]
Les mer

Lukk Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies).
Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.
;